Zane Meyer -> Richard Oneill [Negan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lómai

Újonc
2023. 07. 29.
47
88
V4 karakter
Leo Hysaj
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Zane Meyer

Panaszra tett személy InGame neve:
Richard Oneill

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RUM miatt álítottam volna elő, azonban 04:06-kor "időtúllépés" keletkezett. 04:46-ig vártam, de még ekkor sem sikerült visszaérnie.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://prnt.sc/L2_rXHMqX1Ww , https://prnt.sc/skyAmtQ3tjVS

Megjegyzés:
TS-en és DC-n felkerestem, tájékoztatott hogy visszajön, de közben MTA leállásra, és gép újraindításra hivatkozott.

ricky91

Zöldfülű
Támogató
2020. 12. 08.
191
389
Liverpool
V4 karakter
Richard Oneill
LV karakter
🚫
Pontosan mellékelem a videókat amiket készítettem éppen most amíg újra indítottam a gépet mivel az MTA see lítium ezt kérte

Videók

Elsősorban el ment az internetem ezért fogytam ki a see MTA bol. Néha előfordulása mert a bérelt házban ilyen osztott internetet használunk

Amikor megprobaltam egyből vissza menni modellek betöltéséig jutott majd bezáródott gtasa. Újra próbáltam ekkor azt írta hogy see lítium helytelenül zárodott be ezért indítsa újra a pct fontos hogy a restart gombal végeztem ezt el. Megtettem

Ez után lemez ellenőrzést végzett majd megint újra indult.

Eddig jutottam most kíváncsi leszel a következő see launcher indításra. Készítek róla videót nehogy baj legyen.

Editben hozzáfogom fűzni ehhez.

Sajnálom ez rajtam kívül álló dolog nem a bírság vagy büntetés elől akarok eltünni. Mivel már nem elérhető a rendvédelmis úr ezért ma ugyan úgy folytathatjuk ha megfelelő 13:00 -1700 tervezem a szerveren lenni.

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Sziasztok, a panaszt Én fogom kezelni.

Egyeztessetek egy időpontot privátban itt, vagy Discordon, és tájékoztassatok itt, ha megvalósult az RP folytatása.​

• Fire
Reactions: lorii és jimre

ricky91

Zöldfülű
Támogató
2020. 12. 08.
191
389
Liverpool
V4 karakter
Richard Oneill
LV karakter
🚫
Most sikerült belépnem 06:01-kor itt van rajtam a bilincs, remek gonolom a Panasztevő gondolom már nem tud visszajönni.

Edit: Fórumon Február 1-ét beszéltük meg folytatás ra. Írunk amikor ez megtörtént.

Utoljára szerkesztve:

Lómai

Újonc
2023. 07. 29.
47
88
V4 karakter
Leo Hysaj
10.) Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! Büntetés: 30 büntetőpont. #Mich
Zárható.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.