Yoshitaro Yamaguchi -> Bandi [FA/SA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

NeveBackDown

Újonc
2019. 01. 16.
3
0
LV karakter
Yoshitaro Yamaguchi
zoldlogo.png

Neved:
< Yoshitaro Yamaguchi >

A ban időpontja:
< 2018-02-06 02:39:00 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Bandi >

A ban oka:
< Folyamatos DM,RK,MG.Nem kell ezért feljönni! >

Amiért szeretnéd az unbant:

< A büntetés csoportosan lett kiosztva(már mindenki kapott unbant rajtam kívül), folyamatosnak nem igazán mondanám, mivel csak egyszer öltük meg a rendőr hölgyet.Részemről, egy kevés mg történt, RK semmiféleképpen nem volt, mivel Bandi haverja ölt meg miután megöltük és utána szólt gondolom Bandinak hajnal fél3-kor, hogy jöjjön fel. A dm se biztos, mert ugyebár 4-en ültünk az autóban. Most így belegondolva, valóban butaság illetve nem érett viselkedéshez méltóan játszottam a játékot, ha megkapnám az unbant akkor ez teljesen kimaradna a játékstílusomból, mert rájöttem, hogy nem éri meg funolni, illetve a szabályokat nem betartani. Ts-en mindig hallom a haverokat, ahogy játszanak és mindig eszembe jut a szerver, hogy mennyire élveztük is az rpzést. Ub fejében aj-t bármit elfogadok, csak a szereveren folytathassam a játékot.Köszönöm hogy végigolvastátok a kérelmemet és tényleg megbántam amit tettem, remélem sikerült valamennyit javítanom a mostani helyzetemen.Egy utolsó esély mindenkinek jár. >

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Nincsen UnBan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.