Zahir Price jelentkezése az S.G.H csapatába.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kisputti

Újonc
2022. 05. 03.
7
14
V4 karakter
Zahir Price
LV karakter
Frank Castro
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Frank-nak hív mindenki egy nagyon régi nevem óta, viszont IG Zahir Price lenne
a becses nevem, illetve 16 éves vagyok. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg mikor készül ez a lap 50158 percel rendelkezek. >>
Mi az SGH feladata?
<< Szerveren játszó játékosok illetve adminisztrátorok segitése, játékkal kapcsolatos kérdések megválaszolása,
esetleg nagyobb kérdések, eljuttatása az adminisztrátorokhoz. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Régóta fontolkodom, hogy jelentkezzek -e, viszont úgy érzem, hogy most jött el az ideje, ezen kívül nagyon
szeretek segíteni az embereken és még nem volt esélyem sem SGH-nak lenni sem Adminnak és ezt is ki szeretném próbálni. Illetve a szervert teljes mértékben
ismerem. >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Teljes mértékben ismerem a szervert és annak szabályait, megvan bennem a kellő akarat, soha nem volt gond velem a játékban, illetve
így szeretnék mégjobban segíteni a szerveren található játékos tábornak. Ezen kívül szeretnék még tapaszalatot szerezni ebben a körben is. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 4-5 órát fixen, ez természetesen változó, valamikor többet is tudok lenni, főleg hétvégente. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Magabiztos,megértő,hangulatos Negatív: Ha valami nem tetszik akkor azt mindig ki is mondom, Makacs is tudok lenni,
Néha fel tudom idegesiteni magamat a semmin, de ezt már tudom mondhatni kezelni. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Az őszintét megvallva szeretnék adminisztrátor lenne a későbbiekben. Mégpedig azért, mert mégjobban szeretnék segíteni a játékosokon. Illetve ezzel is szeretnék többet tanulni, még szinesebbé tenni a játék élményemet, mint nekem, mint a játékosoknak. Mivel ez egy sokkal nagyobb felelősség lenne, ezért be szeretném bizonyitani magamnak, hogy igenis képes vagyok erre a pozícióra is. Nem csak kissebb kérdésekre szeretnék válaszolgatni, úgy, hogy ''Szia! Ebben nem tudok segíteni, esetleg szólni tudok nagyobb adminisztrátornak'' hanem saját magamtól szeretném elintézni az ilyen ügyeket. Illetve teljes mértékben szeretném kiszűrni a szerveren található olyan játékosokat akik csak rontják a többi játékos játék élményét. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első és legfontosabbnak tartanám, hogy nyomja meg az F1-et, ott pedig olvassa át az egészet, nézze meg a videókat amik nagyon megkönnyebítenék a dolgát, ha megnézné őket. Utána elmagyaráznám neki a RolePlay azaz RP fogalmát. Ez után leírnám a /me és a /do teljeskörű használatát, mivel ezek nagyon fontosak. Után bele mennék az IC - OOC-ba, szerintem ez is nagyon fontos lenne. Ezt követően csatolnám neki a szerver szabályzatot és tudatnám vele, hogy nézze át, mivel ez a legfontosabb és ha ezeket nem tartja be akkor szankcionálva lesz, mivel a szerver szabályzat nem ismerete nem mentesít fel a bünetése alól. Ezt követően elmondanám neki az alap RP szabályokat mint például a DM,PG,MG. Utána leírnám neki, hogy gondolja ki, hogy milyen karaktert szeretne RP-zni, például banda tagot, vagy egy öreg bácsit, vagy egy teljesen legális munkás embert, ez teljesen mindegy, csak legyen a normális RP keretek között. Utána tanácsolnám neki, hogy menjen el városházára, vegyen fel egy neki tetsző melót és kezdjen el dolgozni, illetve pénzt keresni. Közben pedig használgassa a /me, /do parancsot és tanulgassa. Ez után mondanám az illetőnek, hogy regisztráljon be forumra, mivel itt nagyon sok dolgot megtalál még. Itt tud frakcióba jelentkezni a későbbiekben, netán autókra licitálni, vagy csak úgy olvasgatni és megtöbbet megtudni a szerverről. Ezt követően ismételten tanácsolnám neki, hogy töltse le a TeamSpeak 3, illetve a Discord alkalmazást, mivel ez is fontos a szerverhez. Csatolnék neki egy TS IP-t, illetve egy DC linket. Elmagyaráznám neki, hogy mikor fellép TS-re, akkor kérni fognak tőle, 3 TS és 3 rp szabályt, amire válaszolnia kell, és olvassa át a TS szabályzatot is. Ha ez mind megvolt, akkor megkérdezném, hogy valami kérdése esetleg van -e? Ha nincs akkor illedelmesen elköszönök tőle, leirom neki,hogy bármikor kereshet, ha van még problémája, szívesen segitek neki. Ha pedig van kérdése, akkor megkérdezem tőle, hogy miaz? És további kérdéseire is normálisan válaszolok. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először leírnám neki, hogy én sajnos nem tudok vhspawnolni, viszont ha van bizonyitéka, hogy miért kér vhspawnot, például más dimenzióba van
akkor én azt továbbitom adminisztrátornak AS chaten, adminisztrátor pedig elintézi az ügyet. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< A válaszom valahogy igy nézne ki: Szia! A szerver szabályzat ezt nem tiltja, teljesen legálisan csinálhatja ezt, ez sajnos ic ügy, nincs meghatározva, hogy hányas lvl-től lehet rabolni egy másik személyt, másik része is teljesen ic ügy, valószinüleg az illető ilyen karaktert RP-zik, Sajnálom. >>

• Tetszik
Reactions: Glower és Kistojas

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.
Személyes megjegyzés: Fórum kitiltás.. ha csak valami félrement.. keress fel teamspeaken,de élő kitiltással NEM fogunk foglalkoztatni SGH tagot.

• Tetszik
Reactions: keeg és justcody
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.