zárható,helyezhető

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

komuves

Barangoló
2019. 01. 11.
134
185
Parád-Parádóhuta-Parádsasvár
V4 karakter
Rigby Rose

logo.png

Utoljára szerkesztve:

GERY.

Lelkes fórumhasználó
Very Important Person
2019. 01. 11.
336
1 464
26
V4 karakter
Richard Kearney
Továbbítom Borisznak a panaszt.

skev

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
25
0
Sziasztok.

TS-re feljöttél és elmondtam miért rúgtalak ki titeket

Egy IC ügy miatt ki lettetek rúgva a frakcióból.

1. Nem egy kereskedő frakció. ( AKK ) - de ettől tekintsünk el..
2. Nem kéne driftelgetni az étterem előtt, nem egyszer láttunk titeket a subaruval. - ez már tényleg sok..
3. TS-en nem egyszer elmondtam, hogy ne az étterem előtt AFKolj,de az egész Memphis család ott afkol.

(Nem egyszer elmondtam hogy ezt fejezzétek be, de könyörögni nem fogok, 1-es rangon voltatok, semmiről nem tudtok, bármikor kirúghatunk ha olyat csináltok, full legál az 1-es rang, és nem szeretnék olyan embereket a frakcióba akiknek könyörögni kell)

-Miért hármótokat rúgtam ki?
1. Mindenki benne volt ebben az egészben, amit leírtam.
2. Amikor bejöttetek ts-en azt mondtátok ti vagy hárman vagy sehogy.(de én nem erre alapoztam)

(Én elmagyaráztam a dolgokat neked ts-en, a haverjaid nem jöttek fel, mert fent voltatok a sajat ts szervereteken és ott adtad át az üzenetet nekik, csak az egyik haverod jött fel ts-re, de ő is csak afkolni, és hallgatózni amikor szóvá tettem hogy le vetetem a jelet ki is lépett.)

Ugyan ezt elmomdtam miután kirúgtalak, éa magyarázatot vársz, ugyan ezeket elmondtam neked TS-en..
De te azt mondod nem tudod mi az oka annak hogy ki rúgtalak, mikor ts-en behúztalak és elmondtam.

EDIT:
1. Azért a haverod szépen le minősített és szidott OOC - messenger üzenetbe mert ki rúgtalak..
2. Nem szeretném ha azért le lenne szólva a frakció, mert pár ember driftel az étterem előtt, és ugyan ott afkol is, mert nem tudja feltalálni magát, tegnap is volt egy kisebb rp, készülnek az élményképek, de most volt újraszervezés először az alapokat kell megcsinálni, ami a taglétszám és a kapcsolatok, és utána lehet a leírtakra alapozni, és egyre magasabb lépcsőfokra lépni..

Utoljára szerkesztve:

Memphis Aaron

Újonc
2019. 01. 10.
25
5
V4 karakter
Aaron Chambers
LV karakter
Aaron Reed
V2 karakter
nincs
1. Én biztos hogy nem kereskedtem a frakcióban és nem driftelgettem/afkoltam a HQ előtt
2.Kértem bizonyítékot de nem kaptam semmit csak azt hogy a haverod azt mondta hogy mi ott afkolunk és valami fix kártyát akarunk venni.
3. Én biztos hogy nem szidtalak téged Messenger üzenetbe .
Ha kapok tőled bizonyítékot hogy én afkoltam meg kersekedtem akkor azt mondom hogy jó de mivel én hétfőn alíg voltam fent a szerveren ezért ezt lehetetlennen tartom és TS-en még semmi szó nemvolt olyanról hogy mi driftelgetünk a HQ előtt Subaruval.

skev

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
25
0
Egyes rangon voltatok, ("próbaidő kb"....)
Szóltam is nektek ts-en,hogy nem kéne ilyeneket csinálni, amikor bevettünk a frakiba a szabályokat elmondtam, de nem értettétek meg ezek szerint, a saját szememmel láttam hogy ott driftektek meg afkoltok, rajtam kívül 3 ember tudja megerősíteni.
Szóltam nektek, majd tovabb folytattátok és ha kirúglak akkor magyarázkodnom kell hogy miért rúgtalak ki egyes rangról, amikor előtte lévő nap elmondtam ts-en hogy ne drifteljetek és ne afkoljatok mert nem szeretnénk ezt meglátni, de csak azért is csináljátok és nem máshol mint az étterem előtt, ezután kirúgtalak titeket majd nem tudjátok miért?

