Wyees Quavean - Sn0w

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

skorpionX

Barangoló
2020. 10. 28.
79
99
V4 karakter
Omar Formarst
LV karakter
Haziel Estevez
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
Wyees Quavean >

Panaszra tett Admin neve:
<
Sn0w >

Panasz oka:
<
Oktalan ban. (Adminnak való hazudás) >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
A log amiről Sn0w azt hitte hazudok neki: https://pastebin.com/QJvcXviY A második pedig az adminügy: (Jelszó: skorpionX ) https://pastebin.com/3XuPzkMy >

Megjegyzés:
<
Nem nagyon húznám az időt, az igazat mondtam el Sn0w-nak, viszont ő ezt igy jutalmazta. Alapból nem szoktam hazudni adminisztrátornak. Bármikor meglehet nézni az előéletem, logjaim, satöbbi satöbbi. Emellett figyelembe sem véve az üzeneteimet, mindig úgy faragta, csavarta, csűrte,hogy neki legyen igaza. Srácokkal elengedtük, de szerintünk most elég messzire ment, főleg az 1440 órás bannommal kapcsolatban, mikor őszinte voltam vele. Köszönöm a választ előre is. >

sn0wLV

csak igy van
2020. 02. 13.
268
549
Budapest
V4 karakter
-
LV karakter
Cesar Alcaraz
V2 karakter
-
Ügyintézés közben többféleképpen elmondtam neked, hogy miért volt NonRP az, amit a többiek csináltak.
Itt elkezdtetek érvelni random történésekkel, ami a két társaság között történt.
[2023-07-19 22:33:28] [Output] : Cardarion Love: (( Az nem probléma, hogy pl Javier vagy még mit tudom én ki akárhol akármikor utánunk fordul és ... ))
[2023-07-19 22:33:34] [Output] : Cardarion Love: (( okot keress arra, hogy lelőjön.. ))
[2023-07-19 22:33:40] [Output] : Cardarion Love: (( Ha ignoráljuk akkor még az is ok. ))
[2023-07-19 22:33:46] [Output] : Cardarion Love: (( Tehát, hogy tf? ))
[2023-07-19 22:33:52] [Output] : Wyees Quavean: (( gangbang meg ilyenek, azt magamba krúzolok, később kapom a ház előtt a fejest ))
[2023-07-19 22:34:00] [Output] : Wyees Quavean: (( miközben biciklivel jönnek las barrancasig ))
Tegnap követtek titeket biciklivel Las Barrancasig, majd te elővettél egy fegyvert, de nem lőttél rájuk.
image.png
Ezzel amúgy nem lenne gond, ha adminügy közben nem hoztad volna fel magad mellett érvnek, hogy itt is "provokálva vagy".
Én megemlítettem, hogy a képen amúgy te rántasz először fegyvert.
[2023-07-18 16:57:28] [Output] : Wyees Quavean mondja: Itt legalább nyugodtság van vágod.
[2023-07-18 16:57:34] [Output] : Javier Favela mondja: Dawg, elintézzem, hogy ne legyeN,
[2023-07-18 16:58:03] [Output] : Wyees Quavean mondja: Kell a friss levegő, vágod?
[2023-07-18 16:58:04] [Output] : Javier Favela mondja: Szárazon hagytátok a szekciót, bitch ass!
[2023-07-18 16:58:10] [Output] : Wyees Quavean mondja: Nem is gond az.
[2023-07-18 16:58:13] [Output] : Javier Favela mondja: Nem gond?
