Wyatt Wilson Jelentkezési Formanyomtatványa.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Soul3127

Újonc
2023. 10. 30.
16
5
V4 karakter
Wyatt Wilson
V2 karakter
Huber Luka
TNYXbst.png

Jelentkezési formanyomtatvány

🔧OOC részleg🔧

~ Hogy hívnak? ~
>Szilveszter<
~ Hány éves vagy? ~
>15<
~ Account ID-
>239071<
~ Jelenlegi játszott perced? ~
>6028 perc<
~ Melyik napszak(ok)ban volnál inkább aktív? ~
>Este <
~ Aktív óráidból hányat tudnál szerelésre fordítani? ~
> 3-4 óra<
~ OOC előélet? UCP kép csatolása kötelező! (Bannok, Adminjailek) ~
> <
~ Korábbi frakcióid? Legutóbbi frakciódból való távozás oka? ~
>-<
~ Rendelkezel TeamSpeak3, Discord és mikrofonnal? ~
>Igen<
~ Mesélj magadról néhány mondatban! Ki vagy? Mivel foglalkozol? Hobbi? stb.. ~
>Hello! Szilveszternek hívnak 15 éves vagyok. Budapesten élek, jelenleg is a tanulmányaimat végzem. Körülbelül 2 éve Rp-zek, egy nagyobb kihagyással, nagyon sok szerveren nem játszottam kb. 2-3 ahol komolyabb időt eltöltöttem. Úgy érzem alkalmas vagyok a feladatra. :D<

🔧IC részleg🔧

~ Jelentkező neve? ~

>Wyatt Wilson<

~ Jelentkező születési helye, ideje? ~

>2000.03.30, Los Santos<

~ Korábbi munkahelye(i)? ~

>-<

~ Miért pont önt válasszuk? Néhány mondatban fejtse ki! ~

>Gyors es hatékony megoldó képeségem, kifejezetten érdeklődöm az autók után, továbbá gyorsan tanulok<

~ Elfogadja a szabályzatot, valamint rendelkezik az oktatás és belépéshez szükséges összeggel? ~

>Pozitív<

~ Önéletrajz! (Minimum 10-15 mondat.) ~

>
A nevem Wyatt Wilson, 2000.03.30-én születtem Los Santosban. Egy középosztálybéli családban nőttem fel, ahol a kemény munka mindig központi szerepet játszott. Már gyerekkoromban is sok időt töltöttem nagyapám műhelyeben, ahol kialakult bennem az autók iránti szenvedely. Lenyűgözött, ahogy egy meghibásodott jármű újra működőképesé válik.

A középiskola után autószerelő képzésre jelentkeztem, es sikeresen megszereztem a szükséges végzettségeket. Bár hivatalosan meg nem dolgoztam műhelyben, nagyapám mellett rengeteg tapasztalatot szereztem, mivel számos különböző autó javításában segítettem neki. A szerelés gyakorlati részeben egyre magabiztosabb lettem, és készen állok arra, hogy teljes munkaidőben dolgozzak a szakmában.
<

~ Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése? ~

>max 30perc :D<

Utoljára szerkesztve:

lyuhasz

EX OperátorV3
2019. 01. 12.
474
158
V4 karakter
Enzo F Brasco🇮🇹
Helló, javítsd kérlek a formanyomtatványt, adat is hiányzik belőle.

lyuhasz

EX OperátorV3
2019. 01. 12.
474
158
V4 karakter
Enzo F Brasco🇮🇹
TNYXbst.png

Tisztelt jelentkező! A formanyomtatványát a vezetőség MEGFELELŐNEK találta, így esélye nyílik próbaidős szerelőként megkezdeni pályafutását a telepen!
Meghallgatás és betanítási időpontjaink :
- 2024.10.10. (Csütörtök) 17:00

(Akár 2-3 órát is igénybe vehet egy meghallgatás, érdemes úgy választani időpontot!)

Első körben TEAMSPEAK meghallgatásra kerül sor, ezért ajánlott alaposan átolvasni a szabályzatainkat! A szabályzatokért KATTINTS IDE!
Ez mellett a tutorial videókat is érdemes megnézni, sokat segít. A videókért KATTINTS IDE!

((A meghallgatásra TEAMSPEAK3-on kerül sor, a megadott időpontokban!! Várakozni itt : BMS -> Leader váró/TGF))
Abban az esetben, ha egyik időpont sem felel meg, vegye fel a kapcsolatot velem privát üzenetben! Amennyiben a megadott/megbeszélt időponton nem jelenik meg a jelentkező, automatikusan elutasításra kerül a jelentkezési lap. Ez esetben egy hónap múlva egy új jelentkezési lappal van lehetősége újra jelentkezni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.