Xavier Yates > Buju Wings [Ágoston]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

levvi

Barangoló
2019. 01. 26.
77
20
V4 karakter
Xavier Yates
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Xavier Yates

Panaszra tett személy InGame neve:
Buju Wings

Panasz oka, leírása, kifejtése:
(DM/PG) Videóm nincsen, csak is logom van mert nem volt bekapcsolva vidi, annyi a lényeg hogy a srác ki jött a részünkre oda mentem hozzá, erre ő elő kapta a fegyvert, és csak rp-sen kipakolt, meg le járatott. Ezek után én meg kerestem, egy üres utcán állt egyedül, ki pattantam és fegyvert fogtam rá, erre ő ellenkezett majd ki szállt és megölt. A logot csatolom, hogy történt az esett!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/6BAL3Lef

Megjegyzés:
Nem a jail vagy akármi ilyen a szándékom, én az rp folyatásába is benne vagyok, meg tudni szeretném hogy ez mi volt.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Macseek és MotoX

kingofbabz

Újonc
2024. 06. 04.
9
27
V4 karakter
buju winggs
elmondtam neki hogy huzza meg a ravaszt. A roleplay karakterem nem egy tiszta gondolkodasu fiatalember. (lasd a karaktertorteneket) O nem tette meg, es egy pillanatban mikor nem tartotta ram a fegyvert es nemis irt en kipattantam es futasnak eredtem. amikor elkezdett kovetni lelottem, ennyi az egesz. O kiakart rangatni a kocsibol egy sima me-vel, amit tryolni kell. Ha ez nem tetszik valakinek, a roleplayt nem vagyok hajlando folytatni, a szankciot pedig vallalom.

levvi

Barangoló
2019. 01. 26.
77
20
V4 karakter
Xavier Yates
Sajnos arról nincs bizonyitékom neked sem és nekem se, hogy egy "pillanatban" nem tartottam rád fegyvert, de gondolhatod mire te ki szállsz el kezdesz futni volt időm rád fogni vagy lelőni. De nem ez volt a szándékom.

kingofbabz

Újonc
2024. 06. 04.
9
27
V4 karakter
buju winggs
Akkor ebben az esetben le kellett volna durrants.
nem kivanok tobbet hozzafuzni, varom az admin valaszat

• Menő
Reactions: levvi

kingofbabz

Újonc
2024. 06. 04.
9
27
V4 karakter
buju winggs
mert dolgom volt, de utana gondoltam hogy adminugyet fog belole csinalni igy visszaleptem mert volt meg egy tiz percem lerendezni. nem tortent semmi, igy leleptem mert mennem kellett. semmi kulonos indoka nincs ennek.

agoston!

smoke who?
2019. 01. 10.
1 510
12 804
V4 karakter
Brandon_Porter
Rendben van.

Boju számára egy 240 perces jailt osztok ki a szerveren PG + Halálkérelem indokkal. Tektintve azt, hogy kezdő játékos vagy. A karaktertörténetedben nem említed sehol sem, hogy a karaktered bármiféle mentális problémákkal küszködik, vagy ha igen ezt nem tetted nyílvánvalóvá. A panasz jogos, zárható illetve helyezhető.

A szankció kiosztásra került:

[OfflineJail]: Admin 4 Doherty bebörtönözte Buju Wings játékost 240 percre.
[OfflineJail]: Indok: PG + Halálkérelem @agoston #PK

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.