Yacine Ramon - Isaac Ossler/Desmond Ward [Ethan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dzsizi

Újonc
Támogató
2020. 02. 23.
19
13
V4 karakter
Yacine Ramon
V2 karakter
Betina Hysi
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Yacine Ramon

Panaszra tett személy InGame neve:
Isaac Ossler/Desmond Ward

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szándékos DB/NonRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Számomra ez szemmel láthatóan szándékosnak tűnt, ha megálltak volna RPzni semmi problémám nem lett volna. Illetve szemet szúrt az is, hogy amint ez az eset megtörtént, ők azonnal kiléptek a szerverről. A reportot amint Ethan elfogadta, és megnézte javasolta itt nyissak egy PK-t mivel nem voltak fent a srácok.

BigFoot51_5

Aktív fórumozó
2024. 03. 28.
239
74
V4 karakter
Vazquez Joe Dossler.
LV karakter
Dirck Hoofman.
V2 karakter
Vazquez Joe Dossler.
Szia en voltam a sofor nekem nem feltetlen ugy jatszodott le, en orulnek neki ha megtudunk beszelni az egeszet. Illetve nem ezert leptem le a szerverrol, hanem mert 10 percre ra vizbe kotott ki az autom.

• Fájdalmas
  • Vicces
Reactions: Benett. és THEZOLA

Dzsizi

Újonc
Támogató
2020. 02. 23.
19
13
V4 karakter
Yacine Ramon
V2 karakter
Betina Hysi
Ne haragudj, de akkor hogyan játszódott ez le nálad? Elütöttél, és a felvételen is tisztán látszik hogy mentél tovább a dolgodra mintha semmi se történt volna.

BigFoot51_5

Aktív fórumozó
2024. 03. 28.
239
74
V4 karakter
Vazquez Joe Dossler.
LV karakter
Dirck Hoofman.
V2 karakter
Vazquez Joe Dossler.
Eleve a hàtterben toltott le meg 1 jàtékot is, en elnezest kérek teljesen mertekben ha igy volt akkor teritem a karokat.

• Vicces

underworld

Újonc
Támogató
2021. 07. 05.
17
11
V4 karakter
Ashwin Zevran
Sziasztok! IC szem, valamin OOC fültanúként írok, ugyanis ott voltam @Dardan Arbnor barátommal Discordon, valamint IC a farmoknál. Picit furcsálom, hogy a "a háttérben töltöttem le egy játékot" csak a második válasz után érkezett tőled, kezdhetted volna így is, hogy: "Szia! Éppen töltöttem le egy játékot a háttérben, és nem töltöttél be" (Hozzáteszem, ha nem hang nélkül játszol, akkor hallani, és, hogy látni is lehet, hogy elütöttél valakit, ergó evidens, hogy megállsz a történtek után, mert teljesen szándékosnak tűnik a klippen is) Nem a 20.000$-os ellátásról van szó, hogy amiatt írta a PK-t, hanem, hogy nem álltál meg, valamint ha beleképzeljük magunkat egy kezdő játékosnak a helyébe, aki elmegy farmozni, és este például őt ütöd el, neki lehet, hogy jóval jobban roncsolod a játékélményét egy ilyen megmozdulással.

• Tetszik

A_Boxos_Belga

Újonc
2023. 05. 29.
54
24
V4 karakter
Elijah Davis
LV karakter
Shane Morgan
V2 karakter
Vazquez Ederson
Szia! Nem tudom hogy most hozzá kéne-e szólnom ehhez az esethez mivel nem én voltam a sofőr, tehát nem volt befolyásom a felett hogy éppen milyen irányba is halad a jármű. Őszintén nem is értem az én nevemet miért került bele, de ezért ezt megemlíteném: Azért léptük le mert ugyanez a jármű a vízben kötött ki, ami után Isac lelépett és így nem volt fuvarom, tehát én is leléptem. Még annyit érdemes hozzáfűzni hogy Isac a történtek előtt is panaszkodott hogy játék letöltés miatt nem úgy szuperál a játéka ahogy kellene. Textúrák nem helyesen töltődtek be, ha egyáltalán betöltődtek. Velem is megtörtént már, bár nem ebben a PK-ban említett esetben. Más hozzáfűzni valóm nincs, amár elmagyráztam a helyzetre való befolyásomat.

Dzsizi

Újonc
Támogató
2020. 02. 23.
19
13
V4 karakter
Yacine Ramon
V2 karakter
Betina Hysi
Azért irtalak bele hisz, te is a kocsiban ültél, és hátha tudod bizonyítani, hogy "véletlen" történt az eset. Hozzá tenném azt is, hogyha a textúra nem tölt be, vagy nem vezetek, vagy pedig reconnectelek. (Tudjuk jól ha sokat fent vagy akkor a textúra bugos lesz) Amit korábban irt @Aouar451 abban egyet kell értsek, nem az a 20.000 ellátási költség a gond, hanem maga az elv. Ha ezt egy kezdő játékos kapja aki most kezdte a szervert, és szeretne farmozásból pénzt keresni, és tegyük fel nem tudja hogy kell reportot írni, vagy itt panaszt nyitni akkor nagyon hamar elvheti a kedvét a szervertől. Ha nincs hozzá fűzni való akkor várnám Ethan válaszát a bírálattal.

BigFoot51_5

Aktív fórumozó
2024. 03. 28.
239
74
V4 karakter
Vazquez Joe Dossler.
LV karakter
Dirck Hoofman.
V2 karakter
Vazquez Joe Dossler.
Isaac nektek nincs klippetek?
Akárhogy is nézem a videót, nekem nagyon szándékosnak tűnik.
Nincs, de akkor sem volt szandekos, nem az volt a celom hogy kitoljak vele, kozel 3-4 oraja voltam fent es konkretan bbt be sem toltotte, plussz en hulye meg epicen egy jàtékot is frissitettem. Megegyszer mondom barmiben megteritem a karokat es eskuszom hogy nem szandekosan tettem.

Ethan

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 09.
741
1 134
V4 karakter
Ethan Chambley
Csao, a kapott bizonyítékok alapján tudok csak döntést hozni.
Véleményem alapján ez szándékosan történt, te Isaac pedig nem tudtál felmutatni kellő biztonyítékot.
A panasz jogos, 90 perc NonRP jailt fogsz kapni a szerveren.

• Tetszik
Reactions: A_Vajda
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.