Xanthippi Lilyana -> Brian Oklewood, Maercy Pat [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bappe

Barangoló
2022. 09. 12.
80
119
V4 karakter
PACO GOYO
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Xanthippi Lilyana

Panaszra tett személy InGame neve:
Brian Oklewood és Maercy Pat

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/o7czf1

Megjegyzés:
Illegális szigeten detektoroztam, amikor is a panaszra tett személyek lezuhannak mellém helikopterrel. Elővettem fegyveremet és rájuk tartottam, de ők jobbnak találták, hogy kipattannak miközben rájuk van fogva a fegyver és ledarálnak. Én direkt nem lőttem, ahogy a videón is látszik. Várom az admin bírálatát.

marcimilan01

Újonc
2024. 01. 18.
5
22
V4 karakter
Rene Thijs
Szia! Reagálnék a mi szemszögünkből. Le voltunk szállva amikor előhúztad a fegyvert így már jó rálátásunk volt rád és tisztán láttuk mi is azt ami a videódon is látszik ,hogy a fegyver elővételt nem követte "reload" anim így kvázi egy betöltetlen fegyverrel álltunk szembe innentől a PG-t nem tartom reálisnak. Videón az is jól látszik ,hogy nem a megölésed volt a cél hisz a lábad lőttük.

Bappe

Barangoló
2022. 09. 12.
80
119
V4 karakter
PACO GOYO
Szia.

Tehát azt mondod, hogy ha betöltöm a fegyvert és úgy szálltok ki rám, akkor elfogadod hogy PG, de ebben az esetben nem?
Rátok lett tartva egy fegyver, ez az álláspontom, ti pedig PG-ztetek rá, az egy ürügy számodra, hogy nem volt betöltve a fegyverem , mert nem láttál töltés animot.
De ez az én véleményem, szerintem leírtuk mindketten az álláspontunkat.

Várom az admin válaszát.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 480
4 495
V4 karakter
Mesa Varela
Helló, én fogom a panaszt bírálni.

Egy ilyen szituációnál teljesen lényegtelen, hogy te OOC mennyire ismered a scriptet. Persze, nyilván tudja mindenki OOC, hogy nincsen betöltve a fegyver ha ilyen módon van elővéve, viszont realisztikát tekintve nem cselekednél ilyen merész módon, hiszen a fegyver előre is belehetne töltve. Még mozgásban volt a helikopter amikor megtörtént a fegyver rátartása, sokkal jobban jártatok volna azzal ha a helikopter csúszását kihasználva vissza emelkedtetek volna a levegőbe és elrepültetek volna. Ebben a formában PG történt, nyilván nem lehet egy ilyet elnézni hiába tudod OOC script szerint, hogy bevan-e töltve a fegyver vagy sem.

Jogos a panasz, mivel Maercy Pat 3 napja ült PG jailben 150 percet, ezért ezt megduplázom és 300 percet fog kapni. Brian Oklewood tiszta UCPvel rendelkezik, neki csak 150 lesz osztva.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.