Elutasítva Zakariyah Riddle------Ethan felé!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Toth David13

Újonc
2019. 01. 30.
38
7
V4 karakter
Gonzalo Luigi
LV karakter
Fredericho Incrodio
V2 karakter
Konrad David
zoldlogo.png

Neved:
< Zakariyah Riddle >

A ban időpontja:
< 2020-10-13 >

A ban időtartama:
< 2030 >

Neve, aki bannolt:
< Ethan >

A ban oka:
< Adminisztrátor félrevezetésének kísérlete, Multiaccount-aktív ban alatti játék(TothDavid12). >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Először is úgy kezdek neki ennek az Unban kérelemnek,hogy nem látok túl sok esélyt,mert tisztában vagyok vele,hogy egy súlyos banba részesültem,amit magamnak köszönhetek..De még is úgy érzem,hogy hátha adsz még egy útolsó esélyt.Na szóval az egész történet úgy kezdődik,hogy én rá találtam erre a szerverre és nagyon megtetszett.Sokat játszottam és célom az volt örökké,hogy legyen egy szép járművem..Tudom,hogy az RP-re is kelett volna figyeljek,de ezt nem vettem figyelembe amiből tanúltam..Nos az első karakteremen voltam 1x fent is,meg 1x lent is...A végén nem maradt már semmim,mert kaszinó fűggő voltam..Egy kis időre felhagytam a játékkal,de eltelt pár hét és újra megpóbáltam.Viszont,már itt egy más karaktert kezdtem,amin nem volt semmi illetve kis szintű volt..Bár ezt nehezen lehet elhinni,hogy miért kezdtem újat amikor ott volt a régi..Ekkora hűlyéget csak én tudtam csinálni..Ezen a karakteren nagyon nagy szerencsém volt.Össze tudtam kaszinózni annyi pénzt,hogy vehessek a szerveren egy bitang kocsit..Másnap már a ban-ban részesűltem,amiben teljesen eggyet értek..Nos ez volt az én történetem,meg ami fáj,hogy nem találtam még olyan szervert,játékot ami ennyire le tud kötni...Ha lehetne rá mód,hogy újra élvezhessem a szervert az volna az igazi ajándék!Köszönöm,hogy időt szántál az elolvasására.Kellemes űnnepket kívánok!:) >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Erre az indokra nincs unban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.