Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Réfi Ime, IG: Xing Lee Ming , (20)
Hány játszott perccel rendelkezel?
45.596 "jelenleg"
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Ha bárkinek van valamilyen kérdése, és ez egy olyan kérdés amit "Nem nagy volumenű" (pl: Detektorozás közben találtam egy ládát, ez micsoda?) és egyéb haszonló kérdések megválaszolása. Mind ez abban segít hogy nem az Game admint kérdezgetik, igy ők tudnak foglalkozni a saját ügyeikkel.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretnék más játékosoknak segíteni, és szeretném valahogy a saját hibáimat is javítani azzal a felelősséggel amit az SGH-rang megkövetel.
Miért pont téged válasszunk?
-Jó a probléma megoldó képességem számomra nincs olyan amit nem lehetne normál keretek között kulturáltan megvitatni.
-A türelmem az véges, de nem egy játékon fog elfogyni, én eltudom választani az életet meg a játékot egymástól.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Az online időm akár 100%-át, de most ezt heti percre nem tudom hirtelen megmondani mennyire jönne ki de egy 2000-3000 lehet számolni.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Igen, 2x is voltam.
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Igen, félével ezelőtti az utolsó.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Türelmes egyéniség vagyok, viszont a tényleges butaságot már nehezen fogadom el. Megbízható vagyok, senkinek sem játszottam el eddig még bizalmát és ez igy is fog maradni, mindegy milyen az aktuális szituáció ,kivel-kivel nem vagyok jó barátiviszonyban rám lehet számitani. Szeretek mindig mindenhova időben odaérni, nem szeretek késni, nálam a pontoság adót.
Sokszor vagyok passzív az emberekkel, az empátia az nálam rengette esetben egyenlő a 0-val. Akikkel nem tudok jól kijönni azokkal hajlamos vagyok csak annyit kommunikálni amennyi szükséges az adott helyzetben. Haragtartó vagyok , sok kisebb apróság avagy sérelem okozása után.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen, abból a célból hogy segíthessek a játékosoknak. Illetve hogy a szabályokat mindenki tartsa be azzal a céllal hogy a másik játékélményét ne rontsuk el a saját hibáink miatt.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Egy kezdőnek leg egyszerűben úgy lehet elmagyarázni mindent hogy: (Feltételezzük hogy minimál ismerete van arról hogy mi az az RP) szóval, egy való élet szimulátor bizonyos szabályokkal. Itt bármit meg csinálhatsz persze "Értelmes keretek között" a szabályok betartásával. Ha mind ezek után azt kérdezné hogy "de mit hol kell el kezdeni?", adnék neki kis segítséget, hogy mivel érdemes foglalkozni, mit érdemes csinálni ahhoz hogy még több lehetőségé lehessen. A szerveren fellelhető lehetőségek kifogyhatatlanok.