Zaren Haynes - Absolom Zeev

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

thexclsv

Újonc
2024. 02. 15.
14
85
🇸🇰 / 🇭🇺 Felvidék
V4 karakter
🇺🇸 Zaren Haynes
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Zaren Haynes

Panaszra tett személy InGame neve:
Absolom Zeev

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indokolatlan CK, IC-OOC keverés, Éretlen hozzáállás egy frakcióhoz

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
PM-ben biráló adminnak a logok mennyisége miatt.

Megjegyzés:
Történt este egy IC dolog egy TGF-elő frakciótársammal, ami alatt én részeg RP-t nyomtam egy Ganton-i buli után. Telt az idő, részegen rádióztam, ami alatt Gersten Thomas karaktere rádiózott számomra egy pár nem tetsző dolgot. Oda hivtam magamhoz. Mikor oda jött szóváltásba kerültünk, aminek a vége egy rövid verekedés lett. Ezek után mikor folytattam volna az RP-t, a következő történt: (log biráló adminnál). Eközben megjelent mindenki, aki épp online volt a frakción belül. (North Side Mob). Pont intéztem @Paper adminnal a srác RP alóli kilépését, ami egy nevetséges RP-vel történt, egy bőven zajló RP alatt. ([2024-03-05 23:52:27] [Output] : *** Gersten Thomas magára teriti a lepedőt és bele alszik. ... Logban ugyanúgy látható.) A védekezés annyi volt, hogy DC-n jelezte azt, hogy ő most lép és holnap lesz, (Idézve: "Tibikém, ezt nem hagyjuk annyiban.") miközben én ráfogtam az autó motorháztetejére és RP-ztem tovább. @Paper egy hét bant osztott ki neki, amit helyeseltem is oktató célzattal, viszont Zeev és a többiek hatására oldotta bant. Ezek után megkaptam a kickem DC voice-ról és magáról a DC szerverről is, ami után következett egy IC számonkérés, aminek semmi előzménye nem volt, hogy megtörténne akkor is, ha @Paper -t nem találják ott velem. A többi pedig olvasható a logban. Discordon a leader nagyon a szivére vette, hogy volt merszem egyáltalán betartatni a szerver szabályzatát a másik TGF-elővel és ezért az OOC-t belekeverte az IC-be, mint egy CK indokot...szerintem magáért beszél a frakció komolysága. A védekezés annyi, hogy egy baráti társaságot épit a frakció IC és OOC is. Ha a baráti társaságba, belefér a NON, mint IC vagy OOC dolog akkor a frakció teljesen komolyan vehetetlen. Erkölcsi részről értem én az álláspontot, de ha én betartom a szerver szabályzatot ugyanúgy, ahogy a frakció szabályzatát, akkor azt elvárhatom gondolom a velem TGF-re váró társamtól is. Bőven jöhet a frakció tagjaitól a "vicces" reakció a panaszkönyvre. Zeev szavai szerint discordon, egy főadmin szerint ez igy korrekt. Szerintem (felülbirálva az érintett főadmint) ez egyáltalán nem korrekt, sőt...Egy OOC dolog miatt megölni a karakteremet...hát...érdekes.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 754
10 233
20
V4 karakter
Killian Burns
Szia!
A szerveren már beszéltem a játékossal, és nem osztottam ki neki büntetést.
Hogyha problémád van a bírálattal, akkor szíveskedj rám tenni egy panaszkönyvet vagy felkeresni engem TeamSpeaken és kifejtem a miértjét, ezt pedig zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.