[2023-07-18 16:58:17] [Output] : Javier Favela mondja: Miféle banger vagy te, ha?
[2023-07-18 16:58:18] [Output] : Wyees Quavean mondja: Addig se zavarunk senkit.
[2023-07-18 16:58:26] [Output] : Wyees Quavean mondja: Már nyugdijas vágod?
[2023-07-18 16:58:26] [Output] : Javier Favela mondja: Bish ass, beszariak a crabek, bahaha.
[2023-07-18 16:58:38] [Output] : Javier Favela mondja: Dawg, ne told a szarod.
[2023-07-18 16:58:42] [Output] : Wyees Quavean mondja: Bahahah
[2023-07-18 16:58:43] [Output] : * Wyees Quavean előhúzz, vissza dugja a fegyverét a nadrágjába (Előlről/re)
[2023-07-18 16:58:43] [Output] : Wyees kezében tart egy marok lőfegyvert ((Wyees Quavean))
[2023-07-18 16:58:43] [Output] : Wyees Quavean elővett egy fegyvert (MP5).
[2023-07-18 16:58:45] [Output] : [LOW] Javier Favela fegyveréhez nyúl, és..
[2023-07-18 16:58:45] [Output] : Javier Favela elővett egy fegyvert (Hangtompítós Colt 45 [riot]).
[2023-07-18 16:58:45] [Output] : [LOW] Eddie Orantes fegyveréhez nyúl és...
[2023-07-18 16:58:45] [Output] : >> Eddie Orantes fegyverét a pólója rejti.
[2023-07-18 16:58:45] [Output] : Eddie Orantes elővett egy fegyvert (Glock 19 [baba gurl]).
[2023-07-18 16:58:48] [Output] : Wyees Quavean elrakott egy fegyvert (MP5).
[2023-07-18 16:58:52] [Output] : [LOW] Javier Favela fegyveréhez nyúl, és..
[2023-07-18 16:58:52] [Output] : *** Javier Favela elrakott egy fegyvert (Hangtompítós Colt 45 [riot]).
[2023-07-18 16:58:57] [Output] : Eddie Orantes mondja: Faszt képzel.
Erre jött a válasz, hogy te amúgy direkt nem lőttél.
[2023-07-19 22:38:28] [Output] : Wyees Quavean: (( ne hogy már ))
[2023-07-19 22:38:33] [Output] : Wyees Quavean: (( ne védjem meg a házam előtt magam ))
[2023-07-19 22:38:42] [Output] : Wyees Quavean: (( és nem is lőttem rájuk. ))
[2023-07-19 22:38:44] [Output] : Wyees Quavean: (( aztán? ))
[2023-07-19 22:38:51] [Output] : Wyees Quavean: (( direkt nem lőttem. ))
Közben kaptam egy logot, miszerint neked "valamiért nem lőtt" a fegyvered.
[2023-07-18 16:59:01] [Output] : [16:59] Wyees Quavean: (( valamiért nem lőttt. ))
Az ügyintézés alatt többször megkérdeztem, hogy most a dolog direkt történt, vagy nem. Azért szempont ez, mivel ezt a biciklis témát te hoztad fel a frakció ellen, ezzel próbáltad "védeni" magadat, amit amúgy nem értek.
A kérdésemre nem igazán kaptam választ, ámbár többször feltettem.
[2023-07-19 22:43:08] [Output] : Wyees Quavean: (( mit akarsz kisajtolni belőle hm? ))
[2023-07-19 22:43:21] [Output] : Admin 1 Sn0w: (( Azt hogy összevissza beszélsz. ))
[2023-07-19 22:43:24] [Output] : Wyees Quavean: (( okés. ))
[2023-07-19 22:43:37] [Output] : Wyees Quavean: (( akkor én inkább ebből szépen kiszállok, mert megint igazam lett. ))
Kérésre a bíráló adminnak továbbítom az egész ügyintézésről a logot.

