Zack Warren - Scott D William [B3ncee]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zack Brown

Újonc
2022. 12. 27.
7
6
Nyíregyháza
V4 karakter
Zack Warren
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Zack Warren

Panaszra tett személy InGame neve:
Scott D William

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Járművel való átverés. 2025 02.12-én olyan 20:00 és 21:00 óra között történt az eladás. Volt egy Bugatti Chiron-om melyet nem hirdettem sehol sem, de ő tudta hogy szeretnék megválni az autótól ,melyet szépen ki is használt. Rámírt Dc-n hogy menjek fel mert tud vevőt rá és hogy én nem tudom eladni neki mert, hogy valami olyan frakcióba volt az a srác aki(k)nek a HQ-jára én nem mehetek. 24,5 millió $-t igért az autóért és ráadásul azt se az adásvételi megírásakor hanem később. Így végül 1$-ba átkerült hozzá az autó hogy ő majd eladja annak a Frakciós srácnak 24,5 millió $-ba és majd azt a pénzt ideadja nekem. Vártam türelmesen. közben kerestem Dc-n is de semmi reakció szinte. Egyébként nem tudom számít-e de videós bizonyíték van arról hogy az autót 2023-ban én pp-ztem autóker.-ből. Tudom naiv voltam , de legjobb tudomásom szerint a szerver szabályzata tíltja a felhasználók naivságának kihasználását haszonszerzés céljából.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Dc. beszélgetés-t a Bíráló Adminnak küldöm.

log- https://armin.kim/seepaste/4yvw

Megjegyzés:
Elvileg azóta már nevet változtatott Vaszil Ramirez névre. Vártam vele mai napig hogy hátha keresni fog ,de nem.

B3ncee_

Főfelügyelő
SzerverAdmin
v4
2022. 01. 25.
120
109
Pápa
V4 karakter
James Balderas
LV karakter
Roderick Blanton
V2 karakter
Nathan Swift
Üdv! Én fogom bírálni a PK-t.
Első körben várom Scott D William válaszát!
Dc. beszélgetés-t a Bíráló Adminnak küldöm.
Küldheted nekem akár forum privát üzenetben vagy dc-n. (B3ncee)

További szép estét!

B3ncee_

Főfelügyelő
SzerverAdmin
v4
2022. 01. 25.
120
109
Pápa
V4 karakter
James Balderas
LV karakter
Roderick Blanton
V2 karakter
Nathan Swift
Sziasztok!
A bírálatomat meghoztam a rendelkezésre álló logok, és egyéb bizonyítékok alapján.
A következőt ítéltem meg.
A jelenleg hatályos szerverszabályzat alapján :
-IC jármű eladásnál a felhasználó (IC eladó) saját maga felel a jármű - más játékosnak való eladásáért. A szerver semmilyen szinten nem vállal felelősséget két játékos közti egyéb megállapodásban (adásvételin kívüli).

↳ Például, ha megállapodsz egy ismerősöddel, hogy az 1 millió dolláros autódért most csak 600 000 $-t ad, holnap pedig a maradékot, viszont nem fogja, nem tudja kifizetni.
A panaszkönyvet jogtalannak ítélem.
Illetőleg mind a két fél számára 120 perc AJ ítéltem meg MG miatt. Ugyanis a DC beszélgetésekből kiderül, hogy ez az üzlet inkább DC-n történt meg.
További szép estét!

Matt

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
999
3 958
V4 karakter
Jamie de Martel
Nem egyszeri eset volt és ahogy megtette az közel sem fér bele abba ami egy közösségbe elfogadható lenne, így más játékos naivságának a kihasználása miatt megkapta a panaszra tett fél az örökös kitiltását.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.