Yazell Graves - Csabi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nikochp

Újonc
2019. 01. 10.
39
20
V4 karakter
ed_sid

dc0c92b415af0898ec530743cdcb16d2.png

Panasztevő InGame neve:
Yazell Graves

Panaszra tett adminisztrátor neve:
Csabi

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indokolatlan Ban

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
console.log

Megjegyzés:
Azért írok panaszkönyvet mert jogtalanak érzem. (Hanyag RP-előzmény Aranybankrabláskor) Mindent megbeszéltük hogy legyen a menet ki milyen fegyverrel, milyen autóval, kivel menjen. Hozzá szólhatnak az érintettek is!

• Vicces
Reactions: memphisrlynch

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
674
92
Vác
V4 karakter
David_Kearney
Sziasztok. A panaszkönyvet én fogom bírálni.
Megvárom Csabi válaszát.

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Hello
Ez a log igy nem teljesen egész, viszont ebben a log-ban is látok pár helyen IC-OOC keverést, Fun-t, ez az egész RP szituáció amit ti akartatok csinálni komolytalan volt, nem igy kell hozzáálni egy bank rabláshoz.Illetve a ban után páran ti beszélgettetek erről a dologról, ahol ti magatok erősititek meg, hogy valóban hanyag volt ez az rp.(erről a beszélgetésről egy bizonyitékot kaptam), illetve a teljes napi log is a tulajdonomba van, amit elküldök privátban természetesen, Adam-nak. Egyenlőre nincs több hozzáfüzni való, várom Adam válaszát miután a teljes napi logot látta.
Ui.: Mentségedre szóljon, neked, hogy nem funoltál igaz, de az rp szitucáióban jelen voltál, ezt vedd figyelembe, Adam.

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 912
4 556
32
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
,,
4.)A fórumon kötelező feltüntetni az IG nevedet. Legalább egy szerveren lévő karaktered nevét kell feltüntenti a profilodon. A megfelelő részlegbe csak akkor írhatsz, ha az ahhoz tartozó karaktered neve meg van adva. Pl.: ha V2 részlegre akarsz írni akkor köteles vagy a V2 karaktered megadni
Büntetés: 100 büntetőpont, az átírás után keress fel egy Globális Moderátort!”

Estig. Várok aztán kapod a tiltást.

• Hűha
Reactions: aDSP

nikochp

Újonc
2019. 01. 10.
39
20
V4 karakter
ed_sid
A funolás, illetve az ic ooc keverés az rám abszolút nem vonatkozik, én egyiket se követtem el, de ezt a log is bizonyítja. Azt, hogy a társaság egy része elkövette ezeket a hibákat, arról én nem tehetek. A kitiltás indoka "Hanyag Rp előzmény aranyrabláshoz", viszont a bank nem is volt nyitva, ezert nem is történt meg az aranyrablás. Erről a hanyag RP részéről a véleményem nem itt szeretném kifejteni, mivel túl hosszú lenne. A kitiltást úgy kaptam, hogy az egészről másnap lett tudomásom. Úgy gondolom, hogy, egy ekkora szankció kiosztása előtt megkérdezhetted volna tőlem is Csabi, hogy mégis van-e hozzáfűznivalóm az egészhez. Elolvastad a logot, akinek a neve szerepelt benne az ki lett tiltva ugyanazzal az indokkal. Semmi kivizsgálás nem történt, hogy egyáltalán ott voltam-e az egésznél. Végezetül még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a szankció mértékével alapból nem értek egyet. Ha egy ember befut fegyver nélkül a bankba mindenfele RP előzmény nélkül, random rányom az NPC-re, bejelez mert elrontja a minigamet, az kap érte 200 perc adminjailt, mi meg kaptunk 2hét kitiltást, mert "hanyag" volt az RP egy olyan bankrablás előtt, ami meg sem történt. Remélem azért te is érted a kettő eset, illetve a kettő szankció között a különbséget, illetve a panaszom legfőbb okát.

• Tetszik
Reactions: Amy és Darrell

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Igen, a funolás, ic-ooc keverés része rád nem igaz, ezt irtam is fent, viszont részt vettél az rp-ben.

Egységes időre osztottam az adott szankciót mindenki számára az egész szituációt egybefoglalva.
Úgy gondolom, hogy, ha te tudsz arról, hogy van ebben az rp-ben fun, ic-ooc keverés, és ebből lehet később bajod, viszont te ennek elennére maradsz, az nem ments vár, hogy te nem funoltál, ugyan úgy részt vettél benne/tudomásod volt az egészről. Illetve egy részt sem látok, hogy rájuk szóltál volna, hogy téged ez zavar, vagy bárhogyan jelezted volna feléjük, hogy ez igy nem lesz jó. (lett volna lehetőséged rá, hogy ott hagyd ezt az rp-t, mégsem tetted. )

Kitérnék arra a pontra amit irtál : "Ha egy ember befut fegyver nélkül a bankba mindenfele RP előzmény nélkül, random rányom az NPC-re, bejelez mert elrontja a minigamet, az kap érte 200 perc adminjailt, mi meg kaptunk 2hét kitiltást ,, Nyilván itt az adott "ember,, akire te is gondolsz egy kezdő / alacsony szintü játékos, ami rátok nem igaz, nektek azért tudnotok kell, illetve biztos vagyok benne, hogy tudjátok, hogyan is kéne ezt az rp-t komolyan végbevinni.

Nem úgy osztottam a banokat, hogy az adott neveket láttam, és annak alapján adtam, 9 emberből 7 (azt hiszem) fent volt ts-en, de ingame biztosan a megbeszélés alatt. Megadtam a lehetőségét arra, hogy észérvekkel elmondják, hogy miért nincs igazam, miért járnék el jogtalanul, nem kaptam semmi nyomós érvet erre a srácoktól, akik fentvoltak, sőt belátták, hogy igazam van. Mivel az rp szituációban részt vettél ezt már lehet kiemeltem fentebb, ezért te is szankcionálandó un. büntárs vagy. Ezzel a semmi kivizsgálás részt
kizárnám, ugyanis át lett beszélve, adtam lehetőséget a tisztázásra.

"mert "hanyag" volt az RP egy olyan bankrablás előtt, ami meg sem történt ,, : Erre annyi hozzáfüzni valóm van, hogy nyilván nem történt meg, mivel adminügy lett belőle. Tisztában voltatok vele, hogy zárva van a bank, ennek ellenére is elmentetek bankot rabolni. Én értem, hogy rendvédelmist akartatok keresni, hogy majd ő kinyissa nektek, de semmi nem volt arról, hogy mivan, ha találtok, hogyan viszitek végbe az egészet, egy ilyen dolgot nem hiszem, hogy rögtönözve csináltatok volna. ( ez a része is a hanyag rp-re utal )

Egyenlőre ennyi hozzáfüzni valóm van az egészhez.

• Szomorú
  • Tetszik
Reactions: Fred és Titee

Darrell

Barangoló
2019. 01. 10.
77
117
V4 karakter
Sven Olofson
Sziasztok. Csabi, arra hivatkozol, hogy a bankrablás nem történt meg, mivel Admin ügy lett belőle.. Csak annyit szeretnék ehhez hozzá fűzni,
hogy Admin ügy dara után történt, mikor majdnem mindenki közülünk meghalt. Szóval az arany rablásnak vége lett volna ígyis úgyis, mert nem
hiszem, hogy 2-3 ember tovább ment volna.

Véleményem szerint az a RP, amit mi csináltunk elég volt az adott szituációhoz, hisz csak a pénz szálitóért mentünk el, mivel a bank csukva
volt, és senki sem látta értelmét a többi feladat kiosztására még akkor, abban az adott pillanatban.

