- 2022. 10. 04.
- 34
- 293
- V4 karakter
- yael.asar
- LV karakter
- eyck.croo
Panasztevő InGame neve:
► Yael Asar ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Bunta Yahui ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Sziasztok, ez a panaszkönyv ezért született meg, mivel nem igazán értem miért tett be engem Bazsy a global blacklist doksiba. Kezdjük az elején, HongKongból azért lettem kitéve, mert Mona Gasca PK-ja jogos lett ránk. Mikor jöttem volna vissza HongKongba, fő leader nem volt az ellenére, csak Bazsy, vajon miért? Mert nem kedveli a társaságunk? Az volt az indok ami miatt nem vett vissza, hogy rontottam a közösséget, beszólogattam frakciótársaimnak. Ezeket mind nem én csináltam, csak szimplán kellett valami, nehogy visszajöjjek. Ezt mondtam is Bazsynak, hogy nem igy volt/van. De ügye nem nagyon érdekelte és ignorált. Durkot, aki megcsinálta nekik frakció skineket, azért tette ki az FK-ból mert nem ment fel discordra Bazsyhoz. Bazsynak el lett mondva, hogy durk éppen nyaral, igy hogy menjen fel discordra? Szerintem senki sem azért megy el nyaralni, hogy közben SeeMTA frakció leaderéhez kelljen felmenni. Akivel nem szimpatizál Bazsy azzal ott kicsesz ahol csak tud. Éppen ezért tett fel engem global blacklist doksiba, egy olyan bizonyos indokkal, hogy: "Agyhalott idióta, sehova nem kell". Ez eléggé jó indok, az ellenére, hogy nem ártottam a frakciótársaimnak. Doksiba az én nevem van írva, mármint a locskai. IG névnek haverom HongKongos neve, és feltételezhetően az ő Karakter/Account id-je. Nem értem miért tesz be azért global blacklist doksiba mert nem szimpatizál minket, főleg ilyen indokkal ami eléggé sértő. Pontos indokot nem tudom megkérdezni Bazsytól, mivel mindenhonnan letiltott engem. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► köszönöm, hogy elolvastad. ◄