Elutasítva Wyees Ware --> Chy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

westmode

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
374
358
23
V4 karakter
Abraxas Shahrivar
LV karakter
Wyees Ware
zoldlogo.png

Neved:
< Wyees Ware >

A ban időpontja:
< 2019-04-13 >

A ban időtartama:
< Végleges >

Neve, aki bannolt:
< Chy,Ryan >

A ban oka:
< Utolsó utáni esély eljátszva, fun [ https://imgur.com/a/mig0nRK ] [Ryan,Chy] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szeretném még egyszer megpróbálni megbeszélni ezt az egész dolgot, semmi rossz szándék nem volt bennem, egy Adminisztrátor is jelen volt a helyszínen, meg a ts szobában is, ahol nem voltunk ott mindannyian, így nehezebb volt fegyelmezni mindenkit. Voltunk páran, elkezdtek funolni, én elővettem a fegyvert, hogy lőjjek egyet a falba, ebbe az egyik akkori FK társam belesétált, de én egyből OOCztem a lövést, ez a képen tisztán látszik is. Utánna ránk lett szólva, bocsánatot kértem érte, mivel nem szándékosan történt a dolog, ő fel lett szedve, és ahogy ránk lett szólva, abba hagytuk az egészet. A kép is a ban időpontjában már egy hónapos volt, ez látszik a dátumon is. Úgy beszéltük meg, hogy az akkori el lesz nézve, mivel részemről tényleg csak egy kósza lövés történt, ez látszik a képeken is, nem funoltam sem animmal, sem chatben semmilyen formában, csak ez az egy lövés történt részemről, de az ott lévő admin ezt is átbeszélte velünk, csak szankciót nem kaptunk, ugyanis akkor kb mindenkinek kellett volna osztani. Ennek tisztázásának fényében a társam mégis 1 hónap után PKra tett ezzel a képpel. Véleményem szerint, ha ez az eset annyira zavarta volna, már akkor megtette volna ezt, nem várt volna addig vele, amig őt kibannolják leaderi feladatok elhanyagolásáért. Ha esetleg Ts megbeszélésre adnál esélyt, azért nagyon hálás lennék, és élnék is a lehetőséggel. Köszönöm, hogy elolvastad, és időt szántál rá. >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.