WWW.BAD.GIRLS.COM (+18)

VIPERA

Pötyögtető
2019. 01. 10.
450
1 984
24
V4 karakter
Portik Tamás
LV karakter
Hüseyin Cantürk
V2 karakter
Robert Mcreary

socialhouse1qwdfd.png

INFORMÁCIÓ!

OLVASD EL!!!

- Az oldalra aki rá klikkel kidob egy panelt "ELMÚLTÁL MÁR 18 ÉVES? IGEN/NEM " tehát aki már ezt látja az "IGEN" választ adott.
- Regisztrálni bárki tud az oldalra, de aki szexuális szolgáltatást is akar nyújtani annak tagsági díjat kell vásárolnia.
- Röviden annyit erről a topicról, hogy ez egyedi készítésű IG oldal lesz, kísértetiesen hasonlít a Real Life "rosszlányok" oldalra.
- Ezen az oldalon elérhető lesz számos prostituált aki nem konkrétan ő ajánlja fel a szolgáltatást, hanem őket hívják fel, tehát nem valósul meg a prostitúció bűntette.
- Ez egy diszkrétebb verzió lesz a prosti rp-re, nem kell az utcán állni minden féle veszélynek kitéve,hanem majd az adott lánynak az adott igényei szerint kell eljárni.
- Lehetőség van az Ukrán bűnözői csoport keretein belül ezáltal az oldal által strici rp-t is teremteni, ha még csak rp is,nem pedig rendes lány playerrel.
- A lányoknak a webes felületen lehetőségük van a regisztrációra megadott idő tartamra amiért fizetniük kell, de a teljes regisztrációhoz személyes megjelenés is szükséges a véglegesítés céljából.
- Valakinek kedve támad ebbe részt venni akármilyen formában az kérem privát üzenet formájában jelezze nekem.
- Ezt a hálózatot az Ukrán Alvilág irányítja és hozta létre.
- Alapítója : Yurij Svyatoslavovych

oldal.jpg

Tagsági díj vásárlás felület.

fdf.png

Tagsági díj vásárlás után előugró felület.
Regisztráció.

9999999.png

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: RedKraken

VIPERA

Pötyögtető
2019. 01. 10.
450
1 984
24
V4 karakter
Portik Tamás
LV karakter
Hüseyin Cantürk
V2 karakter
Robert Mcreary
Meglátod majd az oldal kész képeit az állad leesik azt garantálom.

VIPERA

Pötyögtető
2019. 01. 10.
450
1 984
24
V4 karakter
Portik Tamás
LV karakter
Hüseyin Cantürk
V2 karakter
Robert Mcreary
Az oldal teljes egészében készen van.
Akinek kedve van ebbe részt venni az jelezze nekem.

Crusher

Boxter Mechanic Shop - Főleader
Támogató
2019. 01. 09.
1 532
581
V4 karakter
Crusher F Brasco
LV karakter
Crusher F Brasco
Kicsit én is sajnálom, hogy Angol - Magyar. Vagy ez vagy az, de tartalmilag még jó is kisülhet belőle. Hajrá