Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Viktornak hívnak, de discordon és ilyesmi felületeken általában wxienek (vixi) szoktak szólítani. InGame Ylli Tafaj vagyok. Jelenleg 16, júliusban töltöm a 17. életévemet. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 23043 perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az új játékosok bevezetése a Roleplay szabályokhoz, akár a szerver bemutatása tömören, amennyiben kérdésük van. Továbbá az adminsegédek feladatköréhez tartozik megválaszolni a kisebb kérdéseket, ezzel segítve az adminokat. Ezenkívűl a válaszokat úgy fogalmazzák meg, hogy mindenki értse, és kifogásolhatatlan legyen. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Régóta pályázok erre a pozícióra, noha nem próbálkoztam még jelentkezni ebbe a feladatkörbe. Szeretnék a játékosoknak segíteni, amennyiben elakadnak valamiben, ezenfelül nem titok hogy célom minnél nagyobb pozícióba kerülni az idő múlása során. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy érzem megfelelő törekvéssel, és kitartással meg tudnám állni a helyemet mint adminsegéd. Az sem jelent problémát, hogy jól fogalmazzak, hiszen az évek alatt úgy érzem egész jóra sikerült fejlesztenem a tudásomat ezen a téren. Ezek mellett próbára szeretném tenni az ismeretemet, kíváncsi vagyok mire lennék képes. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A szerveren rengeteg időt töltök, bőven tudnék 4-5 hétvégén akár 6-7 órát az SGH feladatok betöltésére szánni. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Még nem voltam. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Eddig négyszer voltam adminjail-ben. A legtöbb jail-emet a figyelmetlenségem miatt kaptam sajnos. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< energikus, érett, határozott
figyelmetlen, kétkedő, ítélkező >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Mindenképpen szeretnék, mint mondtam az előző soraimban is. Úgy gondolom, hogy az adminisztrátori feladatok betöltése egy nagyon nagy felelőség, ellenben határozottan állok elébe, hogy a későbbiekben akár adminisztrátori rangban szerepeljek a szerver közösségében. Érett gondolkodásomhoz hűen tisztelettel, és alázattal tekintek ennek a feladatnak a végzésére. Rendkívül örülnék, ha el sikerülne elérnem ezt a ranglépcsőt, tesztelném magamat egy ilyen körben is. Álláspontom szerint a követelmények, és a kötelező percekkel nem lenne problémám, a helyzeteket is megfelelően tudnám kezelni, de ez persze csak élesben derül ki teljesen. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Érthetően megfogalmaznám neki, hogy ez egy szerepjáték, azaz Roleplay szerver, melyen egy új életet tudsz kezdeni és különféle kapcsolatokat tudsz létrehozni a többi játékossal. Van lehetőség munkátvállalni a városházán, ha szemből nézed a bal oldalán egy NPC-nél. Kiválasztod a számodra szimpatikus munkát, és az F11-es gomb lenyomásával látni fogsz egy ikont a térképen, ami a munkahelyhez vezet téged. Nem árt, ha rendelkezel egy személyigazolvánnyal, amit szintúgy a városházán tudsz kiváltani a jobb oldalon. És nem utolsó sorban egy jogosítványra, hiszen rendőrökbe is ütközhetsz, természetesen ezek is rendes, igazi játékosok. Telefont a taxi, illetve egyéb szervek elérése érdekében a boltokban, benzínkutakon tudsz beszerezni. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia, én egy adminsegéd vagyok, sajnos nem tudlak városházára teleportálni. Kérj meg egy adminisztrátort, ők tudnak segíteni ezügyben. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert, aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia, tilos animbalőni azt az illetőt, aki segíti fel a sérültet a földről. Amennyiben szeretnél, várd végig az RP-t és tegyél panaszkönyvet az illetőre, de írj egy adminisztrátornak ezügyben. >>
[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia, ez egy IC esemény. A szerverszabályzatban szerepel egy olyan szabály, az átverésekre vonatkozó szabályok fülnél, mely így szól: "-A fegyver százalékkal, azaz fegyver állapottal való átverés IC ügynek minősül." Tehát sajnos ebben sem én, sem az adminok nem tudunk segíteni, óvatosnak kell lenned. >>
Utoljára szerkesztve: