Helló. Mivel én is érintett vagyok az ügyben így gondoltam leírom az én szemszögemből is a történteket. Eléggé nagy hiba volt az ottani dolgokat hagyni, ezt bevallom. A srácok összesen hárman voltak bent rajtam kivül a házban azt hiszem, de nem vagyok már benne biztos, nem igazán most történt az eset. Mielőtt Godrell bejött,azelőtt mondta Wyees ts-en hogy lőni akar egyet a dezivel. Mondtam neki hogy rendben,de utána legyen befejezve az egész mert nem kell a baj. Sajnos ezután mégis megtörtént mint azt lehet látni,de egészen biztos hogy teljesen véletlen volt,ha ez nem így lett volna akkor DM miatt megkapta volna szónélkül Wyees a büntetését. Rajta kivül akik bent voltak még mind funoltak,mint animmal,spray kannával és egyéb dolgokkal. Ts-en figyelmeztetve lettek,miután be is lett fejezve az egész, Godrellt felszedtem és mindenkit elengedtem egy figyelmeztetéssel. Teljes mértékben egyetértek azzal ha ez a büntetés kevés volt,viszont nem akartam annyi jailt kiosztani, főleg úgy hogy megértették és be is fejezték amint szóltam hogy itt volt elég. Mindenkinek megfelelt az hogy elengedtem őket,ha ez nem így lett volna a PK sokkal hamarabb kikerült volna szerintem.
Még annyi hogy a spray kanna is elősegíthette az animba esést,viszont ezt nem állítom teljesen biztosra.
wex válasza:
4.) Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá!
Leader, haver, szomdszéd, TS-en jelenlévők, IC család stb... nem szólhat hozzá az Unban kérelemhez, kivéve ha Admin kéri!