Xia Lien - Giann Flynn,Zion Layton [marcy]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Hannaxdd

Újonc
2024. 02. 11.
1
11
V4 karakter
Xia Lien
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Xia Lien

Panaszra tett személy InGame neve:
Giann Flynn,Zion Layton

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Forgalmas helyen való rablás. Bele estem a biciklivel a vízbe, vártam admin segítségét geteléssel kapcsolatban. Amikor ez megtörtént, pár percel utána érkeztek meg a rablók, fegyvert rámszegezve kiraboltak. Véleményem felől, ahogyan Lounz is a panaszban megerősítette, ez forgalmas helynek minősül, ellenben mire az ügy intézésre került volna, ők már nem voltak a szerveren elérhetőek.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/9PrXcJmm

Megjegyzés:
-

marcy.

i dont think i can explain any better
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 282
18 275
V4 karakter
Aristide Nease.
Várom a válaszukat.

• Tetszik
Reactions: Tonyy.

Flexer

Újonc
2021. 11. 29.
64
50
20
V4 karakter
Geon Carter
LV karakter
Gian Castillo
V2 karakter
❌
Helló, röviden tömören rabolni voltunk, megvolt tervezve, előrp-zve. Lementünk palomino tó partjára, ott volt Xia a biciklije mellett. Mivel úgy érkeztünk oda hogy a bicikli mellett állt, úgy döntöttük kiraboljuk. Szerintem ami előtte volt, hogy az admin kiszedte a bicót a vízből, nem köthető az ügyhőz . Innentől véve, 1O-15 percen keresztűl ott voltunk, ez idő alatt senki nem jött arra, szerintem egy tó partja ahol alig jár 1-2 ember nem forgalmas hely, főleg hogy nehezen lehet rá látni. Illetve hozzászeretném tenni, hogy sokat húztad az rp-t, homepanel-t nézegettel, kitaboltál és későn voltál hajlandó az rp-re válaszolni. Azt kérdezted OOC chaten hogyan kell átadni a pénzt, 21-es szintet elért karakterrel, logban van bizonyíték, csatolom. https://pastebin.com/mJtqAxuv

Flexer

Újonc
2021. 11. 29.
64
50
20
V4 karakter
Geon Carter
LV karakter
Gian Castillo
V2 karakter
❌
A bulihely és a part között van egy jelentős távolság mivel a tó közepén van. Ismétlem, amíg ott voltunk nem jött senki arra, általában sem szokott, néha 1-2 ember megfordul vagy talán egy horgász és nem útmelletti hely ahol kocsik járnak folyamat, egy mellékút vezet oda le, ha nézzük IRL is, kevés kocsi vagy ember fordulna meg egy mellékutón. Az npc-s dolog pedig csak ideiglenes, amíg tart az event, néha még odamegy valaki hogy felvegye a nyuszifület. Ezért nem gondolom forgalmas helynek. Szerintem forgalmas hely az, ahol sűrűn látogatnak emberek, vannak kamerák stb. Ez a hely szerintem messze áll ettől. Tudtommal ha van okod rá, forgalamas helyen is lehet rabolni ha gyors vagy.

Utoljára szerkesztve:

marcy.

i dont think i can explain any better
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 282
18 275
V4 karakter
Aristide Nease.
Nem csak az alapján van eldöntve egy helyről, hogy forgalmas vagy nem, hogy a játékosok hányszor fordulnak meg ott pár perc alatt.
Figyelembe kell venni azt is, hogy egy adott hely IRL mennyire lenne forgalmas. ~autópályán sem rabolhatsz, hiába fordul meg rajta tíz perc alatt 1-2 játékos.

50.000$ pedig nem indok arra, hogy forgalmas helyről rabolj, hiába "gyors".

Panaszkönyv jogos, a rablók 120perc adminjailt kapnak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.