- 2020. 11. 09.
- 63
- 70
- V4 karakter
- zene.hill
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1.
Életkorod: 19 éves vagyok.2.
Mesélj magadról pár mondatban. Üdvözlök minden kedves olvasót! Ervinnek hívnak, Erdélyben élek azon belül Marosvásárhelyen. Jelenleg 19 éves vagyok. Szabadidőmben általában itt szoktam játszani haverjaimmal, ha időm és kedvem megengedi. Az utóbbi időben eléggé aktív voltam a szerveren, de a magánéletemet se felejtem el. Naponta kb 4-5 órát tudok a szerverre fordítani. Szeretek sportolni, edzeni és más egyéb testmozgást végezni, hisz "a test a lélek temploma". Szeretek extrém sportokat kipróbálni, feldob egyszerűen az-az érzés, amikor az adrenalin átáramlik a testemen és felpörget, felbecsülhetetlen érzés. Tíz éve az életem része az atlétikázás, ahol rengeteg elért eredményt mondhatok magam mögött mind egyénileg mind csapatban. Legjobb eredményem az csapatban történt meg ahol is 4x100 m váltófutásban az első helyet sikerült elhozni országos szinten. Egyénileg viszont a legjobb eredményem az a országos 3, helyezés gyors futásból. Eléggé kommunikatív, jó beszédkészségű személy vagyok aki szeret csapatban dolgozni, szeretek segítek embereken, vagy embereknek amennyiben rossz helyzetben van, vagy látom, hogy problémája van. De jószívű, következetes, megértő, kedves, segítőkész illetve eléggé gyorsan ismerkedő egyéniség vagyok. Én is ember vagyok így nekem is vannak negativ tulajdonságaim. Túlzottan maximalista vagyok és azért, hogy valami jobb legyen képes vagyok lekezelően beszélni társaimmal, vagy idegeskedni miatta. Kissé akaratos vagyok, ha valamit a fejembe veszek, addig megyek és csinálom, amíg el nem érem azt és ez is idegeskedésre vezethet át. Mindig kimondom azt, amit gondolok, mely néha bántó lehet, de általában ezt is barátaimért teszem, hogy rossz tulajdonságaikra rávilágítsam őket.3.
Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Sokat gondolkoztam hogy mit is kellene ide pontosan írni... Szerintem azért lennék megfelelő erre a posztra, mert tapasztalt ember vagyok, és nagyon jól kijövök az emberekkel, ebből adódóan szeretek csapatban dolgozni. Rendkívül segítőkész embernek tartom magam, szeretek segíteni embereknek, ami sokszor lemondással jár,de ha kell alázatos is tudok lenni. Több helyen is megfordultam már mint rendvédelmi tag ezért magabiztosan tudnék mozogni ezen a téren. Szerintem egy eléggé barátságos ember vagyok, nem szeretem a feszültséget. Alapvetően engem nagyon nehéz felidegesíteni, és nagyon olyan személyiség vagyok, hogy ami éppen a kezemben van, azt addig nem veszem ki a kezemből amíg meg nem csinálom. Ez az egész életemet is jellemzi, elég maximalista vagyok.4.
Mióta játszol a szerveren? A szerverre 2015-ben regisztráltam de nagyon sok ideig háttérbe maradt a szerver, mivel nem volt megfelelő gépem hozzá, de most pár hónapja sikerült beszerezni egy új számítógépet és gőzerővel játszok a szerveren és a játszott percem háromnegyedét is most szereztem.4.2
Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? A napi aktivitásomat illetően a 2-3 órát biztosan tudnám hozni és ennek az időnek akár a 100%-át a frakcióra tudnám szánni. Viszont biztos lesznek alkalmak amikor többet de lesz olyan is amikor kevesebbet fogok tudni lenni. Azonban a heti 1000 perc nem okozna problémát.5.
Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Más szerveren is volt már szerencsém kipróbálni magam mint rendvédelmi tag ahol véleményem szerint sikerekkel is jártam, ezért megtetszett ez a pozíció és szeretném tovább folytatni ezen a szerveren és ki szeretném próbálni magam, hogyan is tudom teljesíteni ezt a feladatot. Ezek mellett szeretek aktívan megint elkezdeni MTA-val játszani mivel az elmúlt időben kicsit elment a kedvem az egésztől mivel nem igazán volt mit csináljak. Szeretnék újabb célokat kitűzni magam elé, és azokat elérni a szerveren.6.
Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Igen, volt szerencsém kipróbálni magam a Nemzeti Nyomozó Iroda-ban, ahol igaz nem voltam sok ideig de ez idő alatt sikerült megtapasztalnom, hogyan is van felépítve egy rendvédelmi frakció. A szerveren ez volt az első rendvédelmi frakció ahova sikerült felvételt nyernem így még van mit csiszolni ezen a tapasztalaton de én minden energiámmal erre törekszem, hogy minnél jobban elsajátítsam ezt. Ez 2022 tavaszán volt, körülbelül 2 hónapot voltam a frakció tagja és Paul Wilford névvel szerepeltem a frakcióba.7.
Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? A frakcióba való csatlakozáskor igyekeznék egy barátságos, kedves karaktert alakítani aki stresszhelyzetekben nagyon is magabiztos, céltudatos. A komolyságot sem felejteném ki, helyzettől függően tudnám hozni a megfelelő komolyságot viszont ha a helyzet is ugy adodik egy sokkal lazább személyiségemet is megismerhetik.8.
Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9.
Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10.
Csatolj egy képet a banjaidról: 11.
Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Véleményem szerint a Terrorelhárítási Központ feladatai és jogkörei a terrorcselekmények megakadályozása, város védelme, behatolások irányítása.Személyes információk
Általános adatok
1.
Teljes neve: Zane Hill2.
Születés helye: New Orleans University Medical Center korház3.
Születés ideje: 1993.07.044.
Nem: Férfi5.
Családi állapota: Egyedülálló7.
Foglalkozása: MunkanélküliElérhetőségek:
9.
Bejelentett lakcíme: Los Santos, Fifth Avenue 5411.
Telefonszáma: 38761188810616Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Heidelberg High School
- Heidelberg University
- ...
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1.
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ]
Igen.[ ]
Nem.2.
Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ]
Igen.[ X ]
Nem.2.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze:3.
Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ]
Igen.[ X ]
Nem.4.
Volt már az állomány tagja? [ ]
Igen.[ X ]
Nem.4.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5.
Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ]
Igen.[ X ]
Nem.5.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze:6.
Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ]
Igen.[ X ]
Nem.6.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze:7.
Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ]
Igen.[ X ]
Nem.8.
Beszélt idegennyelv(ek)? Angol, Német
9.
Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ]
Igen.[ X ]
Nem.9.1.
Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2024.10.06
Zane Hill
Zane Hill
Utoljára szerkesztve: