Elfogadva Yasmine Mallard -> Burak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aKonzol

Zöldfülű
2021. 01. 13.
157
55
V4 karakter
Darius_Frey
LV karakter
Hazem_Asid
V2 karakter
Elias_Kraus
zoldlogo.png

Neved:
< Yasmine Mallard >

A ban időpontja:
< 2021.10.09 >

A ban időtartama:
< Végleges >

Neve, aki bannolt:
< Burak >

A ban oka:
< RP tagadás, Súlyos OOC szidás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Leírhatnám, hogy mennyire megbánmtam és mennyire megváltozatm ezalatt az egy hónap alatt, de nem szeretnék hazudni. Viszont amit meg tudok igérni az, hogy megpróbálok másképp hozzáállni a játékostársaimhoz és elfogadni az ő álláspontjukat is. Előszöris kitérnék az RP tagadás részre. Egyáltalán nem volt szándékomban, hogy megakadályozzam a rablás RP folyamatát, viszont miután folyamatosan számukra teljesen jelentéktelen, nekem viszont annál inkább jelentős itemeket elvenni kicsit elborult az agyam és ez okozta a szabálysértést. Szó sincs arról, hogy hárítanám a felelősséget, teljes mértékben az én hibám volt, hogy nem működtem együtt velük, erre is utaltam akkor, amikor azt írtam, hogy hajlandó leszek másképp hozzáállni a játékostársaimhoz. Az OOC szidás pedig szintén ennek a szövődménye, sajnos nem vagyok képes ilyen helyzetben nem kimondani amit gondolok. Azt nyílván nem mondhatom, hogy ezután nem lesznek ilyen gondolataim, viszont igyekszek magamban tartani, mivel senkinek sem lesz jó. Utólag nyílván nagyon nagy hülyeség volt és rendkívül hülyének érzem magam miatta, de szerintem tanultam az esetből és ez is hozzájárult ahhoz, hogy ez alatt az egy hónap alatt amíg más See szervereken játszottam nem volt mégcsak hasonló eset sem. És ezt szeretném felhozni úgymond biztosításként, hogy LV miért nem csinálnám meg ezt újra, tekintve, hogy ezt a szervert tudom a legjobban értékelni és itt is töltöttem el a legtöbb időt eddig.
Edit: Szerettem volna TS-en is beszélni, hogy lásd a szánékot, viszont a váród nevében leírtat szeretném tiszteletben tartani, de ha hajlandó lennél szóbaállni velem azt nagyon megköszönném.
>

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Brahim és declan
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.