- 2019. 01. 10.
- 1 237
- 18 031
- V4 karakter
- Aristide Nease.
OOC
Neved?:
~ Horváth Marcell ~
Korod?:
~ 14éves vagyok, februárba leszek 15éves.~
Játszott perc:
~ 1150 ~
Volt-e már bannod?: (UCP)
~ Nem. ~
Volt-e már jailed?: (UCP)
~ Igen volt sajna de azt megbeszéltem az Adminnal. https://imgur.com/a/YRb1fcn ~
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?: (100 szó)
~ Alkalmasnak érzem magamat erre a frakcióra. Amikor haverral elkezdtem a szervert már azt beszéltük hogy szeretnénk NAVosok lenni mivel egy jó frakció. ~
Miért téged válasszunk?: (70 szó)
~ Szeretem az akció dús dolgokat, van már tapasztalotom az ilyen frakció terén, és igazából alkalmasnak találom magamat a navos feladatra, és eléggé aktív is tudok lenni. ~
Mesélj magadról: (150 szó)
~ Horváth Marcellnak hívnak, 14éves vagyok jelenleg Általános iskolába járok. Infót fogok tovább tanulni. Sopronba lakok a szüleimmel és a bátyámmal. Van egy kutyám is akit Lüszinek hívnak. Szeretek focizni és egy aránt gépezni is. Átlagosan olyan közepes tanuló vagyok de ezen középiskolába szeretnék változtatni, szeretek a barátokkal lent lenni és hülyéskedni. ~
IC
Neve:
~ Xie Tu ~
Születési éve:
~ 1990 ~
Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?:
~ Határ ellenörzés,igazoltatás,közrend fenntartása,adók beszedése. ~
Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Megaphone segítségével beleszólnák, hogy a közlekedeés megzavarása nélkül hajtson le az út jobb szélére, majd ha lemenne akkor kiszállnák és iratokat ellenőrizném meg a csomagtartót, ha minden jó, akkor tovább engedném, ha nem akkor megbüntetném pl: ha színes izzója van, de ha fegyvert találnák a csomagtartóban vagy valamelyik kollega csomagtartóban akkor bevinném kihallgatni. ~
Csatoljon be a személyi igazolványáról egy képet:
Van-e ismertsége az állományba?:
~ Nincs. ~
Miért pont önt válasszuk?
~ Mert jó fizikumú, magas és gyors vagyok, aki ráadásúl elszánt és nem hagyja annyiba a dolgokat. ~
Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Határ ellenőrzés, adók beszedése, igazoltatás, üldözésekre való vonulás. ~
Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Amikor veszélybe vagyok én vagy az egyik kollégám, vagy esetleg szökni próbálnának. ~
Mit csinál ha lövöldözésbe keveredik?
~ Ha fegyverteken sokkolóm, ha élessel lő ránk mi is élessel lőnénk vissza. ~
Önéletrajz: (180 szó)
~ Las Venturasba élt egészen 25éves koráig. Most jelenleg Los Santosban él lakbérletve egy motelnél, 19 éves alatt elvégeztem a általános iskolát, a gimnáziumot, és utána megszereztem a diplomámat. Kettő nyelvizsgám van, Angol, Magyar, Spanyol, most jelenleg bányász vagyok az előző munkahelyem az a olajszállitó volt, azt azért hagytam ott mivel rossz volt a munkakörülmény és voltak nézet eltéréseink a főnökkel. ~
Aláírás és dátum:
~ Xie Tu
Kelt: 2019.01.26 ~
Utoljára szerkesztve: