Zane Meyer -> Absolom Dave [Rapid]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lómai

Újonc
2023. 07. 29.
47
88
V4 karakter
Leo Hysaj
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Zane Meyer

Panaszra tett személy InGame neve:
Absolom Dave

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A reggel folyamán igazoltatást hajtottunk végre, ruházat átvizsgálással. A. Dave játékos a ruházatátvizsgálásra egyből előkapta a Uzi típusú fegyverét és lőni kezdett. Így a panasz oka részünkről: Indokolatlan fegyverviselés◄

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/d3gdu0

Megjegyzés:
:)

Utoljára szerkesztve:

Davey

Újonc
Támogató
2019. 11. 25.
54
88
20
V4 karakter
Davey Costa
V2 karakter
Davey P Pawlowski
Tiszteletem. Pár nappal ezelött katonaság bevitt mivel volt egy lövöldözésünk ami elég rosszul sűlt el igy fegyverengedélyem be lett vonva illetve figyelmeztetést kaptam 2 db skines fegyverre igy teljes mértékben indokoltan volt nállam kiskaliberű fegyver mivel nem fogok költeni újra fegyverengedélyre. Nyilván meglehetett volna oldani hogy leteszem ezeket de kimenekitést akartunk végre hajtani igy kapkodtunk. Másrészt illegálosként mivel elég sok illegális alkatérszekkel/drogokal üzletelünk igy a védelmemre szolgálhat az UZI illetve bármikor az életemre törhetnek. Mivel csak egy közúti ellenörzés volt igy nem számítottam ruházat átvizsgálásra és nem is értem hogy mire fel kutattak volna át mivel csomagtartomba nem volt se fegyver se drog se alkatrész. Ha illegál terén lennél szerintem te se mennél kiskaliber nélkül sehova.

Rapid

danteclan👑
SzerverAdmin
v4
2020. 04. 18.
504
853
Sopron
V4 karakter
Rapid D Dante
LV karakter
Rapid D Dante
Teamspeaken mindkét féllel átbeszélve a történtek, panasz jogtalan zárom.

• Tetszik
Reactions: puskás
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.