skorpionX

Barangoló
2020. 10. 28.
79
99
V4 karakter
Omar Formarst
LV karakter
Haziel Estevez
Szervusz! Persze,hogy érvelünk, mert ha nem érvelnénk, mi értelme lenne? Máskülönben nem is sok, mert nem hallgattál meg minket, csak mondtad a magadét, ha épp nem kiforgatni szeretted volna a szavaim. A Las Barrancasi storyról pár szót, ha már ténylegesen RP szituációnak minősitetted. Nem igazán szeretnék elmenni amellett,hogy IRL biciklivel te le tudsz majdnem hagyni egy Cadillacat, ami kb 100km/h ment, illetve képes vagy megállás nélkül üldözni több kilóméteren át. Ezek után ha már feltételezzük,hogy egy bandás kibirja ezt a hatótávot, akkor hadd kérdezzem meg,hogy honnan tudták pontosan,hogy hol is lakom? Fort Carson bejáratánál elhagytam őket. A látótávolságom fullon van, néztem hátra, sehol senki. Furcsáltam a dolgot. Ezután a tagjaid keresik a bajt, mivel nincs jobb elfoglaltságuk. Kijövök házból, majd szembe találom magam Eddievel, meg Javierrel. Az volt a kérdésemre a válasza, észre vette a gépjárművet ami ott parkolt, miközben nem is azzal menekültem előlük. Tudom,hogy anélkül hogy meg ne öljetek, nem vagytok képesek elmenni a tettszinhelyéről, elég alap dolog. Szóval számitásaim szerint, elég ha annyival befejezem, ha meghalok, mert ha megölöm az egyiket, másik elmondja a többinek, aztán jösztök DriveBy-ozni. Lőni se akartam, ([2023-07-18 16:59:01] [Output] : [16:59] Wyees Quavean: (( valamiért nem lőttt. )) A valami az egy történés alatt érthető: a valamiért a driveby, ezért Wyees nem lőtt rájuk. Máskülönben sem nagyon érdekelt helyzet az is,hogy elővettem a fegyvert, majd fegyverre fegyvert rántottak, jöhetnek erre azok a válaszok,hogy bandás, meg az életét védi, satöbbi, de már ott megbukott ez a történés,mikor ki MG-zve megérkeztek a saját ingatlanomhoz. Emellett az adminügy alatt megvolt mondva, kinek volt szankciója, és az én nevem ott nem szerepelt:
[2023-07-19 13:49:41] [Output] : Raul De Rumfaldy: (( Leírod snow név szerint, hogy ki kap? )).
[2023-07-19 13:50:14] [Output] : Admin 1 Sn0w: (( Jessica_Walker, Cardarion_Love, Tremon_Harris, Hugo_De_Alvaro ))
Ezt azért nem hagynám ki: [2023-07-19 23:18:48] [Output] : Cardarion Love: (( Sniperessel akarsz beszélni? ))
[2023-07-19 23:18:53] [Output] : Admin 1 Sn0w: (( nem ))--- Bannom előtti Adminügy, nem szeretett volna velem beszélni, de mire oda mentem, mégis ki lettem bannolva.
Ez egy olyan spontán döntés volt,hogy már azt érzem lassan ez személyes ügy felőled, amellett,hogy tájékoztatás nélkül, semmi nélkül jött a ban, mert van egy rivális banda, amivel nehezebb felvenni a kesztyűt, ha lesz egy másik banda, ugyan ezt fogod tenni velük is? Többször elrontottátok a játékélményünket, mégis felfogtuk,hogy ebből nem fogunk problémát csinálni. Viszont ha már kaptok egy két sorozatot, már jönnek az akciódús, monoton adminügyek, mivel csak elmondod a mondókád, és semmibe véve a mi szempontunkat, tovább haladsz mosolyogva, kioszott Jaillel, bannal. Furcsáltam azt a tényt, is hogy saját ügyét mióta intézheti Adminként, viszont ebbe nem kötök bele, mivel a szabályzatot elfogadom.

--Noha ha már Sn0w azzal illetett,hogy össze vissza beszélek, ezért:
Kezdjük az elejétől az ügyet. És boncoljuk a dolgokat mivel nekünk sok dolog nem tiszta. Az elején először is megalakult nekünk a Valley View Crip amire létre is hoztunk egy topicot. A playerek többsége jól fogadta, hogy végre lett egy rivális gang meg lehet menni RPzni. Ti ezt a Diablossal azzal jutalmaztàtok, hogy elsősorban már lövöldözésre, késelésre szorultatok, emellett ne menjünk el,hogy minden féle ocsmánysàgokat, nem oda való dolgokat raktatok a topic alà. Ezután többször is le lettünk drivebyozva már csak azért is mert "ignoràltunk" titeket. (Sheriffség melletti daràlás, szerelőtelep előtti daralàs) Így tovább... Eléggé indok nélküli dolgok voltak.. Csak azért mert 3-4 utcával odébb álltunk a hoodotoktól. Okés mi ezt így el is fogadtuk. Egy kikötésünk volt.. A kocsikat ha kell ha nem ne szedjük szét mert drága a szereltetése. Erre akárhányszor magába volt hagyva egy autó vagy ki lettünk lövöldözve úgy rendszerint mind a négy kereke a gépjárműnek ki lett lőve, hol ott szükségtelen volt. Mi akárhányszor admint hívtunk vagy a snow vagy a bakusz bírálta az ügyünket. Nyilván semmilyen szabálysértés után nem kaptatok jailt. Többször is vissza éltetek azzal, hogy adminok vagytok és ezzel romboltàtok a mi játékélményünket. Szerintem nem abból áll az admin feladata, hogy funnoltok HQ-n és szeditek fel egymást. Íme pár videó/kép/log:
1
image.png
**
2
Grand_Theft_Auto_San_Andreas_2023.07.16_-_16.40.45.04.DVR_Trim_Moment3.jpg

Képzhet társúl a videó link!
3. Mai eset:
https://www.logpasta.com/paste/6bcd22a1-e4ed-42fd-8c63-8f883204c11c
https://www.youtube.com/watch?v=V1uEMHKU-jc

Grand_Theft_Auto_San_Andreas_Screenshot_2023.07.20_-_16.37.21.32.png

Grand_Theft_Auto_San_Andreas_Screenshot_2023.07.20_-_16.57.30.99.png

Grand_Theft_Auto_San_Andreas_Screenshot_2023.07.20_-_17.20.12.81.png

4.
(Videóban a kocsikról volt szó, bár emlékeim szerint nem sikerült)
5.

A másik dolog, hogy elkönyveltetek dara NS-nek. Hol ott mi 3 napon keresztül nem csináltunk semmit csak egymás között RPztünk addig amíg le nem daràltatok mert lilàt colorbangelünk és közel vagyunk hozzátok (Erre tudjuk mi a válaszotok). 3.-ik napon mentünk fel rátok ahol a földig dörgöltük az egész FK tagokat. Persze ott is ment a kötekedés, hogy AK és kevó és NonRP stb stb... Mi nem szóltunk semmit, mikor ti tettétek ugyan ezt. Kaptunk jó pár szankciót eléggé indokolatlanul. Az, hogy ti lelőttök minket és ki lootoltok az nem volt probléma. De ha mi csináltuk akkor egyből problémává érett. A másik, hogy akárhányszor beszélni akartunk veletek vagy Bakusszal vagy Snow-val egyikük se volt hajlandó szóba állni velünk ami eléggé tré mert konkrétan a playerekért vagytok és nem magatokért ergo ha mi helpet kérünk akkor illene megadni vagy szóba állni az emberrel nem pedig ilyen stílusban PM-elgetni DCn: Tudtommal Bakusz is leader erre amikor megkérdem, hogy ez így micsoda akkor kapok tőle egy nevetős gifet meg annyit, hogy ott volt e? Nem? Akkor semmi köze a dologhoz. A fórumon a PK-t úgy bírálta el, hogy Cardarion Love kapott stílusért bant amikor tisztán látszik, hogy napokon át ő provokàlta ki magának azt a stílust ami szúrta a szemét.(**Első kép)

