Sziasztok.
TS-re feljöttél és elmondtam miért rúgtalak ki titeket
Egy IC ügy miatt ki lettetek rúgva a frakcióból.
1. Nem egy kereskedő frakció. ( AKK ) - de ettől tekintsünk el..
2. Nem kéne driftelgetni az étterem előtt, nem egyszer láttunk titeket a subaruval. - ez már tényleg sok..
3. TS-en nem egyszer elmondtam, hogy ne az étterem előtt AFKolj,de az egész Memphis család ott afkol.
(Nem egyszer elmondtam hogy ezt fejezzétek be, de könyörögni nem fogok, 1-es rangon voltatok, semmiről nem tudtok, bármikor kirúghatunk ha olyat csináltok, full legál az 1-es rang, és nem szeretnék olyan embereket a frakcióba akiknek könyörögni kell)
-Miért hármótokat rúgtam ki?
1. Mindenki benne volt ebben az egészben, amit leírtam.
2. Amikor bejöttetek ts-en azt mondtátok ti vagy hárman vagy sehogy.(de én nem erre alapoztam)
(Én elmagyaráztam a dolgokat neked ts-en, a haverjaid nem jöttek fel, mert fent voltatok a sajat ts szervereteken és ott adtad át az üzenetet nekik, csak az egyik haverod jött fel ts-re, de ő is csak afkolni, és hallgatózni amikor szóvá tettem hogy le vetetem a jelet ki is lépett.)
Ugyan ezt elmomdtam miután kirúgtalak, éa magyarázatot vársz, ugyan ezeket elmondtam neked TS-en..
De te azt mondod nem tudod mi az oka annak hogy ki rúgtalak, mikor ts-en behúztalak és elmondtam.
EDIT:
1. Azért a haverod szépen le minősített és szidott OOC - messenger üzenetbe mert ki rúgtalak..
2. Nem szeretném ha azért le lenne szólva a frakció, mert pár ember driftel az étterem előtt, és ugyan ott afkol is, mert nem tudja feltalálni magát, tegnap is volt egy kisebb rp, készülnek az élményképek, de most volt újraszervezés először az alapokat kell megcsinálni, ami a taglétszám és a kapcsolatok, és utána lehet a leírtakra alapozni, és egyre magasabb lépcsőfokra lépni..