Jelentkezési formanyomtatvány
OOC részleg
~ Hogy hívnak? ~
>Major Marcell<
~ Hány éves vagy? ~
>22<
~ Account ID-d? ~
>242742<
~ Jelenlegi játszott perced? ~
>3800<
~ Melyik napszak(ok)ban volnál inkább aktív? ~
>Délután, éjszaka, valamint két hetente 1-2 órát tudok lenni délelőtt is.<
~ Aktív óráidból hányat tudnál szerelésre fordítani? ~
>4 órát<
~ OOC előélet? UCP kép csatolása kötelező! (Bannok, Adminjailek) ~
> <
~ Korábbi frakcióid? Legutóbbi frakciódból való távozás oka? ~
>Nem voltam még frakcióba<
~ Rendelkezel TeamSpeak3, Discord és mikrofonnal? ~
>igen, mind a hárommal rendelkezek.<
~ Mesélj magadról néhány mondatban! Ki vagy? Mivel foglalkozol? Hobbi? stb.. ~
>Major Marcell vagyok, régen seemta v2 szerverén játszottam sokat, de egy idő után maguntam. Jelenleg minőségellenőrként dolgozok 2 műszakban. Szabadidőmbe leginkább játszani szoktam, mostanában a seemta nagyon megy, na meg a cs2. Hétvégénként egy kis buli is beszokott csúszni. sportok közül a focit szoktam nézni, valamint régen űztem is, de a női röplabdába is belelesek néha. <
>Major Marcell<
~ Hány éves vagy? ~
>22<
~ Account ID-d? ~
>242742<
~ Jelenlegi játszott perced? ~
>3800<
~ Melyik napszak(ok)ban volnál inkább aktív? ~
>Délután, éjszaka, valamint két hetente 1-2 órát tudok lenni délelőtt is.<
~ Aktív óráidból hányat tudnál szerelésre fordítani? ~
>4 órát<
~ OOC előélet? UCP kép csatolása kötelező! (Bannok, Adminjailek) ~
> <
~ Korábbi frakcióid? Legutóbbi frakciódból való távozás oka? ~
>Nem voltam még frakcióba<
~ Rendelkezel TeamSpeak3, Discord és mikrofonnal? ~
>igen, mind a hárommal rendelkezek.<
~ Mesélj magadról néhány mondatban! Ki vagy? Mivel foglalkozol? Hobbi? stb.. ~
>Major Marcell vagyok, régen seemta v2 szerverén játszottam sokat, de egy idő után maguntam. Jelenleg minőségellenőrként dolgozok 2 műszakban. Szabadidőmbe leginkább játszani szoktam, mostanában a seemta nagyon megy, na meg a cs2. Hétvégénként egy kis buli is beszokott csúszni. sportok közül a focit szoktam nézni, valamint régen űztem is, de a női röplabdába is belelesek néha. <
IC részleg
~ Jelentkező neve? ~
>Yamal Kayla<
~ Jelentkező születési helye, ideje? ~
>2002.08.01<
~ Korábbi munkahelye(i)? ~
>Pályakezdő <
~ Miért pont önt válasszuk? Néhány mondatban fejtse ki! ~
>Fiatal és lelkes vagyok, van tapasztalatom autószerelésbe, mivel Gépjármű Mechatronikai technikusként végeztem. Édesapámmal mái napig rengetek autót szerelünk, valamint én is rendelkezek gépjárművel amin a legtöbb problémát én csinálom meg. Egyedül melozgattam leginkább, de társasági embernek tartom magam, ezért biztos vagyok benne hogy csapatban is megfelelően eltudom végezni a rámbizott munkát.<
~ Elfogadja a szabályzatot, valamint rendelkezik az oktatás és belépéshez szükséges összeggel? ~
>igen <
~ Önéletrajz! (Minimum 10-15 mondat.) ~
>Yamal Kayla vagyok 22 éves, Pályakezdő, Friss diplomás. See-city-ben születtem, ide jártam iskolába, egyetemre a családom is itt él. Minden ide köt ezért tudtam jól hogy itt is szeretnék elhelyezkedni. Lelkes és kitartó vagyok, szeretek új dolgokat tanulni mivel a fejlődés a legfontosabb számomra. Szeretem a sportot 15 éves koromig fociztam is, de idővel abbahagytam a tanulás, illetve a bulizgatások miatt. Gépjármű Mechatronikai Technikusként végeztem és nem is volt kérdés hogy autószerelésben szeretnék elhelyezkedni. Barátságos és jó emberismerő vagyok, Sok jó kapcsolatot tudtam kialakitani amit az autó szerelési tudásom mellet fontosnak tartok még, mivel ebben a szakmában az emberekkel is tartani kell a kapcsolatot és beszélgetni velük.<
~ Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése? ~
>30 perc<