Yaroslav Jelentkezése SGH-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ferencvaros

Újonc
2019. 01. 29.
44
35
27
V4 karakter
Yaroslav Zaitsev
LV karakter
Matthew Scoffield
V2 karakter
7
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Jánosnak hívnak és 25 éves vagyok , a szerveren ig nevem Yaroslav Zaitsev>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 27883 percem van jelenleg.>>
Mi az SGH feladata?
<<Az SGH tagok feladata, hogy a játékosok és az adminisztrátorok munkáját egyaránt megkönnyítse. Az adminsegédek levesznek egy olyan tehert az adminok válláról azzal hogy ismertetik a szabályzatot bemutatják a szervert és azzal hogy a kérdésekkel hozzájuk is fordulhatnak a játékosok ezáltal gyorsabban kapnak megoldás a problémájukra. Az adminsegédnek továbbá kötelessége jó modorral, tisztelet tudásával és a szerver felé mutatott elhivatottságával példát mutatnia a játékosok és az adminisztrátorok felé.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<<Azért szeretnék csatlakozni , mivel szeretek segíteni a játékosoknak és jó érzéssel tölt el ha valakin látni/hallani hogy megkönnyítettem a munkáját vagy a játékát. Úgy gondolom hogy könyebb úgy elkezdeni a játékot hogyha valaki tud segíteni és szívesen lennék én az a személy aki ezt megteszi. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Egy segítőkész barátságos személynek , csapatjátékosnak tartom magam és könnyedén tudok beilleszkedem egy új környezetbe. Mindig törekszem a legjobbra és arra hogy mindig a legjobbat nyújtsam. Könnyen tanulok ezáltal nem gondolom hogy bármilyen panasz lenne az elvégzett munkámra. Mindenkinek megadom a tiszteletet ezáltal a stílusommal és a viselkedésemmel se lenne probléma. Régóta érdekel a feladatkör és úgy érzem mostanára kellő tapasztalatot szereztem ahhoz, hogy játékostársaimat segíteni tudjam. Ezáltal a közösségre pozitív hatással tudok lenni, mint a kezdő mint a tapasztalt játékosok számára. Örömmel venném le a terhet az adminokról azzal hogy kisebb problémákkal is őket zavarják.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 5 óra amit biztosan tudok vállalni , de ez eltérhet hogy melyik időszakban.
Például van olyan nap amikor reggeltől estig dolgozok így este 8 után tudok vállalni adminkodást amíg a kedvem tartja , de a következőnap csak este 7re megyek ezáltal reggeltől este 6ig tudom teljesíteni a kötelezettségeimet , illetve vannak olyan napok hétköznap és hétvégén is amikor egyáltalán nem dolgozok emiatt olyankor egésznap ráérek adminsegéd tevékenységeimet csinálni.>>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< még nem voltam.
http://www.kepfeltoltes.eu/index.php>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< egyetlen jail-t kaptam frakcióból való kilépés miatt.
http://www.kepfeltoltes.eu/index.php>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Szeretném a pozitív tulajdonságaimmal kezdeni.
I. Higgadt természetű.(Nagyon nyugodt a természetű vagyok , nem lehet kihozni a sodromból és nem szoktam felkapni a vizet.)
II. Nem beszélek csúnyán.( Nem szoktam csúnyán beszélni és szándékosan kerülöm a trágár beszédet.)
III. Szeretek csapatban dolgozni.(Szeretek csapatban dolgozni mivel úgy gondolom hogy csapatban egyszerűbb és sokkal jobban lehet csapatban dolgozni , mivel több kedvel és nagyobb szeretettel csinálod.)

Negatív Tulajdonságaim.
I. Jó lelkű vagyok. (könnyebben segítek az embereknek és hamarabb megbocsájtok mivel nem vagyok haragtartó ezáltal könnyebben elnézem ha úgy viselkednek velem ahogy nem kéne.)
II. Lustaság (általában reggelente illetve esténként elég lusta szoktam lenni ezáltal nehezebben tudom rávenni magamat a dolgokra.)
III. Figyelmetlenség (néha eltudd kalandozni a figyelmem emiatt el tudok siklani a dolgok felett , de erre próbálok oda figyelni hogy ne történjen meg.)>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen igen. Szeretném segíteni a játékosokat a minél zökkenőmentesebb játékélményért. Mivel nekem fontos a szerver megítélése, ezért természetesen a feladatköreimre a lehető legnagyobb figyelmet fordítanám, ami a játékosokra nézve is a lehető legjobb. Tapasztalatok alapján, sokszor láttam üres dashboard felületet az admin fülnél. Célom az adminisztrátori szerepkör betöltésével nem csak a legzsúfóltabb időszakban szolgálatot teljesíteni, ugyan akkor azt sem hanyagolnám el, de szeretném csökkenteni azt az idősávot, amikor nincs fent a szerveren szolgálatban lévő adminisztrátor, ezzel növelni az elérhető adminok arányát ezen órákban.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<<Elsőnek elmondanám neki hogy a szerver szerepjátékra épül és elmondanám példával , de normális keretek között.
utána kitérnék neki az Ic-ooc fogalomra hogy mi mit jelent és annak helyes használatára példákkal.
Következő lépésként elmondanám a legfontosabb alap szabályokat és azoknak a használatát(MG,DM,PG stb..) és ha megértette akkor mennénk tovább az alap helyekre amit térképen ikonok jeleznek és ott mit tud csinálni pl: Vh , Bank , benzinkút stb.. Szintén elmondanám a F parancsok használatát pl:F5 , Home stb. hogy mire jó és hogyan kell használni.Ezután a telefonról beszélnék pár szóban, néhány fontosabb telefonszám végett (Vontató, Taxi). Ezután a szerveren megtalálható frakciókról beszélnék mint legál mint illegál részről persze amelyikkel jobban szimpatizál részletesen is bemutatnám. Végezetül pedig elküldeném a szerverszabályzatot ha esetleg bármi kérdés felmerülne benne, persze megemlíteném, hogy hozzám is bármikor fordulhat kérdésekkel. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Válaszom: Szia én csak egy adminsegéd vagyok ezáltal csak kérdésekre válaszolni tudok , így ebben az ügyben egy egyes admint keress fel , de normálisan előre fogalmazd meg a pm-et és egybe írd le neki mivel csak nyomós indokkal fognak vhspawn-t adni. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia ha pp-s fegyverről van szó akkor keress fel minimum egy egyes admin-t bizonyítékkal , akár kép akár log formában van.
Ha az adott játékos nincs fent a szerveren akkor fórumon nyiss egy panaszkönyvet.
Ha egy másik játékostól vetted a fegyvert, már nem számít PP-s itemnek, így sajnos adminisztrátor sem tud segíteni. >>

Utoljára szerkesztve:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.