Utoljára szerkesztve:

Patron

Újonc
Támogató
2019. 01. 19.
20
3
V4 karakter
Sheldon Daugherty
LV karakter
Joe Fletcher
V2 karakter
Joe Fletcher
Frakció tag vagyok tanúsítom hogy igazat mond Seo. Az étterem előtt drifteltek énis a saját szememmel láttam!!

Patron

Újonc
Támogató
2019. 01. 19.
20
3
V4 karakter
Sheldon Daugherty
LV karakter
Joe Fletcher
V2 karakter
Joe Fletcher
Azért a stílusodon változtass.

Patron

Újonc
Támogató
2019. 01. 19.
20
3
V4 karakter
Sheldon Daugherty
LV karakter
Joe Fletcher
V2 karakter
Joe Fletcher
Ahogy ''BÁNTUNK'' veletek? Annyira szenvedtetek? Most ne minket hibáztassatok légyszíves.

skev

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
25
0
Nem mondtam semmit?
Ts re feljött tőletek Áron, elmagyaráztam neki hogy mi történt, ti meg a saját ts szervereteken voltatok nem akartok feljönni megbeszélni,ezért Áron volt aki átadta az üzenetet nektek..

Mi a bizonyítéka marcinak?
Együtt mentünk hq helyet keresni négyen, és ti ott verettétek keresztbe a subarut nem csak 1x, többszőr is elmentetek az éttermi kanyarban.

Mi az hogy én ki megyek szívni néha friss levegőt?
1. A frakcióhoz keressük a skineket, meg intézzük a hozzá tartozó dolgokat, élménykép elképzeléseket megbeszéltük,új hq helyet megkerestük mivel ahova elsőnek elképzeltük ott nem lehet a hq..
Az új hq mappolást megbeszéltük tyreek megcsinálta.
A rang leírást elolvastad? Miért nem beszéltem senkivel? Wakagashira: Nagyon ritkán jelenik meg terepen, általában csak az alattuk lévő Shateigashirákkal beszélnek..
Próbálunk az rp-re törekedni 110% ban.

Viszont rengeteg teendő van még,mivel teljes újraszervezés volt.

Én már nem írogatok, részemről ennyi,nem vitázok.

TS megbeszélés - bármelyik nap 17:00 után ráérek, ha Borisz azt mondja beszéljük meg TS-en..

Utoljára szerkesztve:

atyreek

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
285
783
26
V4 karakter
Dylan Osborn
Hát akkor szevasztok. Nem értem a panasz könyv lényegét. De sebaj, le írnék egy két dolgot. Tudomásom szerint, nem hasra ütés során lettetek kirakva a frakcióból. Mi féle jogon is kértek számon ti bárkit is? Ha egyszerűen azon a ponton van az adott leader, hogy titeket ki fog rúgni xy dolog miatt, akkor ki fog rúgni. Nektek még egyáltalán semmi közötök nem volt a frakcióhoz. Igazából azt se értem miért lettetek bevéve. RP sem volt veletek, és el várjátok azt, hogy magyarázzuk el, hogy miért kerültetek ki a frakcióból.

• Tetszik
Reactions: Patron

skev

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
25
0
Hasra ütés képpen senkit nem rakunk ki, a többi egyes rangú miért van a frakiba akkor? Őket miért nem rúgtam ki?
Mindennek meg van az oka..

Ezt az egyet leírtam még..

Utoljára szerkesztve:

Memphis Aaron

Újonc
2019. 01. 10.
25
5
V4 karakter
Aaron Chambers
LV karakter
Aaron Reed
V2 karakter
nincs
De én csak annyit kérek tőled Seo hogy küld el hogy én mikor driftelgetek a HQ előtt Subaruval.

Memphis

Újonc
2019. 01. 10.
17
6
V4 karakter
Memphis Jackson
LV karakter
Ivy Sheets
V2 karakter
-
Én vagyok a ''minősitő'' ha érdekel mit írtam krisznek írj rám aki szint úgy elmondása szerint kirugtatok no reason

Memphis Aaron

Újonc
2019. 01. 10.
25
5
V4 karakter
Aaron Chambers
LV karakter
Aaron Reed
V2 karakter
nincs
Hát akkor szevasztok. Nem értem a panasz könyv lényegét. De sebaj, le írnék egy két dolgot. Tudomásom szerint, nem hasra ütés során lettetek kirakva a frakcióból. Mi féle jogon is kértek számon ti bárkit is? Ha egyszerűen azon a ponton van az adott leader, hogy titeket ki fog rúgni xy dolog miatt, akkor ki fog rúgni. Nektek még egyáltalán semmi közötök nem volt a frakcióhoz. Igazából azt se értem miért lettetek bevéve. RP sem volt veletek, és el várjátok azt, hogy magyarázzuk el, hogy miért kerültetek ki a frakcióból.
Tyreek és igen mondjuk én elvárom az okot hogy miért rúgnak ki no reasonnel a frakcióból.

