- 2020. 01. 01.
- 84
- 50
- V4 karakter
- Javier Mendoza
- LV karakter
- nincs
- V2 karakter
- nincs
Panasztevő InGame neve:
► Guximtar Boja ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Arta Marco ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Ezt a panaszkönyvet Prémium pontal való átverés miatt nyitottam. Ez az egész folymat kb. 2023.11.05.-én kezdődhetett, amikor egy volt frakciótársam, kedves Dave S Cervantes szóba hozta, hogy lenne névreszóló prémiumpontja, de még nem tudja feltölteni. Meg is eggyeztünk, hogy amikor aktuális lesz neki megveszem tőle. Majd 2023.11.07.-én kaptam tőle SMS-t, hogy kellene neki a pénz egy autóra és hogy holnap azaz 2023.11.08.-án feltölti a Prémium pontot. Ez sajnos azóta sem sikerült neki, sok féle variációval előállt már: Első 2 napon csak halasztotta, mondván "Holnap ppzek csak. Ma már nincs kedvem Mire haza érek lesz fel 7", ezutáni nap sem volt jó: Nem, sajnálom. Ma nem hinném. És ettől kezdve sok sok más kifogás: Édesanyja nem engedi, majd elvileg véletlenül 2 csomagot is magának töltött föl. Ígérgette, hogy visszaadja a pénzt, de ezt sem tette meg sajnos. Illetve elvileg 800.000$-ja maradt. A bizonyítékokat sajnos IC SMS formájában nem tudom elküldeni, mert kitöröltem az SMS-eket a telefonomból. Erre nem gondolva, így Log és Discord beszélgetéseket tudok küldeni. A zárójelbe írt név elvileg a mostani neve a másik pedig a régi és ez nálam is így van. Sajnos már a névváltásában sem vagyok biztos ezért írtam mindkét nevét. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Log: https://pastebin.com/WukGfS5f, Dc beszélgetések: , , , . ◄
Megjegyzés:
► - ◄