OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!
Hány éves vagy?
~17 ~
Mi az Account ID-d?
~ 209454 ~
Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
~ Össesen 7 éve ~
Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ SeeMTA szerverein kb még v2-re néztem fel elösszőr de v3-ba voltam többet jelen. 3781 Percem van ezen a szerververen jelenleg ~
Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
~ ~
Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
~ Napi 2-5 Óra ~
Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
~ Természetesen, Egyértelmmű! ~
Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
~ Seemta szerverein nem voltam frakciókban sosem de itt lenne az ideje. ~
Van-e ismeretséged a frakción belül?
~ Seemta szerverein nincs. ~
Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
~ Mivel azt gondolom hogy hasznos tagja lennék a frakciónak. Véleményem szerint könnyen be tudnék helyezkedni a frakció közöségében. Segítőkésznek, szorgalmasnak és kötelességtudatosnak gondolom magam. Azért szeretnék ehhez frakcióhoz csatlakozni mert szeretek szerelni és szeretek az autókkal foglalkozni a szerveren és a való életben is. ~ ~
Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Discordal rendelkezem megfelelő mikrofonnal és TS-em volt de nem használtam de ha szükségelteti le töltöm. ~
IC RÉSZ
A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!
Neve:
~ Yennaro Savastano ~
Születési helye, ideje:
~Olaszország 1988.02.16 ~
Édesanyja leánykori neve:
~Immacolata Savastano ~
Bejelentett állandó lakcím:
~ Sanfiero Ocean Way 16.~
Legmagasabb iskolai végzettség:
~ 11év, Szakma Autószerelő és érettségi ~
Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
~ Természetesen igen. ~
Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
~ Mindig ezen a helyen szereltetem az autómat. Szinte már törzsvendégnek számítok. Ahogy észrevettem az ott dolgozók közössége nagyon összetartó és segítőkész mind az ügyfelek és mind a kollégák felé. Éppen ezért énis úgy gondolom, hogy helyt tudnék állni itt. ~
Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
~ Igen van Édesapám volt még szerelő mint én és otthon szoktunk szerelni autókat a szakmám is autószerelő ~
Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!
~ Mivel szerintem hasznos tagja lennék a szerelőtelepnek. Szeretem az autókat javítani, felújítani, mindent tudok a legtöbb márkáról és típusról , de ha valami hiányosságom van annak általában azonnal utána nézek. Már kiskoromtól kezdve mindig a műhelyben voltam édesapám mellett. Mindenben az ügyfelek segítségére lennék. Általában hamar megtalálom a közös hangot az emberekkel, jó a kommunikációs képességem.~
Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)
~ 1988-ban születtem Olaszországban. Forcellába végeztem el az autószerelői szakiskolát. Pontosabban a Forcellai Mechanic and Technicum School-ban. Itt egy érettségit illetve egy autószerelői szakmát tudtam megszerezni. Azonban az iskola alatt már 10. osztálytól kezdve vállaltam maszek munkákat apám műhelyében. Az iskola elvégzéséhez szükséges szakmai gyakorlatot a Forcellai Speed Power Workshop -ban végeztem el. ~