- 2019. 09. 01.
- 27
- 12
- V4 karakter
- Wolf Roudrigez
- LV karakter
- Wolf Roudrigez
- V2 karakter
- Roland Thompson
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Baranyi Csaba,16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 31151 >>
Mi az SGH feladata?
<< Kissebb kérdésekre válaszolnia ezzel meg könnyebbítve a nagyobb adminok feledatát. SGH feladata még kisebb RP oktatásokat tartani a kezdő játékosok számára. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék segíteni a kezdő játékosokon.Amikor én voltam kezdő nekem is segítettek,követve ezt a példát én is szeretnék segíteni.Számomra örömöt okoz ha segíthetek bárkinek bármivel. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szeretek csapatmunkába dolgozni,lehető legjobb tudásommal töltöm be a szerepkörömet,feladataimat 110%-ra teljesítem,van egy célom mégpedig,hogy segítsek mindenkinek illetve elégedettek legyenek a munkámra. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 4-6 óra,hétvégente akár 10-16 órát. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem. https://imgur.com/iTgCroa >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen. 3x https://imgur.com/ctT9glP >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:Jól tudok csapatban dolgozni,Pontos és precíz vagyok,segítőkész vagyok
Negatív:Nem szeretem ha hülyének néznek,Átvernek,Nem szolnak ha valami fontos dolog van. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Hosszú távra tervezek adminként szolgálni.Igen szernék adminisztrátor lenni hogy miért? Azért mert szeretném megmutattni a vezetőség felé,hogy nem egy utca nevelte nokedi RP-s srác vagyok.Szeretnék segíteni a sok sok segítségre szorul új/régi játékosokon.Megszeretném mutatni,hogy rám lehet számítani,meglehet elégedni a munkámmal. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ha van ts3-a akkor felhívnám oda ha nincs akkor szerveren tájékoztatom. Nos így: Szia! Ez ennek a szervernek az alapja mire épül az a Roleplay azaz szerepjáték. Vannak szabályok ezek az RolePlay szabályok(rövidítve RP szabályok).Ezeket a szabályokat Fórumon találhatod meg( see-game.com).Fontos, hogy ismer minden szabály,hogy későbbiekben ne kaphass büntetést azaz AdminJail-t(AJ).Két fontos dolgot tanulj meg használni,még pedig a /me és a /do parancsot. a /me parancs ezek a nem meg jeleníthető szándékos cselevések azaz nem látható, míg a /do parancs nem megjeleníthető indirekt történéseket jelenít meg. Fontos ezek a parancsok Animációval nem megjeleníthető. Mondok egy pl.: ütközésnél /do Beveri a fejét a kormányba de nemesik nagyobb baja mert megfogja az öv utánna /me megigazítja az övet. Nem muszály pont ugyanezt RP-zned RP-hetsz mást is csak kereteken belül.Nos körübelül ennyit kell tudnod többit fontos dolgot forum szabályzatban találod.Ha bármien kérdésed vagy problémád lenne TS3-on illetve szerveren megtalálsz nyugodtan dobj egy PM-et>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is SGH-ként nem nagyon tudok segíteni mivel nincs jogosultságom a FIX adásához,így mondanám neki,hogy küldjön nekem egy képet,hogyan lett totálkáros az autója. Ha kocsi Bugg miatt lett totálkáros,olyan bugg véget amire jár fix akkor továbbítom a boggról kapott linket nagyobb adminok felé AdminChat-be majd ők elbírálják,hogy kap e érte fixet vagy sem. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Szia! Sajnos SGH-ként nem tudok getelni se gotozni így a kérdésedet továbbítom nagyobb adminok felé ők tudnak neked segíteni a problémába. >>
Moderátor által szerkesztve, ekkor: