Yaroslav Zaitsev -> Alejandro Valdez(mentős) ,Selita Vidini (rendőr)[Laca]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ferencvaros

Újonc
2019. 01. 29.
44
35
27
V4 karakter
Yaroslav Zaitsev
LV karakter
Matthew Scoffield
V2 karakter
7
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Yaroslav Zaitsev

Panaszra tett személy InGame neve:
Alejandro Valdez (Mentős),Selita Vidini(Rendőr)

Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Alejandro Valdez Mentős dutyban volt és véletlen neki koccantam , és miközben rp-ztem oda jött és első kérdése az volt hogy mit csinálok ahelyett hogy megkérdezte volna hogy vagyok , majd feljelentett a rendőrségnél egy testkamera felvétellel cserben hagyás miatt.

Ha oda sétál hozzám belém kötni akkor valószínűleg jól van , illetve ha őt nem érdekli mentősként az én testi épségem akkor fordított esetben ennek miért kell meglennie?
Szeretnék rp logót kérni tőle a testkamera felvételről.
Illetve Selita Vidinitől szeretném megtudni hogy milyen felvétel alapján csuktak le?
A mentős felvételén nem látszik a baleset csak egy párbeszéd ami nem bizonyíték a balestre.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://medal.tv/games/gta-sa/clips...e=cr-MSxJRXUsMTgwODYwMDQxLA?mobilebypass=true

Megjegyzés:
Válaszod

Haliarszki

lets rave
SzerverAdmin
v4
2024. 03. 17.
115
179
V4 karakter
Denis Garnier
Szervusz. Afkolásból tértem vissza pont amikor ez az eset történt. Amikor odagurultam melléd, akkor te írtad, hogy te belaggoltál. Ezáltal, szinkron történt, ami az én clippemen látszik is, hogy te nem egyből álltál meg az ütközés után, hanem még egyenesen mentél tovább utána. Az elhajtással pedig elfogadod az esetleges IC következményeket, amelyek ebből kifolyólag következtek. A rendőrnek én elküldtem a balesetről a clippet, de Ő akkor nem rakta azt bele a körözésbe (https://medal.tv/games/gta-sa/clips/hYsUIpbMsiNHDKEmN/d1337Kuq8y6g?invite=cr-MSw0MUwsMTgwODYwMDQxLA). Illetve, ha valakivel laggosan ütközöl, akkor nem szokás RPbe kezdeni (ez látszik a clippen)

Ferencvaros

Újonc
2019. 01. 29.
44
35
27
V4 karakter
Yaroslav Zaitsev
LV karakter
Matthew Scoffield
V2 karakter
7
De ha beszélek a kollegáddal akkor miért lenne cserben hagyás? nem megállás nélkül mentem el , hanem egy párbeszéd után , küldesz logot arról hogy elküldted neki a videót?

Haliarszki

lets rave
SzerverAdmin
v4
2024. 03. 17.
115
179
V4 karakter
Denis Garnier
Ez már a rendőr dolga eldönteni, hogy milyen bűncselekményt követtél el.

• Tetszik
Reactions: Dani.

Ferencvaros

Újonc
2019. 01. 29.
44
35
27
V4 karakter
Yaroslav Zaitsev
LV karakter
Matthew Scoffield
V2 karakter
7
Ez már a rendőr dolga eldönteni, hogy milyen bűncselekményt követtél el.
De ha egy mentősnek egyből az a fontos hogy felkérdezzen ahelyett hogy megkérdezné hogy jól vagyok-e akkor miért miben kéne segítséget nyújtanom. Te jelentettél fel akkor milyen indokkal?

Haliarszki

lets rave
SzerverAdmin
v4
2024. 03. 17.
115
179
V4 karakter
Denis Garnier
Cserbenhagyásként hívtam ki a Rendőrséget, de a Rendőr segítségnyújtás elmulasztásaként adott ki körözést. A felkérdezés része meg IC ügy, ha már RPzni kezdtél.

• Tetszik
Reactions: Edwike és Dani.

Ferencvaros

Újonc
2019. 01. 29.
44
35
27
V4 karakter
Yaroslav Zaitsev
LV karakter
Matthew Scoffield
V2 karakter
7
Cserbenhagyásként hívtam ki a Rendőrséget, de a Rendőr segítségnyújtás elmulasztásaként adott ki körözést. A felkérdezés része meg IC ügy, ha már RPzni kezdtél.
Hogy lenne cserben hagyás ha nem egyből hajtottam el hanem beszéltünk , segítségnyújtás elmulasztása miért lenne ha téged se érdekelt az hogy én hogy vagy? téged jobban kellene érdekeljen mivel te ennek szentelted az életed , mégis egyből belém kötöttél.

Haliarszki

lets rave
SzerverAdmin
v4
2024. 03. 17.
115
179
V4 karakter
Denis Garnier
Mint ahogy írtam, a lereagálás része IC ügy. A körözés kiadás pedig a Rendőrség reszortja. Én csak cserbenhagyás indokkal hívtam a Rendőrséget.

• Tetszik
Reactions: Dani.

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
436
1 440
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Hello, maga a panaszkönyv nyitást nem értem az egész egy ic esemény volt, ha te elvilegesen laggoltál, de mégis bele kezdesz az adott rp-be akkor nem értem melyik részén akadsz fenn.
Ahogy írtak cserbenhagyás végett lett rendőr hívva, de végül nem az lett hanem segítségnyújtás elmulasztása ha leálltok beszélgetni akkor cserbenhagyás nem történik, de ha tovább hajtasz akkor a segítségnyújtás elmulasztása érvényes ha pedig az adott rendőrrel ez esetben nem értesz egyet tudsz tenni ic panaszt a felettesénél.
Fedélzeti kamerára kitérve nem szükséges rp arról, hogy fel van helyezve.

Ferencvaros

Újonc
2019. 01. 29.
44
35
27
V4 karakter
Yaroslav Zaitsev
LV karakter
Matthew Scoffield
V2 karakter
7
Testkamerára van rp hogy feltette? mivel az alapján állná meg az állításod a helyét hogy nem nyújtottam segítséget.
Miért lenne segítség nyújtás elmulasztása? mentős nem úgy viselkedett hogy segítségre legyen szüksége , Mentős nem kérdezi meg hogy hogy vagyok mi történt? (Nem reális hogy mentősnek nem ez az első kérdése).
Egy mentősnek akinek látszólag nincs baja , milyen segítséget tudok nyújtani? ezt kérlek írd már le teljes egészében.

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
436
1 440
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
mivel a mentősöknek nincs testkamerájuk csak ha le rpzi így arról küldj logot Alejandro Valdez.

• Tetszik
Reactions: _Foxii_

Haliarszki

lets rave
SzerverAdmin
v4
2024. 03. 17.
115
179
V4 karakter
Denis Garnier
Nem rpztem le, hogy felrakok egy testkamerát vagy bármilyen menetrögzítő kamerát. Azt hittem, hogy a mentőkbe alapból van felszerelve ilyen menetrögzítő kamera.

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
436
1 440
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Fedélzeti kamera az van arról nem kell rp viszont test kamera az nincs csak ha le rpzed így maga az a klipp nem érvényes mikor a kocsi mellett állsz és beszélgetsz.

• Tetszik

Ferencvaros

Újonc
2019. 01. 29.
44
35
27
V4 karakter
Yaroslav Zaitsev
LV karakter
Matthew Scoffield
V2 karakter
7
Ilyen esetben a rendőr nem tudhatta volna hogy volt-e segítség nyújtás vagy nem.

Ferencvaros

Újonc
2019. 01. 29.
44
35
27
V4 karakter
Yaroslav Zaitsev
LV karakter
Matthew Scoffield
V2 karakter
7
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - justcody
Ilyen esetben a rendőrnek meg kellene kérdezni hogy volt-e rp a testkameráról.

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
436
1 440
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Ilyen esetben a rendőr nem tudhatta volna hogy volt-e segítség nyújtás vagy nem.
Ebben az esetben nem tudhatta.
Ilyen esetben a rendőrnek meg kellene kérdezni hogy volt-e rp a testkameráról.
Nem a rendőr kötelessége utána járni, hogy az adott félnek van-e vagy nincs rp a kameráról.
Ebben az esetben hibázott a mentős, illetve végül le is lettél csukva?
Edit: Letartóztatás során milyen károkat szenvedtél?

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.