Ynvar Ihle - Quate Nicanor [Reina]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Schokoladeh

Újonc
2021. 08. 05.
18
106
Érd
V4 karakter
Celino Gongora
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Quate Nicanor

Panaszra tett személy InGame neve:
Ynvar Ihle

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A panaszom oka a hanyag rp egy szituációban, ami szigeten történt. Az eset során animba lőttek, majd hozzám futottak, és üvöltve mondták nekem a szépeket. Ezzel még nem is lett volna probléma, viszont az RP amit produkált az igen. RP nélkül egyből megmotoztak, majd DO-ban megkérdezték, hogy mi hol van, én válaszoltam, ezután elfutottak valahova. Később visszatértek, és egy "/me elvesz tőle mindent"-el lerendezték az egészet. Úgy érzem, hogy ez az rp nem helyénvaló egy RP szerveren, és ennyire elhanyagolni az RP-t nem szép dolog.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/OXw5

Megjegyzés:
-

.vamos

farkas nem jár cirkuszba
2022. 12. 02.
38
151
V4 karakter
vasa.vato
Szervusz, írtad, hogy RP nélkül megmotoztalak, szeretném ezt előszőr is megcáfolni:
  1. [2024-10-03 01:39:02] [Output] : *** Ynvar Ihle lehajol hozzá, átnézi.
    Másrészt, pedig miután megtörtént a /do ( [2024-10-03 01:39:12] [Output] : *Hol a tec, töli, detektor, ásó? ((Ynvar Ihle)) hogy mi és hol van, utána azért futottunk el, mivel volt még valaki, akit láttunk a fák között futkározni és utána eredtünk, nem került elő, így visszatértünk hozzád.

2. Miután te leRP-zted, hogy mit és hol találok ([2024-10-03 01:39:31] [Input] : do az övére van akasztva.) Erre írtam azt, hogy: ([2024-10-03 01:40:11] [Output] : *** Ynvar Ihle elvesz tőle mindent.) Mégpedig, gondoltam hogy egyértelmű lesz számodra, hogy azért lett az írva hogy "mindent elveszek", amit leRP-ztem, azt veszem el.

3. A szavak amivel illettünk téged egyrészt, azért volt mivel előtte spanjaid kipakoltak minket szigeten, sőt, még rám is lőttetek, így szerintem bőven belefér, IC ügy.

4. A szerepjátékba semmit nem befolyásolt, az, hogy én-mit hogy RP-ztem le, a keletkezett szituáción semmit nem befolyásolt, így-úgyis kilettél volna rabolva.

5. Végszónak, a panasz létrejöttét sem értem, volt fent admin is, sőt én/mi is fent voltunk.

Schokoladeh

Újonc
2021. 08. 05.
18
106
Érd
V4 karakter
Celino Gongora
Szervusz, írtad, hogy RP nélkül megmotoztalak, szeretném ezt előszőr is megcáfolni:
  1. [2024-10-03 01:39:02] [Output] : *** Ynvar Ihle lehajol hozzá, átnézi.
    Másrészt, pedig miután megtörtént a /do ( [2024-10-03 01:39:12] [Output] : *Hol a tec, töli, detektor, ásó? ((Ynvar Ihle)) hogy mi és hol van, utána azért futottunk el, mivel volt még valaki, akit láttunk a fák között futkározni és utána eredtünk, nem került elő, így visszatértünk hozzád.

2. Miután te leRP-zted, hogy mit és hol találok ([2024-10-03 01:39:31] [Input] : do az övére van akasztva.) Erre írtam azt, hogy: ([2024-10-03 01:40:11] [Output] : *** Ynvar Ihle elvesz tőle mindent.) Mégpedig, gondoltam hogy egyértelmű lesz számodra, hogy azért lett az írva hogy "mindent elveszek", amit leRP-ztem, azt veszem el.

3. A szavak amivel illettünk téged egyrészt, azért volt mivel előtte spanjaid kipakoltak minket szigeten, sőt, még rám is lőttetek, így szerintem bőven belefér, IC ügy.

4. A szerepjátékba semmit nem befolyásolt, az, hogy én-mit hogy RP-ztem le, a keletkezett szituáción semmit nem befolyásolt, így-úgyis kilettél volna rabolva.

5. Végszónak, a panasz létrejöttét sem értem, volt fent admin is, sőt én/mi is fent voltunk.
De itt arról van szó, hogy hanyag volt az egész. Kettő sort rpztél annyira, hogy elvesz tőlem egy csomó dolgot.

Reina.

Once a blue, always a blue 💙
2023. 07. 18.
314
452
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Hali. Kezdjük az csúnya dolgokkal amiket mondtak neked. Teljesen IC ügy, a feszült helyzet generálta megszólalások voltak ezek.

Térjünk ki az RP-re. Első részben nem várhatod, hogy szigeti körülmények között lírai hosszúságú RP-t írjanak a kipakolásodra, nem mellesleg úgy, hogy valaki más is szaladgált a környéken.

Másrészt te magad sem vitted túlzásba a logok alapján, hiszen össz-vissz 1 sorral járultál hozzá az rp-hez.

[2024-10-03 01:39:31] [Output] : *Az övére van akasztva. ((Quate Nicanor))

Úgy gondolom, hogy ez a panaszkönyv a cuccaid elvesztése utáni frusztrációból adódóan lett megírva, és nem több mint szőrszálhasogatás.

@.vamos amennyiben több hajlandóságot mutat a másik játékos az RP-re legközelebb azért legyetek kicsit alaposabbak.

A fent leírt dolgok tekintetében a panasz jogtalan, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.