Zack L Doyle jelentkezési lapja a Nemzeti Adó és Vámhivatal posta ládájában található

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

RossiV4

Barangoló
Támogató
2019. 12. 11.
113
85
V4 karakter
naia.avia👑
V2 karakter
lesly.sienna👑
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC rész

[#1] Mi a neved?
~ Takács Dénes! ~

[#2] Hány éves vagy?
~ 22! ~

[#3] Játszott perceid száma?
~ 10850! ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/a/CEvmSsU! ~

[#5] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/a/CEvmSsU! ~

[#6] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ A szabadidőmből amit a szerven töltök szeretném érdekesebbé tenni , és a megfelelő igazoltatások , ellenőrzések RP szituációival szeretném kerekebbé tenni más playerek játékát. ! ~

[#7] Miért téged válasszunk?
~ Mindig is előtérbe helyeztem azt, hogy egy olyan lapot írjak, amivel meggyőzöm az embereket, hogy engem válasszanak vagy legalább egy esélyt adjanak nekem. Kellő késztetést érzek magamban, hogy jelentkezzek és elég elszántnak, hogy meg is valósítsam. Szeretem a kihívásokat, szeretek új embereket megismerni, könnyen beilleszkedem és a legfontosabb, hogy a rám bízott feladatokat, igyekszem a legjobban és a leggyorsabban teljesíteni! ~

[#8] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Nem voltam még egyik rendvédelmi frakcióban sem! ~

[#9] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ Változó, mivel 24 órás műszakban dolgozom biztonsági őrként. De 6-7 órát tudnék lenni mindennap! ~

[#10] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Takács Dénesnek hívnak 22 éves vagyok, jelenleg a szüleimmel élek és biztonsági őr vagyok. 4-5 éve RP-zek, és nem olyan rég kezdtem el a szerveren játszani. Szabadidőmben általában gépezek, vagy a barátnőmmel vagyok. Naponta kb 6-7 órát tudok a szerveren tölteni, mivel dolgozom ~

II. PARAGRAFUS

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Zack L Doyle! ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1995.03.03! ~

[#3] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ https://imgur.com/a/xrOuvHq! ~

[#4] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ A Nemzeti Adó- és Vámhivatala szerepköre megoszló, több mindenre kell, hogy összpontosítsanak. Elsősorban, hogy a pénzforgalom és az ezekkel egyensúlyban lévő dolgok, rendben működjenek. Másrészt a bármilyen pénzügyi bűncselekmény elkövetésével kapcsolatos bonyodalmak levezetése és nyomozása. Jelenleg határrendészként is szolgálnak, figyelik a határ menti bűncselekményeket, illetve illegális módon áthajtó járműveket. Végeznek igazoltatásokat és büntetőeljárást is indítanak, ha a célszemély, súlyos dolgokat követett el. Minden cselekedete Jogi következménnyel jár/járhat! ~

[#5] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ A Nemzeti adó- és vámhivatal hatáskörébe tartozik minden pénzügyi bűncselekmény felkutatása és kivizsgálása. A Nemzeti adó- és vámhivatal állapítja meg a magánszemélyek és cégek működésének pénzügyi alapjait. Minden olyan határátkelőt, akit gyanúsnak vagy illegálisnak tartanak, kötelesen igazoltatni és a törvény nevében eljárni. San Fiero egész területén a rend fenntartása, illetve szabályozása! ~

[#6] Előző munkahelyei?
~ Benzinszállító voltam! ~

[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Nem vagyok büntetett előéletű! ~

[#8] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítom az előttem haladó gépjárművet, majd kérném, hogy szálljon ki a járműből. Az út szélén elsősorban bemutatkoznék, majd elkérném iratait, amennyiben az iratokat rendben találnám, megkérném, hogy nyissa fel a csomagtár ajtaját. Körbenéznék, hogy található bármilyen nem oda illő tárgy, illetve megnézném, hogy található-e EÜ doboz. Amennyiben minden rendben van, ez esetben elköszönök, az iratait vissza szolgáltatom és vissza ülök a járőr kocsimba. Amennyiben szabályt sértett az illető, megbírságolnám, majd ha kell, akkor elszállítanám kihallgatásra.! ~

[#9] Miért pont önt válasszuk?
~ Kimondott indokom nincs. Viszont a megfigyelő képességeim eléggé jók, illetve fizikumom is eléggé erős. Napi szinten járok edzeni, ezáltal erőnléti feladatokkal nincs gondom.! ~

[#10] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Kényszerítő eszköz használata magáncélra szigorúan tilos. Kizárólag vészhelyzetben alkalmazható, illetve ha feletesse parancsba adja. Minden olyan helyzetben használható, ha azt a testi épség megóvása érdekében teszi.! ~

[#11] Önéletrajz: (180 szó)
~

Név: Zack L Doyle
Születési hely, idő: Los Santos, 1995.03.03
Elérhetőség: Tel.:681685 ; e-mail: zack@seemail.com
Lakcím: Marina 13.
Anyja neve: Maria L Doyle
Tanulmányok:
-Dilimore Alapfokú Általános Iskola
-San Fierro Rendészeti Középiskola
-Közszolgálati főiskola
Tanult nyelvek:
-Angol(A2)
-Német(A1)
Magasság: 186 cm
Súly: 89 kg
Jogosítvány: B-s kategória.
Egyéb tapasztalatok: Felsőfokú szövegszerkesztés.
Szabadidős tevékenységeim:
-Konditerem
-Kirándulás a barátokkal
-Egyéb sportok űzése.
! ~

Utoljára szerkesztve:

Jack00

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
342
38
V4 karakter
Jack Stevens
LV karakter
Jack Stevens
V2 karakter
Jack Styles
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Zack L Doyle!

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé benyújtott jelentkezési lapját átolvastuk!

Az ön jelentkezése elfogadásra került.

Kérjük amint tud, keressen fel egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:

Jack Styles
Vezérőrnagy

• Imádom
Reactions: RossiV4
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.