PSZ elhozása után volt 2 lehetőségünk. Az egyik hogy megvárjuk míg a bank kinyílik, vagy pedig rendvédelmist rablunk el. A rendvédelmis
elrablásáért döntöttünk, amiről szintúgy volt RP, hogy ellesz rabolva, és hogy arra kell, hogy kinyissa az ajtót. Ha ez a dolog
sikerült volna, logikusan először haza vittük volna, és ott beszéltük volna meg a többi dolgot is, mivel a Pénz szálító is elvolt dugva
nem messze a háztól, ahol minden elkezdődött. Részemről szerintem ennyi.

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Ami azt illeti, az a lövöldözés nem történt volna meg, hisz PG miatt lett belőle lövöldözés(amiért az nni-s kapott jailt) , tehát azt mondhatjuk semmisnek.
Még mindig hanyagnak gondolom ezt a fajta előzményt, csak ismételni tudom magamat. Illetve, ha nem pg-zett volna az nni-s akkor is 7 en ( vagy 4-5 en) kiszálltok egyetlen egy emberre? Szerintem kerülni kellett volna a feltünést, ha valóban kiakartátok volna komolyan
rabolni azt a bankot. És amellett se menjünk el, hogy egy tucat ember fegyverekkel Korház mellett fogja rá a fegyvert egy nnisre. ( igen, nyomós indokkal akárhonnan lehet elrabolni,de feleslegesnek tartom, hogy ennyi ember feltünést keltsen.)Ha ez nem a lövöldözésre és a szórakozásra ment volna, akkor komolyabban és összeszedettebben megoldottátok volna.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: Fred és Titee

Darrell

Barangoló
2019. 01. 10.
77
117
V4 karakter
Sven Olofson
Úgy tudom, hogy az IC megy tovább, ameddig admin nem jön. Szóval ezzel nem kéne védekezni. Továbba úgy tudom, hogy ameddig kocsiba ül valaki, és fegyver van rá fogva, ellehet hajtani és úgy nem PG, hisz IRL is ha kocsiba vagy és gázra taposol, nem érhetnel utol gyalog, és ha utánad is lonek, kicsi az esélye hogy eltalál a golyó. Szóval ezért fogtuk rá a fegyvert 5en, hogy semmiképen se meneküljön el. Miután rádiózott, mindenki futott el, ami látható a videón is, amit küldött az NNIs ( nem tudom, hogy láttad e, ha nem itt a link https://gyazo.com/23412d10dbf9900a7cbc17233fc0a750 ). Kórháznál foleg azért volt dara, mert akkor éledtek újra a társai, és egybol futottak oda. Ez után mindenki haza akart menni, de elfajult a helyzet északinál, és ott halt meg majdnem mindenki tolünk. + még kétlem, hogy nagy feltünést keltettünk volna este fél 12 után. Ha esetleg valamit rosszul tudok, javíts ki kérlek.

• Tetszik
Reactions: Titee

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Nos a tudásod elég hiányos ugyan is az admin ügyet ti inditottatok, PG indokkal lettem oda hívva.
Az oké, hogy amíg nem jön ki az admin az ic megy, de sajnos a lövöldözés után nem sokkal tudtam csak a helyszínre menni, de gondolhatni való volt, hogy admin ügy lesz, hisz mint fent írtam az ügyet ti inditottátok.

A hiányosságon belül arra gondolok, hogy, ha valakire szemtől szemben, akár egy ember is fog( elég lett volna kettő is egy szemtől szemben egy pedig oldalról vagy hátulról, ezzel nem hagyva neki menekülési helyzetet, bár mint mondtam, ha szemtől szembe valaki rád fog egy fegyvert, akkor biztosan nem hajtasz el, egy rendvédelmes meg pláne.) fegyvert és úgy próbálna meg elhajtani az kimeritené a pg fogalmát.

