z3rO//Akos igénylése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

z3rO//Akos

Barangoló
Támogató
2020. 11. 24.
141
299
19
LV karakter
ethan riley🤠🚓
Ksz.png

Fórum neved:
<
z3rO//Akos >

Elképzelésed a képről:
<
Egy Grafitti stilusu felirás.(https://imgur.com/a/EFxysvp valami ilyesmi) A Grafitti annyit kéne tartalmazzon hogy egy felirás lenne (egy sima z3rO, illetve egy z3rO//Ákos)>

Kép mérete (pl. 300x150/1920x1080 / Fórum Avatar /Aláírás méretű):
<
Hát szeretnék Forum Aláirásnak és 1920x1080-as képet (Ha lehet mindkettő szöveggel) illetve egy képet ami alkalmas TS Avatárnak. >

Általad kiválasztott betűtipus, RGB kód (ha szükséges):
<
A Betűtípust az alkotóra biznám. Viszont a színben is szabad kezet addok kisebb nagyobb ki kötéssekel.
a 1920x1080 as kép hátér színe legyen a CCFFE6.
A többit az alkotora bízom. >

Megjegyzés:
<
Köszke szépen ha időt szánsz rá ! :3>

• Tetszik
Reactions: Alpár

Beketlen

A környék legbékésebje
2019. 01. 12.
437
1 058
22
V4 karakter
Dylan M Grey
LV karakter
Bailey Hudson
Csáó,látom nemigen érnek rá a srácok,besegítek hátha,egy kérdésem lenne,hogy egy képen legyen a két különféle felirat,vagy a két felirat két külön kép?

z3rO//Akos

Barangoló
Támogató
2020. 11. 24.
141
299
19
LV karakter
ethan riley🤠🚓
Csáó,látom nemigen érnek rá a srácok,besegítek hátha,egy kérdésem lenne,hogy egy képen legyen a két különféle felirat,vagy a két felirat két külön kép?
Ha nem nagy dolog akkor két külön kép, de megfelel az is amin 2 egyben van. Ahogy időd engedi! :3

• Tetszik

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Cső! Bocs, hogy ilyen későn válaszolok, itt vannak a képek. Ha valami nem tetszik, változtatni szeretnél rajta szólj. Szín, font vagy akármi más. A font amit használtam nem engedélyezi az ékezetet de ha ez nagyon zavar odaszerkesztem neked utólag.
zero.png

zero-2.png

zero-3.png

zero-4.png

z3rO//Akos

Barangoló
Támogató
2020. 11. 24.
141
299
19
LV karakter
ethan riley🤠🚓
Cső! Bocs, hogy ilyen későn válaszolok, itt vannak a képek. Ha valami nem tetszik, változtatni szeretnél rajta szólj. Szín, font vagy akármi más. A font amit használtam nem engedélyezi az ékezetet de ha ez nagyon zavar odaszerkesztem neked utólag.
zero.png

zero-2.png

zero-3.png

zero-4.png
Naon Faszák kösz szépen ! :3

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.