Yvon Satré - Jayceon Lynnwood [Smoke]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Buntii

Barangoló
2020. 12. 21.
137
468
V4 karakter
Casey_Olson 🇨🇦
LV karakter
Reno_Dorsey 🇺🇸
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Yvon Satré

Panaszra tett személy InGame neve:
Jayceon Lynnwood

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Minősítés, fenyegetés(?)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2023-09-15 00:53:07] [Output] : Jayceon Lynnwood: (( az fasza rp-s volt ahogy bejöttél ember ))

[2023-09-15 00:53:17] [Output] : Jayceon Lynnwood: (( irl megnéztem volna mikor csinálsz ilyet ))

[2023-09-15 00:59:06] [Output] : Jayceon Lynnwood: (( bárcsak rp őr lehetnék... ))

[2023-09-15 00:59:24] [Output] : Jayceon Lynnwood: (( nem sokat lennél a szerveren ))

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:

Andypapa

Írnok deák
Támogató
2023. 09. 04.
642
861
28
Miskolc
V4 karakter
Jayce Haggerty
LV karakter
Ҳ
V2 karakter
Ҳ
Sziasztok!

Épp a szerelőnél voltam bent(éjfél és 1 között), amikor a panaszt tevő random felugrott a kocsijára, átugrotta a szerelők kapuját, odafutott hozzám és a szerelőhöz és megkérdezte, hogy "cső, szerelsz-e" (nem szó szerint, de ez volt a lényege). 10 percre rá ugyan ezzel a metódussal jött oda hozzánk. Tegnap estére kicsit elegem lett a folyamatos nonból, amikkel aznap találkoztam és hát így jött ki belőlem. Nyilván lehet túlkaptam a dolgot.
Annyit fűznék még hozzá, hogy szerintem nem korrekt az, hogy valaki nem tud RP-sen (IRL alapon) viselkedni a szerveren és ilyenek csinál, de ilyenekkel egyből képes hajnali fél 1-kor panaszkönyvet írni...

Köszönöm, várom az ítéletet...

Smokeee

Zöldfülű
2019. 01. 10.
170
110
Debrecen
V4 karakter
Eric G Kenzo
LV karakter
➖
V2 karakter
➖
Átolvastam a panaszkönyvet, illetve a logokat. Jayceon eléggé szemetszúró a stílusod, amit képviselsz a szerveren. Ha felidegesít valaki akkor tartsd magadba és ne írd le ooc, mivel megütheted a bokádat ezzel későbbiekben is.
OOC stílus miatt adminjailt fogsz kapni és kicsit változtass a stílusodon.
A szankció kiosztásra került, panaszkönyv jogos. Z/H

• Tetszik
Reactions: Rey és zotya_v3
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.