sn0wLV

csak igy van
2020. 02. 13.
268
549
Budapest
V4 karakter
-
LV karakter
Cesar Alcaraz
V2 karakter
-
Cső.
Panasz oka: Oktalan ban. (Adminnak való hazudás)
Ez a biciklis téma nem tudom miért lett felhozva, nem tartozik az ügyhöz. Ez a PK azért lett megnyitva, mert elméletileg a te kitiltásod jogtalan, azaz nem hazudtál. Ezért erre az incidensre nem tervezek különösképp reagálni.
Bannom előtti Adminügy, nem szeretett volna velem beszélni, de mire oda mentem, mégis ki lettem bannolva.
Az adminügybe nem rángattalak bele, mivel te egy tetőn ültél sniperrel, a haverod szerint "élményképet csináltál." Ebbe nem kötöttem bele, úgyhogy hagytalak.
Az, hogy te később odajöttél, az nem az én reszortom.
Ez egy olyan spontán döntés volt,hogy már azt érzem lassan ez személyes ügy felőled, amellett,hogy tájékoztatás nélkül, semmi nélkül jött a ban, mert van egy rivális banda, amivel nehezebb felvenni a kesztyűt, ha lesz egy másik banda, ugyan ezt fogod tenni velük is?
Nincsen semmilyen személyes ügy egyben. Rivális banda ide, vagy oda, nem lenne semmi gond, ha normálisan csinálnátok. Rengeteg vita volt a két társaság között, arról, hogy hogyan viszitek a topicotokat. Ezt ne itt beszéljük meg.
Többször elrontottátok a játékélményünket, mégis felfogtuk,hogy ebből nem fogunk problémát csinálni.
Nem gondolnám hogy el lett rontva a játékélményetek, de sajnálom ha ezt érzitek. Átérezzük, nem egyszer jöttetek hozzánk random drivebyolni, miközben mi rpzni próbáltunk. Az, hogy ti ebbe "beletörődtetek", hogy a ti játékotok mennyire el van rontva, az nem az én gondom. Minden jogotok megvan ahhoz, hogy panaszt tegyetek arra, aki elrontja a játékélményetek. Éljetek vele.
A playerek többsége jól fogadta, hogy végre lett egy rivális gang meg lehet menni RPzni.
Hamarabb kezdtetek el minket lőni, mint ahogy megalakult a topicotok.
Nyilván semmilyen szabálysértés után nem kaptatok jailt.
Mert nem történt szabálysértés.
[16:59] Wyees Quavean: (( valamiért nem lőttt. ))
A valami az egy történés alatt érthető: a valamiért a driveby, ezért Wyees nem lőtt rájuk.
Hányféleképpen szeretnénk még ezt megmagyarázni? "Valamiért nem lőtt." Talán mert hamarabb kezdtél el célozni, mint hogy betöltötted a fegyvert, én ezt tippelem. Lőni akartál.
Emellett az adminügy alatt megvolt mondva, kinek volt szankciója, és az én nevem ott nem szerepelt:
[2023-07-19 13:49:41] [Output] : Raul De Rumfaldy: (( Leírod snow név szerint, hogy ki kap? )).
[2023-07-19 13:50:14] [Output] : Admin 1 Sn0w: (( Jessica_Walker, Cardarion_Love, Tremon_Harris, Hugo_De_Alvaro ))
Teljesen más dologról volt szó, ott a NonRP jailről beszéltem. Te más dolog miatt kaptál szankciót.
Várom a bírálatot.

skorpionX

Barangoló
2020. 10. 28.
79
99
V4 karakter
Omar Formarst
LV karakter
Haziel Estevez
"Ez a biciklis téma nem tudom miért lett felhozva, nem tartozik az ügyhöz. Ez a PK azért lett megnyitva, mert elméletileg a te kitiltásod jogtalan, azaz nem hazudtál. Ezért erre az incidensre nem tervezek különösképp reagálni." - Azért lett felhozva, mivel ebből fakadt ki az indoklatlan bannom.
"Hamarabb kezdtetek el minket lőni, mint ahogy megalakult a topicotok." - Nem hiába, ha első találkozáskor már a lőfegyveretekkel cincálnátok fel a bandámat, ami meg is történt.
"Hányféleképpen szeretnénk még ezt megmagyarázni? "Valamiért nem lőtt." Talán mert hamarabb kezdtél el célozni, mint hogy betöltötted a fegyvert, én ezt tippelem. Lőni akartál." - Tiszelettel megkérdem: Ha a helyzet úgy adódja és veled történne meg,hogy igazat mondasz valakinek, közben kettő jóbarátod, akinek hiszel, azok pedig hazudnak neked, igy persze,hogy igy úgyis tudható kinek hiszel. Emellett ne menjünk el,hogy Tippelésből nem tudom mióta lehet bant osztani. :D . Köszönöm az értelmet ennek a pár hét igazságtalanságnak!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.