Az idő az nem indok, egy kórháznál meg pláne nem. Ott akár éjfélkor is lehet mozgalom( illetve van is ) Ha 4 sávos-ról rabolsz éjjeli órákban az akkor is forgalmas, nyilván ez csak példa.

És mint mondtam az egész lövöldözésnek nem szabadott volna ilyen formában megtörténnie, hisz egy nem rp-s szituációból kerekedett ki a vége.

7. Robba

Újonc
2019. 01. 10.
47
77
Miskolc
V4 karakter
DeShawn Maynard
LV karakter
Jamarion Greene
V2 karakter
-.-
Sziasztok!
PG már alapból megtörtént mikor rá volt fogva 4 darab lőfegyver. Amely videóval van alátámasztva (
) Mint lehet látni, nagyjából megvolt beszélve az egész dolog. Hogy ki mit fog csinálni. Elmondásod szerint, nem így kellet volna csinálni. Rendben van! de úgy gondolom hogy azt mi döntsük el hogy hogyan, és miképp csináljuk az elrablást. Illetve igen, nem lett volna semmiféle lövöldözés ha az NNI-s belemegy az rp-be. Csak sajnos nem így döntött. (Illetve ts-re sem tudtam nagyon koncentrálni, mert már késő volt. És másnap iskolába kellet mennem.) Valamint a kitiltással sem értek egyet, mivel aranybank közelében sem jártunk, szándék és a tény között igen nagy különbség van.

"Ha ez nem a lövöldözésre és a szórakozásra ment volna."

Szerintem ha lövöldözésre ment volna ki, és a szórakozásra. Akkor nem így történt volna már az elejétől! -Ez legalábbis az én felvetésem.
Ami ic megtörtént és helyén volt, úgy gondolom hogy nem tartozik semmiféleképpen OOC-ra.

Mint fentebb leírtam, nem lövöldöztünk volna ha az NNI-s csatlakozott volna az RP-hez. DE mivel nem így tett ezért képtelenek voltunk nem vissza lőni.

Utoljára szerkesztve:

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Lehet nem tudom érthetően elmagyarázni vagy nem tudom , de ti indotottátok az admin ügyet a PG miatt. Szó sincs róla, hogy én nem tudok erről a PG-ről.

Ott a kulcs szó a mondatodban “nagyjából,, ez is kimeríti a hanyag rp fogalmát.

Megérteném a panaszod (esetleg), ha nem ti hívtatok volna ki, hanem arra járok és épp láttam volna az ügyet. De, ha ti hívtok ki és nem fél “munkát,, végzek, hanem, ha már bank rab elkérem az rp előzményt, ugyan is ez nem csak random elmegyünk a haverokkal kirabolni alapon működik és én kivetni valót találok benne( ami volt bőven azért valljuk be ), majd azt szankcionálom az nem az én hibám mint ahogy az sem, hogy neked másnap suliba kellett menned.

Nem kell belekezdeni egy olyan dologba amire nincs időd. Illetve nem volt kötelező elmenned velük.

A rablás pedig mint már írtam fentebb nyilván nem tudott végbe menni, mivel adminügy lett egy nonrp(pg) miatt. ( a lövöldözés sem történt volna meg, ha nem rádióz az nnis )
Adott volt a pénz szállító mivel azt már elmondásotok szerint elhoztátok. Innentől nekem ne mond, hogy nem ment volna végbe a rablás, ha nem pgzik az nnis. Egy pénz szállított nem hoz el az ember csak úgy.

( telorol írok bocs az esetleges hibák miatt )

• Tetszik
Reactions: Fred

7. Robba

Újonc
2019. 01. 10.
47
77
Miskolc
V4 karakter
DeShawn Maynard
LV karakter
Jamarion Greene
V2 karakter
-.-
Persze hogy végbe ment volna a rablás, ha az NNI-s belemegy az RP-be. Szó sem volt erről hogy nem ment volna végbe. Lövöldözés után volt AÜ azaz, sokan meghaltak tőlünk. Onnét már nem is rabolhattuk volna a bankot.

