Zane Meyer -> Kayson Woodward[Munyoz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lómai

Újonc
2023. 07. 29.
47
88
V4 karakter
Leo Hysaj
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Zane Meyer

Panaszra tett személy InGame neve:
Kayson Woodward

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az éjszaka folyamán keletkezett egy üldözés, amelyben egy Spike közreműködésével Kayson autója kicsúszott és vízbe esett. A csomagtartóban glock és kb 200db lőszer volt. Elfogás után ki akartam szedetni az autót a vízből amelyre reportot írtam. Az admin jelenlétekor, Kayson elmondta, hogy az, hogy ,,elősz9r katasztrofavedelmet hivjak es huzzak ki rpvel ic esemeny soran kerultem a tengerbe spike'', amit én beláttam és egyetértettem vele, továbbá az admin elmondta, hogy így ezért nem fogja kiszedni. Mivel hajnal volt, és OKF nem válaszolt rádiózásra, feltételeztem, hogy nincsenek fent a szerveren, ezért az autóra körözés került kitételre. Ám, de a gépjármű 05:52 perckor jelzést adott a rendszernek pont azon a részen, ahol becsúszott a vízbe, majd azok után LS-ben.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/4HP5UCJf ,

Megjegyzés:
Szeretném megtudni, hogy a jármű hogyan került ki a vízből? Az MDC képet a bíráló adminnak privátban küldöm.

Utoljára szerkesztve:

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
662
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Hali, várom a válaszát Kayson Woodward-nak 24 órán belül illetve küld el privátban a képet.

IDK_Sanyi

Újonc
2023. 12. 13.
20
101
V4 karakter
Iago Sequira
Szia! Mint te is leírtad, az üldözés során a ti hibátokból csúsztam a vízbe. Alapból nem értettem itt az elképzelést, kanyarba , tenger mellé rakjátok le a spikeot. Pontosan tudtátok, hogy mi lesz a kimenetele, belecsúszok a vízbe, admint hívtok, kigeteli, és megoldjátok ennyivel az egész folyamatot. Az admin ki is lett hívva, annyi eltéréssel, hogy velem értett egyet abban, hogy ez a ti hibátok volt, nem fogja kigetelni az autót, hogy mégnagyobb ticketet rakhassatok egy LVL 5-ös játékosra. Azzal sem értek egyet, hogy random kiszáll a társad az autóból, belenéz kábé 2-3 másodpercre a csomagtartómba semmi nélkül, és megállapítja, hogy abban pontosan 200 darab glock lőszer van, glockkal együtt, és ezt IC is többször állítja, 100% pontossággal. Miután megkaptam a nagyjából 120 ezer dolláros csekket, illetve 135 perc börtönt, kiraktatok még egy körözést az autómra. Az autót valóban kiszedettem, mivel a tűzoltók nem reagáltak a hívásomra, és nem gondoltam, hogy más hibája miatt nekem kellene várnom napokat azért, hogy visszakapjam az autómat. Talán még jogos is lenne a felháborodásod velem szemben, ha nem kaptam volna újra 70.800 dolláros csekket, illetve még 90 perc börtönt a körözés miatt, ami alapból nagyon jóindulattal is csak feltételes körözés lehetett volna, mivel két-három másodperc alatt nem tudod megállapítani, hogy pontosan mit is láttál. Főleg úgy, hogy random szaladtál oda, és még bizonyítékod sincs rá. A videókat a dologgal kapcsolatban beküldöm ide:
A spikeos eset: A csomagtartós eset: Várom az adminisztrátor bírálatát! Előre is kellemes ünnepeket mindenkinek!

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
662
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Köszi a reagálást, igazából közben értesültem privátban arról is, hogy kaptál erre a körözés dologra is ooc chaten lehetőséget, mi legyen a végkimenetele az egésznek. Körözést választottátok az autódra, illetve meg így, hogy megkaptad érte a büntetésedet szerintem márcsak túl tárgyalnánk az egészet.
Következmények nélkül zárom a panaszkönyvet.

• Tetszik
Reactions: medogod
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.