Yurasov Rasim (Guximtar Boja) - Dave S Cervantes (Arta Marco) [Rapid]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Markoo12

Barangoló
2020. 01. 01.
84
50
V4 karakter
Javier Mendoza
LV karakter
nincs
V2 karakter
nincs
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Guximtar Boja

Panaszra tett személy InGame neve:
Arta Marco

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Ezt a panaszkönyvet Prémium pontal való átverés miatt nyitottam. Ez az egész folymat kb. 2023.11.05.-én kezdődhetett, amikor egy volt frakciótársam, kedves Dave S Cervantes szóba hozta, hogy lenne névreszóló prémiumpontja, de még nem tudja feltölteni. Meg is eggyeztünk, hogy amikor aktuális lesz neki megveszem tőle. Majd 2023.11.07.-én kaptam tőle SMS-t, hogy kellene neki a pénz egy autóra és hogy holnap azaz 2023.11.08.-án feltölti a Prémium pontot. Ez sajnos azóta sem sikerült neki, sok féle variációval előállt már: Első 2 napon csak halasztotta, mondván "Holnap ppzek csak. Ma már nincs kedvem Mire haza érek lesz fel 7", ezutáni nap sem volt jó: Nem, sajnálom. Ma nem hinném. És ettől kezdve sok sok más kifogás: Édesanyja nem engedi, majd elvileg véletlenül 2 csomagot is magának töltött föl. Ígérgette, hogy visszaadja a pénzt, de ezt sem tette meg sajnos. Illetve elvileg 800.000$-ja maradt. A bizonyítékokat sajnos IC SMS formájában nem tudom elküldeni, mert kitöröltem az SMS-eket a telefonomból. Erre nem gondolva, így Log és Discord beszélgetéseket tudok küldeni. A zárójelbe írt név elvileg a mostani neve a másik pedig a régi és ez nálam is így van. Sajnos már a névváltásában sem vagyok biztos ezért írtam mindkét nevét.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Log: https://pastebin.com/WukGfS5f, Dc beszélgetések: , , , .

Megjegyzés:
-

Rapid

danteclan👑
SzerverAdmin
v4
2020. 04. 18.
521
909
Sopron
V4 karakter
Rapid D Dante
LV karakter
Rapid D Dante
Sziasztok a panaszkönyvet én fogom bírálni, várom az érintett fél válaszát.

• Tetszik
Reactions: jimre

Zs0mb0r

Újonc
2023. 04. 01.
21
12
V4 karakter
Arta Marco
LV karakter
Nikodem Dabrowski
Szia. Jogos a pk mivel ez tényleg megtörtént, viszont üzenetben el is mondtam a történteket.

Zs0mb0r

Újonc
2023. 04. 01.
21
12
V4 karakter
Arta Marco
LV karakter
Nikodem Dabrowski
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. @agoston
Bevallom hogy tényleg történt volna pp vásárlás, azonban ezt az egészet toltam, mert nem volt elég pénzem. Megbántam a történteket, bármi féle módon vissza tudnék fizetni?

Rapid

danteclan👑
SzerverAdmin
v4
2020. 04. 18.
521
909
Sopron
V4 karakter
Rapid D Dante
LV karakter
Rapid D Dante
Bevallom hogy tényleg történt volna pp vásárlás, azonban ezt az egészet toltam, mert nem volt elég pénzem. Megbántam a történteket, bármi féle módon vissza tudnék fizetni?
Visszatudod szolgáltatni neki a 9.666.250$-t ?

Rapid

danteclan👑
SzerverAdmin
v4
2020. 04. 18.
521
909
Sopron
V4 karakter
Rapid D Dante
LV karakter
Rapid D Dante
Ha megkaptad az összeget és tudtad már, hogy nem tudod feltenni neki az általa kifizetett Prémiumpont mennyiséget akkor nem kellet volna elkölteni a pénzt és visszatudnád adni. Prémiumponttal való átverés miatt örökös kitiltását megkapta Arta_Marco.
A 9.666.250$-t szuperadminnál erre a panaszkönyvre hivatkozva reportba visszatudod igényelni.
Zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.