Várom a bírálást!

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Darrell és Titee

Amy

Újonc
2019. 01. 10.
7
14
V4 karakter
Amy Graves
A rablás végbe ment volna,ha nemhaltunk volna meg az NNI-s RP után. De mivel meghaltunk az Északi kútnál a lövöldözésben ezután nem folytattuk volna a rablást. Én és a társam egy autóban ültünk a lövöldözés után már mentünk volna a házhoz lerakni a fegyvereket és lelépni mert már későre járt az óra.

Ha nem szálltak volna ki 5-en az NNI-s srácra,akkor 80% hogy hátra tolat,kifordul és elhajt az autóval.Fordított esetben amikor üldöznek valakit és elkapják minimum 5-8 ember kifog szállni a gyanusítotra,hogy ne tudjon tovább hajtani.
PG - ről pedig annyi lenne a véleményem,hogy a srác lehúzva hagyta az ablakot ahogyan látni a videóban is.Ha nemlett volna lehúzva és úgy rádiózik senki nem sejtette volna azt ,hogy ő rádiózik. Csakhogyan látszódott a chaten,hogy rádiózik pár másodperct után már Maurot le is lőtték a sarokról.

Szerintem már felesleges a szavakkal ide oda dobálózni,inkább várjuk meg a bírálást.

Köszönöm a megértést !

Darrell

Barangoló
2019. 01. 10.
77
117
V4 karakter
Sven Olofson
de sajnos a lövöldözés után nem sokkal tudtam csak a helyszínre menni

Akkor mirol is beszélünk? IC ment és meghaltunk, arany rablás esett, ennyi.. Az adott szituációra az RP megvolt, neforogjon NONstop a dolog arról, hogy admin ügy lett. Ha jól tudom, Mauro hívott téged a PG miatt, minket csak utána hívtak oda, hogy kéne menni TSre, illetve tudunk e menni. Elkezdted kivizsgálni a dolgot és úgy derült ki hogy aranyrablásra készültünk. Viszont addig a pillanatig RP volt mindenrol! Akkor milyen hanyag RProl beszélünk még mindig? Mert nem voltak megadva a feladatok ki mit csinál? Ahogy említettem, ez még csak meglett volna beszélve mivel addig fölöslegesnek tartottuk!

elég lett volna kettő is egy szemtől szemben egy pedig oldalról vagy hátulról, ezzel nem hagyva neki menekülési helyzetet, bár mint mondtam, ha szemtől szembe valaki rád fog egy fegyvert, akkor biztosan nem hajtasz el, egy rendvédelmes meg pláne

Alapból PG volt.. ha ketten oda álltunk volna, akkor bárhogy nézzük, eltudott volna hajtani, mivel 4en körbe álltuk, nem volt esélye a menekülésre, ehhez annyi.

Ez már csak felesleges szó dobálózás.. Mindenki kifejtette a veleményét a dologról szóval @Adam kérlek bírald el a dolgot, és zárjuk le.

• Imádom
Reactions: 7. Robba

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Nem tudom, hogy Pietrakot ide említhetem-e, de a megbeszélés alatt kb a közepétől ott volt ts-en. Nem tudom mennyire figyelt az egészre vagy más dolga volt-e, viszont, ha nem jártam volna el helyesen, akkor biztos vagyok benne, hogy már akkor rám szólt volna. ( ha nem tudtál figyelni a tsre akkor bocs Pietrak, hogy ide emlitettelek )

Nem szeretnék én sem, ha nem muszáj írni a panaszkönyvhöz, hisz csak ismételni tudom magamat.

Várom Adam bírálatát.

