Elutasítva Wyees Ware --> Chy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

westmode

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
374
359
23
V4 karakter
Abraxas Shahrivar
LV karakter
Wyees Ware
zoldlogo.png

Neved:
< Wyees Ware >

A ban időpontja:
< 2019-04-13 >

A ban időtartama:
< Végleges >

Neve, aki bannolt:
< Chy,Ryan >

A ban oka:
< Utolsó utáni esély eljátszva, fun [ https://imgur.com/a/mig0nRK ] [Ryan,Chy] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Körülbelül egy hónapja írtam egy kérelmet, ahol leírtam részletesen mindent amit a banról gondolok. Az ottani reakciód pozitívnak bizonyosult, ezért gondoltam kb 1 hónap eltelte után ismét megpróbálkozok az unban-kérelemmel. Esetleg TS megbeszélésre az üggyel kapcsolatban továbbra is hajlok. Előző unban kérelmem: >

Vaskoo

Barangoló
2019. 01. 22.
122
127
LV karakter
Igorkas_Malinovszkij
https:confused:/forum.see-game.com/threads/wyees-ware-chy.51910/#post-239565
Hello Mindenki. Mivel az előző Unbann kérelmed már elbírálásra került mire hozzá szólhattam volna bármit is így ezt most tenném meg.
Kezdeném azzal a résszel amivel te is kezdtél.. A funolással. A képeken jól láthatóak a chatek amin pedig látható az, hogy én éppen ic ügyből mentem be a házba téged keresvén csak hát éppen rosszkor mentem be... Mondhatod azt is, hogy a többiek funoltak és én ugye csak beleálltam abba a lövésbe amit te elvileg egyszer tettél meg és a falra céloztál amit egyből ooc-ztál. Nos. Itt jön az ami miatt hozzászólok és eléggé látható érvekkel alátámasztom azt, hogy ez nem igaz és próbálsz egy FőAdminnak hazudni csak azért, hogy unbannoljanak.. Kezdeném azzal, hogy a képek bizonyítják, hogy a fegyvert a széfből vetted elő. Látni azt, hogy a széfek melyik helyiségben helyezkednek el. Ennek ellenére a másik képen egy másik helyiségben vagyunk ahol csak egy vérfolt látható a képen semmi ooc jelezgetés. A legutolsó képen ismét egy másik szobába vagyunk ahol igen, le ooc-ztad miután animba estem (gondolom így még valaki el is hihetné ha egy képet készítek). Ha mindez nem lenne érthető/hihető akkor a legnagyobb bizonyítékul szolgál a HP csík is + a testrész törésmodell.Szerintem elég egyértelmű így, hogy nem csak 1 lövés történt és nem véletlenül :) Több hozzáfűzni valóm nincsen. Remélem tudtam segíteni Chy.
Ui: Mivel a fele Unbann kérelem rólam szólt így gondoltam hozzászólok hamár megvédeni eddig nem védtem meg magam.

wex válasza:
Megbeszélve.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Husi

?Csirke Husi?
2019. 01. 11.
46
48
22
in your mind.
V4 karakter
Mikah Mihailova
LV karakter
Nikita Zharkov
Helló. Mivel én is érintett vagyok az ügyben így gondoltam leírom az én szemszögemből is a történteket. Eléggé nagy hiba volt az ottani dolgokat hagyni, ezt bevallom. A srácok összesen hárman voltak bent rajtam kivül a házban azt hiszem, de nem vagyok már benne biztos, nem igazán most történt az eset. Mielőtt Godrell bejött,azelőtt mondta Wyees ts-en hogy lőni akar egyet a dezivel. Mondtam neki hogy rendben,de utána legyen befejezve az egész mert nem kell a baj. Sajnos ezután mégis megtörtént mint azt lehet látni,de egészen biztos hogy teljesen véletlen volt,ha ez nem így lett volna akkor DM miatt megkapta volna szónélkül Wyees a büntetését. Rajta kivül akik bent voltak még mind funoltak,mint animmal,spray kannával és egyéb dolgokkal. Ts-en figyelmeztetve lettek,miután be is lett fejezve az egész, Godrellt felszedtem és mindenkit elengedtem egy figyelmeztetéssel. Teljes mértékben egyetértek azzal ha ez a büntetés kevés volt,viszont nem akartam annyi jailt kiosztani, főleg úgy hogy megértették és be is fejezték amint szóltam hogy itt volt elég. Mindenkinek megfelelt az hogy elengedtem őket,ha ez nem így lett volna a PK sokkal hamarabb kikerült volna szerintem.
Még annyi hogy a spray kanna is elősegíthette az animba esést,viszont ezt nem állítom teljesen biztosra.

wex válasza:
4.) Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá!
Leader, haver, szomdszéd, TS-en jelenlévők, IC család stb... nem szólhat hozzá az Unban kérelemhez, kivéve ha Admin kéri!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.