A funolás, illetve az ic ooc keverés az rám abszolút nem vonatkozik, én egyiket se követtem el, de ezt a log is bizonyítja. Azt, hogy a társaság egy része elkövette ezeket a hibákat, arról én nem tehetek. A kitiltás indoka "Hanyag Rp előzmény aranyrabláshoz", viszont a bank nem is volt nyitva, ezert nem is történt meg az aranyrablás. Erről a hanyag RP részéről a véleményem nem itt szeretném kifejteni, mivel túl hosszú lenne. A kitiltást úgy kaptam, hogy az egészről másnap lett tudomásom. Úgy gondolom, hogy, egy ekkora szankció kiosztása előtt megkérdezhetted volna tőlem is Csabi, hogy mégis van-e hozzáfűznivalóm az egészhez. Elolvastad a logot, akinek a neve szerepelt benne az ki lett tiltva ugyanazzal az indokkal. Semmi kivizsgálás nem történt, hogy egyáltalán ott voltam-e az egésznél. Végezetül még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a szankció mértékével alapból nem értek egyet. Ha egy ember befut fegyver nélkül a bankba mindenfele RP előzmény nélkül, random rányom az NPC-re, bejelez mert elrontja a minigamet, az kap érte 200 perc adminjailt, mi meg kaptunk 2hét kitiltást, mert "hanyag" volt az RP egy olyan bankrablás előtt, ami meg sem történt. Remélem azért te is érted a kettő eset, illetve a kettő szankció között a különbséget, illetve a panaszom legfőbb okát.