asmokeey

Újonc
2019. 01. 10.
24
70
V4 karakter
Curtis Neal
Ehhez a dologhoz annyit hozzáfűznék, hogy bármikor mikor fent vagyok, soha sem AFKzok, max egy 10 percet.. De én ilyenre nem emlékszem, hogy HQ előtt AFKZtam volna. A Subarus driftelgetés tegyük fel, hogy igaz.. Én nem voltam ott, nekem nincs is Subarum, és nem szoktam Aaron mellett ülni. (Neki van Subaruja). + Olyannal vádolsz minket, ami nem igaz, mert nem kereskedtünk az a pár nap alatt mikor bent voltál, amúgy sem szoktam nagyon kereskedni, de te biztos jobban tudod.

skev

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
25
0
:D
Ki mondta hogy TEK-esek vagytok? Fogalmam sem volt róla, valaki írta a messenger csopiba, de azt hittem hülyéskedik..
Azt is egy olyan illető írta aki veletek együtt távozott a frakiból (Taketa Soshu )

Megírtam hogy köszönjük a részvételt, és utána írták csopiba, hogy az egyikőtök TEK-es..

Taketa Soshu - ő írta, hogy az egyikőtök TEK-es..

hfadhadh.png

Az egész PK-t azért nyitottátok, mert csak F3-ba voltatok bent, és RP-vel igazából az "illegál" részben sehol nem voltatok..
Ha valaki egy ilyen miatt PK-t nyit, mert kirúgták egy frakcióból, áhh hagyjuk is... :D
Jó fejségből lettetek bevéve, mert csak akkor veszünk be embereket F3-ba, ha már be vannak avatva, azért vettünk be titeket, hogy lássuk mennyire vagytok aktívak, és azért megy ez az egész PK-s dolog, mert ki lettetek rúgva, F3-ból, ahol bent sem kellett volna lennetek, csak nagyon jó fejek voltunk..

Láttam hogy drifteltek, és AFK-oltok az étterem előtt, nem csináltam képet, de a saját szememnek hiszek azért...
Meg szerintem eldönthetjük közösen hogy kit rúgunk ki a frakcióból, mint leaderek..

Utoljára szerkesztve:

Patron

Újonc
Támogató
2019. 01. 19.
20
3
V4 karakter
Sheldon Daugherty
LV karakter
Joe Fletcher
V2 karakter
Joe Fletcher
Az illegális részéhez közötök nem volt még. F3ba bennt vagytok és ennyi. Ha a valóéletbe a főnököd kirúg indok nélkül, hozzáteszem ti még indokot is kaptatok. Ha kirúg a főnököd, feljelented?

skev

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
25
0
Igazad van nem smokeey volt, elnézést kérek!!

De ettől függetlenül változatlan a dolog, veletek együtt távozott a frakiból..

Patron

Újonc
Támogató
2019. 01. 19.
20
3
V4 karakter
Sheldon Daugherty
LV karakter
Joe Fletcher
V2 karakter
Joe Fletcher
Erre a kérdésre egy korrekt választ szeretnék kapni.
A te főnököd miért ne rughatna ki? Most az indok felőle opcionális. Ha kapsz egy indokot, ha nem, Te ígyis-úgyis ki vagy rúgva nem? És mi az, hogy nem meg felelően vezeti a frakciót? Elnézést hogy megint irl-el jövök, ha a főnököd kirúg, akkor nem megfelelően vezeti a céget?

skev

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
25
0
Áron küldte ezeket a képeket..

https://www.upload.ee/image/9463781/1.png
https://www.upload.ee/image/9463782/2.png
https://www.upload.ee/image/9463783/3.png
https://www.upload.ee/image/9463784/4.png

Ne mondjátok, hogy én találtam ki a tek-es sztorit, mivel az egyik haverotok írta, szóval légyszíves nee.. :)

Nem hívtalak ts-re titeket, de áron a váróban várt, majd mondtam neki szóljon nektek és gyertek fel, a saját ts3 szervereteken voltatok, azt mondta hogy ti mondtátok másik ts-en neki, hogy nem akartok beszélni velem.. (Áron kettő TS-en volt fent egyszerre, a saját szervereteken, és a see ts-en)

Az egyikőtök feljött a szobába, az áronal való beszélgetés után kb 40 percre rá, és nem beszélt csak hallgatózott, majd mondtam le vetetem a szoba csatit róla, és ki lépett a szobából.. Szóval légyszíves nee.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.