Zene alap SA interiorokban

Danesz

❄️?
Támogató
2019. 01. 10.
911
7 891
22
Hatvan
V4 karakter
Jamel Dorsey
Csá, elég egyszerű ötletet hoztam, ami főként a szórakozóhely és kocsma interioroknál jönne jól. Amennyiben valaki rendelkezik kulccsal az adott intihez, a tv-hez hasonló módon egy yt linken le tudjon játszani zenét, ami az inti egész belsejében hallatszódik, úgy mint a kaszinóban. Tudom, hogy létezik egyedi interior, viszont ez az ötlet pont azért van, hogy az alap interiorok is jobban ki legyenek használva. A jelenlegi hifis módszer több sebből vérzik, az egyik, hogy admin kell hozzá, hogy az inti fölé lerakja, a másik, hogy az 5-6 hifi átfedése óriási katyvaszt generál, ami minden csak nem zene. Ezzel a linkes megoldással egyszerűbb, gyorsabb, jobb hangzású eredményt lehetne elérni, és szerintem a tv scriptből kiindulva nem lenne túlzottan macerás megcsinálni. Természetesen lenne egy parancs hozzá, amivel mindenki ki tudja kapcsolni magának, illetve a hangerő az MTA hangerő alapján lenne, mint a kaszinóban.
A jelenlegi scriptes TV-t nem gondolom, hogy megölné, mivel az szerintem eleve inkább film/videó nézésre lett kitalálva, nem feltétlenül zenére. Akár az is egy opció, hogy külön meg kelljen venni az interiorba ezt a lehetőséget, így azt sem lehet mondani, hogy alapból többet tud egy alap inti, mint egy szerkeszthető. Ha idáig elolvastad kérlek fejtsd ki a véleményed.

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
664
1 025
Győr
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Hát nem tudom, elég sok házban csak a cigányzene szólna..

Danesz

❄️?
Támogató
2019. 01. 10.
911
7 891
22
Hatvan
V4 karakter
Jamel Dorsey
Azt most is tudja hallgatni ha akarja, ettől nem változna.