Zarko Bikic jelentkezése S.G.H. Adminsegédnek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

stanislav

Újonc
2020. 03. 20.
60
80
21
V4 karakter
Žarko Bikić
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Zalánnak hívnak, 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 75.392 játszott perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
A játékosok PM-ben feltett kérdéseikre való válaszolás.
Az adminok keze alá dolgozás.
Csapatmunkában való aktív részvétel.
Elakadt játékosokon való segítés.
Kiemelkedő példamutatás.

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Úgy gondolom, hogy az évek alatt megszerzett játékosi/admini tapasztalatomat végre egy olyan szerveren tudnám kamatoztatni, ahol megbecsülnek és ahol lenne jövőm. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Nagyon kitartó vagyok és ezt sokan tudják rólam. Tudok csapatban dolgozni, ami szerintem elengedhetetlen, ha egy új közösséghez szeretnék csatlakozni. Tisztelettudó vagyok ami szerintem nagyon fontos, mivel sok korombeli fiúval találkoztam már aki semennyire nem adta meg a tiszteletet embertársa iránt. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Amennyi időt fent vagyok a szerveren, azt az egészet a feladatomra fordítanám, emiatt is jelentkezek adminsegédnek. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/wNvBIIh >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/7MibNIk >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

Pozitív:
Kitartó: Ez abban mutatkozik meg, hogy mindent ameddig csak lehet, csinálom.
Maximalista: Mindenből mindig a legjobb akarok lenni.
Csapatjátékos: Sokszor volt már szerepem csapatban dolgozni és azt vettem észre, hogy sokkal könnyebben tudok érvényesülni egy csapatban, mint egyedül.

Negatív:
Jószívű: Sajnos sokszor megolvad a szívem és megsajnálom az embereket és olyan esetben is segítek rajtuk, ahol nem kellene.
Kritikus: Sokszor a legkisebb dolgokban is találok hibát, és ez sokszor idegesítő.
Beszédes: Sajnos ha elkap a beszélhetnék akkor nem bírom abbahagyni és ez sokak által nem túl kedvelt tulajdonság.

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék a későbbiekben adminisztrátor lenni. A mostani admisztrátori tagfelvételen elfogadták a lapomat, csak sajnos a kijelölt időpontokon nem tudtam megjelenni, ezt jeleztem Borisz felé, de nem kaptam választ.
Amiért szeretnék admin lenni, mivel nagyon sok szerveren voltam már adminisztrátor és nagyon megtetszett.
Úgy gondolom elég érett vagyok ahhoz, hogy egy ilyen komoly pozíciót töltsek be.
Nagyon szeretek segíteni a játékosokon. Szeretnék egy új közösségben dolgozni. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Ez egy szerepjáték szerver.
Nagyvonalakban indíthatsz egy új, virtuális életet.
Olyan szerepet kell betöltened ami nincs rossz hatással a közösségre.
Csak az RP szabályok megtanulása után ajánlott a szerverre csatlakozni, mivel a szabályok nem betartása következtéményt von maga után.

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia! Én sajnog nem tudok neked adni fixet, mert csak admin tud. Írj egy adminra légyszíves. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< Szia! Amennyiben olyan dolog miatt haltál meg ami nem tartozik bele az RP-be (pl. bug) és van róla bizonyítékod akkor felélesztelek. >>

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.