- 2022. 12. 22.
- 26
- 12
- V4 karakter
- Zack Leary
- LV karakter
- Lorenzo Salvadore
- V2 karakter
- Thomas Czar
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Ákosnak hivnak , Zack Leary az IG nevem, és 17 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
54 796 Játszott percem van jelenleg.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Egy SGH adminsegéd feladata a kezdő vagy akár a régebbi játékosoknak nyújt segitséget akik esetleg valamit nem tudnak,és olyasmi kérdés vagy bármi hasonló,olyan szintű kérdések tartoznak ide amiben nem kell adminisztrátori beavatkozás, vagy esetleg bármiféle tanácsadásban lehet segitségére annak az ileltőnek,és felvilágositja a játékost azzal amivel nincsen tisztában.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Hát igazából régóta érdekeltet ez a SGH adminsegéd szerep,mivel szivesen lennék a Seemta v4 tagja,úgy hogy akár segithetek is a játékosoknak és igy könnyiteni az adminisztrátorok feladatát a szerveren,és igazából nem csak játékosként szeretnék jelen lenni a szerveren hanem adminisztrátori szinten is jelen lennék szivesen,és kiváncsian várom el magamtól hogy mennyire vagyok érett ehez a feladathoz,ezért is próbálnám meg ezt a SGH-t mert nem tartom magam gyenge képességűnek,és szivesen segiteném a szervert amikor csak tudom,és az időm engedi,és legalább kitudnám tapasztalni hogy mennyire vagyok preciz ebben a munkában,gondolok erre hogy milyen jó a probléma megoldó képességem a szerveren belül is.
Miért pont téged válasszunk?
Igazából egy preciz,kitartó embernek tartom magam és ez mellet megbizható is vagyok egyéb feladatokra,nem hátrálok a nehéz feladatoktól sem,hanem megpróbálom és azért is megszeretném mutatni hogy képes vagyok erre a feladatra,Illetve sok-sok egyéb pozitiv tulajdonsággal is rendelkezem,pl: eléggé kitartó vagyok a munkám mellet és nem adom fel hamar,társoságban nagyon szeretek dolgozni és hamar meg is találom a helyem az új társoságban,tehát gyorsabban is tudok beilleszkedni valahova mint pl egy átlagos ember én úgy vélem ezt,szerintem ez is egy pozitivum a jövőt illetve,és kommunikativ ember is vagyok,szeretek új ismerősöket szerezni és velük tölteni az időt.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hát igazából a szabad időmet a szerverre szokom általában forditani mindig,tehát ez az jelenti hogy akár napi 5-6 órában megoldható ez a feladat számomra.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem,még nem voltam kitiltva.
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
igen már sajnos voltam adminjailben.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Hát akkor kezdjük először a pozitiv tulajdonságokkal,igazából én egy kitartó megbizható srác vagyok,illetve türelemmel tele mindig pozitivan állok a dolgokhoz,és szeretek segiteni az embereken,és ha tudok segiteni általában mindig segitek ahogy csak tudok.
NEGATIV
Hát igazából hála a jó égnek hogy negativ tulajdonságból kevesebb van,ennek örülök is hát néha igazából feltudom magam idegesiteni de meg is nyugszom rögtön,nem szeretem az emberekben ha megvannak külömböztetve,hogy ki a nagyobb meg stb..stb.., ileltve hogyha valakit lenézünk a kinézete alapján vagy valamit...ezt nem szeretem ez nagyon felidegesitt ez a dolog.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Hát igazából gondolkodtam ezen is és ez az eggyik fő célom amit kitűztem magam elé,és el is szeretném ezt érni,ezért is próbálkozom az alapoktól felfele,hát és a válasz arra hogy miért,az pedig az hogy szeretnék segiteni a mostani adminisztrátor társoságnak,és a játékosok közti feszültséged megoldani és megpróbálnék nyújtani a szerverre a maximumot hogy mindenki úgy érezze magát ahogy szeretné,és egy jó közösséget varázsolni a többiekkel eggyüt persze.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Először is megtudakolnám hogy használ-e egyéb beszélgetésre segitő kapcsolatos dolgokat gondolok erre hogy Teamspeak 3,vagy akár Discord is megfelelő lenne felhivnám oda,de ha ez az opció esetleg nem megoldható akkor elmagyaráznám neki irás formában,elmagyaráznám neki hogy mégis micsoda az az Rp szó jelentése bővebben,és megmondanám neki azt is hogy hogyan alakithat magának egy jó kis fasza karaktert ami magához illő,és úgy szeretné tolni minden napjait. elmagyaráznám neki a szerver eggyes szabályzati pontjait,és elküldeném neki a szabályzat linket,hogy nézze átt alaposan egyéb kérdésekkel pedig segiteném ki őt,hogy mire figyeljen leginkább a jövőben és amit nem ért azt pedig elmagyaráznám neki hogy,mégis hogy működik a lehető legjobban próbálnám elmondani,ezt tudnám nyújtani.