Zareen Benjamin SGH. jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kampy

SzerverAdmin
v4
2023. 12. 20.
24
6
V4 karakter
Zareen Benjamin
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Dominik 16 éves, Zareen Benjamin
Hány játszott perccel rendelkezel?
28414
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Úgy gondolom, hogy az Adminsegédek legfőbb feladata kérdésekre válaszolni, ezzel könnyítve az adminok munkáját, kezdő játékosok segítése.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretném segíteni a kezdő illetve tapasztaltabb játékosokat is. Szeretnék hozzátenni a szerver fejlődéséhez és közösségéhez.
Miért pont téged válasszunk?
Szeretek másokon segíteni, és ezt szeretném be is bizonyítani. Egy kitartó ember vagyok és ha valamit elkezdek akkor ameddig bírom addig csinálom. Ha egy nehezebb feladat elő vagyok állítva akkor megküzdök vele és nem hátrálok meg.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hetente átlagosan 1000-2500 percet, ennél csak többet.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Megbízható, Kitartó, Céltudatos
Önfejű, Türelmetlen, Könnyű felidegesíteni

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen, szeretném későbbiekben adminként folytatni a pályafutásom. Adminként még többet hozzátenni a szerverhez. Szeretném, hogy én és játékos társaim egy olyan szerveren játszunk, ahol nem bukkanunk szabálytalankodó játékosokba és egy jó közösséget alkotni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Mindenek előtt fontosnak tartom azt, hogy ez egy játék nem pedig a válóság, és azért vagyunk itt, hogy mindnyájan jól érezzük magunkat, ezért nagyon fontos a szabályok betartása. Itt részletesen kitérnék a legfontosabb szabályokra. Kitérnék az MG, DM, PG fogalmára és megkérném, hogy olvassa el a szerver szabályzatot. Fontos, hogy egy RP szerveren tudjuk mi is az-az RP, röviden elmondanám neki, hogy mekkora szabadsága van az RP világában, és, hogy egy általa megálmodott “karakterrel” játszhat.
Elmagyaráznám neki, hogyan tudna egy kisebb “alap tőkét” összeszedni (Pl. Urmatrans, ezt hol találja és, hogyan tudja csinálni). Ezek után elmondanám neki, hogy nagyon sok irányba tud innen elmenni (ide értem a farmozást, illegális élet, horgászás, fémdetektorozás, vagy akár ismerkedés és másokkal RP-zni). És amelyik érdekli arra kitérnek pontosabban, mélyebben.
Bemutatnám a szerver legfontosabb helyszíneit. Ide értem a városházát, kórházat, autósiskolát, benzinkutat és a város egyes pontjain megtalálható kisboltokat.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 648
9 859
20
V4 karakter
Killian Burns
Szia! Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.