• Tetszik
Reactions: Fred

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
674
92
Vác
V4 karakter
David_Kearney
Remek.
A panaszkönyvet kellőképpen elolvastam, és tárgyaltam azokkal a meghatározó személyekkel akik döntöttek az ügyben.
Több dologra is ki fogok térni, és lehet hogy ez az iromány kicsit hosszú lesz.

Elsősorban a megszervezésről írnék néhány gondolatot.
A megszervezéssel önmagában nem lett volna gond, ha teljes komolysággal viszitek ezt végbe.
Gondolok itt az OOC rádiózások elengedésére, és a funolásra.

Vegyünk egy példát. Beszalad egy 10.es szintű játékos a bankba, és beriasztja, magyarul nekiáll rabolni.
Ő nulla RP háttérrel áll neki fegyver nélkül. Mennyi büntetést kap? 300 percet maximum.
Most vegyük alapul ezt a szitut. Van egy csapat, akik "megpróbálják" a lehető legjobban megszervezni a dolgot. Ők miért 2 hét kitiltást kapnak?

Ugyanakkor kitérnék arra is, hogy mi folyt ott TeamSpeaken az ügy intézése során.
Csabi ügyintézésének megemlítése elengedhetetlen dolog eme panaszkönyvben.
Szándékosan bemásoltad az összes hibát TS közös chatbe amit találtál a logban és viccet/poént űztél belőle. Még azt is, ami full nem oda tartozott.
Nagyon jókat nevettetek rajta, de nem ez a módja a TS ügyintézésnek.
Cole Cortez alá adtad a lovat, aki szintén szurkálódó stílussal állt azokhoz a személyekhez akik az ügynél meg voltak szeppenve.

Csabi téged nem azért hívtak ki adminügyhöz hogy elkérd a bankrablásról szóló logokat, hanem azért mert valaki PGzett.
Akkor hogyan jutottunk el odáig hogy kiossz kb 5-6 embernek 2 hetes kitiltást? Egy PG ügyből kifolyólag?
Meg van a lehetőséged arra hogy elkérd a napi logot, de ahhoz valami külső behatásnak kell lennie.
Legalább is szerintem. Én soha nem kértem el senki napi logját egy PG ügy miatt, majd kibannoltam OOC szidásért esetleg.

A bank nyitva sem volt. A bank kirablása nem történt meg.

Túlzottnak tartom a büntetés mértékét (horror mennyiség egy ilyen dolog miatt).
Nem kell ilyen szinten ellehetetleníteni a játékosokat a bank kirablásától.
Az az előzmény amit ők írtak, úgy gondolom hogy bőven elég.
OOC rádiózás, fun....
Erre általában 120-200 perces adminjailt szoktunk kiosztani. Még mindig nem értem a kettő hetet.
Kettő hetet álló autóból való pullozásra, OOC szidásra, üldözés közbeni fix kártyázára szoktunk kiosztani.
Cole Cortez által elkövetett PG miatt is csak 90 percet osztottál, amiért egy átlag játékos lazán megkapná a 120 percet is akár.
A videót látván eléggé súlyosnak mondható volt az a PG.
Ha nem a büszkeséged lett volna a legfontosabb Csabi, akkor átgondoltad volna ezeket a dolgokat is.

A panaszkönyvet pedig annyival zárnám, hogy LEGKÖZELEBB A SZABÁLYSÉRTÉSEK MÉRTÉKÉTŐL FÜGGŐEN oszd ki a megfelelő szankciót azoknak a személyeknek AKIK VALÓBAN ELKÖVETTÉK A SZABÁLYSÉRTÉST. A banokat pedig vedd le róluk. Mindenkiről, és személy szeirnt írd bele az UB indokba az elkövetett szabálysértéseket. Nem kell AJ-ként kiosztani mert már 3x leülték volna az akkor kiszabott büntetést.

A panasz jogos.
Csabit pedig figyelmeztetésben részesítem a fent leírtak alapján.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.