Z/H

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Huskys

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
411
509
20
LV karakter
Max Hulderich
V2 karakter
Diego R Szega
A szolgálatban lévő adminoknak külön skint csinálni. Egy teljesen átlagos férfi/(akár női, csak azt nem tudom hogy oldanák meg), skin, aminek a pólóján rajta lenne elől hátul a seemta v4 logója. Nyilván v4-re jönne be, ha jönne.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Már régóta szükséges lenne! Támogatom
Ui: nemám, vannak ettől vannak fontosabb dolgok is

Huskys

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
411
509
20
LV karakter
Max Hulderich
V2 karakter
Diego R Szega
Őszintén. Minek?
Őszintén? Az is elég nagy baj, hogy ezt magyarázni kell itt mindenkinek. De egyszer ezt is megteszem, aztán slussz. Kis apróság, ugyan úgy, mint bármi más a szerveren. Szerintem jól nézne ki, de ez nem azt jelenti, hogy foggal körömmel ragaszkodok is hozzá. Ha valaki leírná konkrétan, mi vele a problémája, akkor meglehet ezt beszélni. De itt olyan ember nem akad, mindenki csak "minek". Világos, ami nem a pénzt hozza, az felesleges Nem így kell egy ötletet fogadni, arra nem gondolunk hogy eshet a másiknak az ilyes fajta megnyilvánulás. Én is egy érző lény vagyok, de persze nevessetek csak ki egy olyan embert, aki próbál színt vinni a játékba.

• Tetszik
Reactions: Zsolt2132

trinton

bejön a mili
2020. 07. 21.
923
3 071
V4 karakter
killian.rogers
LV karakter
kelvin.barnes
Őszintén? Az is elég nagy baj, hogy ezt magyarázni kell itt mindenkinek. De egyszer ezt is megteszem, aztán slussz. Kis apróság, ugyan úgy, mint bármi más a szerveren. Szerintem jól nézne ki, de ez nem azt jelenti, hogy foggal körömmel ragaszkodok is hozzá. Ha valaki leírná konkrétan, mi vele a problémája, akkor meglehet ezt beszélni. De itt olyan ember nem akad, mindenki csak "minek". Világos, ami nem a pénzt hozza, az felesleges Nem így kell egy ötletet fogadni, arra nem gondolunk hogy eshet a másiknak az ilyes fajta megnyilvánulás. Én is egy érző lény vagyok, de persze nevessetek csak ki egy olyan embert, aki próbál színt vinni a játékba.
Nem tudom, hogy egy skintől, hogy jutottunk el a pénzig. Admin sem vagy a szerveren, akkor neked nem mindegy milyen skint használunk?

Huskys

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
411
509
20
LV karakter
Max Hulderich
V2 karakter
Diego R Szega
az admin logó gondolom nem elég hogy megkülönböztesd a playertől
De pont ezért írtam ezt, mert fogyatékkal élő vagyok és nem tudom a kettőt megkülönböztetni. Lehet zárni a topicot. Mindenkinek gratulálok, aki nem volt képes érdemleges hsz-t írni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.