Winter Whiteman jelentkezése See Game Helpdesk köreibe

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Whiteman

I wake up every morning, I'm in pain!
2019. 06. 30.
99
73
Philadelphia?
V4 karakter
Winter_Whiteman 🤵
LV karakter
KIA
V2 karakter
KIA
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Milánnak hívnak és januárban fogom betölteni a 18. életévem. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< V2-n kezdtem, de tönkrement a számítógépem. Egy gyenge számítógéphez sikerült saját pénzemből hozzájutnom ami nem futtatta élvezhető minőségben az MTA-t. Nemrégiben jutottam hozzá a jelenlegi konfigomhoz önerőből, így visszatértem. Összesen kezel 1 év tapasztalatom van jelen szerveren. Megközelítőleg 20000 játszott percem van. >>

Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladatköre, a játékosok által feltett kérdések megválaszolása PM formájában, Adminisztrátori közbeavatkozás nélkül. Ezzel nem kell Adminisztrátort terhelni a kisebb kérdésekkel, így tudják végezni a nagyobb segítségkéréseket a szerveren. Olykor egy Admin felkérhet egy S.G.H. tagot, hogy a kezdő játékosoknak egy alap oktatást adjon. Ez általában a /me, /do helyes használatához kapcsolódik. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Úgy érzem hogy amióta a szerveren játszok próbálom átadni a tudásom, ami nem feltételen egyszeri és megismételhetetlen. Mivel OMSZ frakcióban vagyok jelen, (egy közepes rangon, és szeretnék magasabbra törni) így sokszor találkozom kezdő játékosokkal, akik nem tudnak helyesen RP-zni, /do-ra válaszolni. OOC chaten szoktam nekik gyorsan elmagyarázni, hogy miért kell erre válaszolni, és az RP végére rendesen tudják azt alkalmazni. Ilyenkor érzem azt, hogy nem hiába magyaráztam el, segítettem és nem fog emiatt esetleg jailbe kerülni, vagy nem nyitnak rá egy panaszkönyvet. >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Mint az előző kérdésnél leírtam, én... én... tényleg szeretek segíteni, örömmel tölt el ha látom a fejlődést, azt hogy mikor elválnak útjaink, akkor OOC chaten megköszönik és hálásak >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Mivel ez nem egy olyan feladatkör, amit nem lehetne összeegyeztetni más, a szerveren végzett tevékenységemmel, így S.G.H. szolgálatot tudnám frakció mellett párhuzamosabban folytatni. Ez napi 4-6 órát tesz ki. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Egyszer voltam, félreértés miatt. Nem tartott 24 óráig. Imgur >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Kétszer voltam összesen, abból egy frakciójump. A NonRP-t meg tudtuk beszélni hogy miért volta az, és beláttam hogy tévedtem. Imgur >>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Sokszor alábecsülöm saját magam, kissé megrémülök a hirtelen mélyvíztől
A kezdeti felsimerés után hamar felnövök a rámbízott feladatra, és legjobb tudásom szerint telejsítem is azt

Az új közösségekben elinte kevésbé mozgok szabadabban, 3-4 napig felmérem (olykor tévesen) ki milyen ember a megnyilvánulásai alapján
Mitán megtalálom a számomra megfelelő társaságot, egy adott körön belül hamar jó viszont alakítok ki

Ha hátam mögött kibeszélnek, és savaznak IRL tulajdonságaim miatt, nehezen állom ki, hogy ne szóljak vissza valamit
Mivel tudom hogy nem csak a tetteimért, de a szavaimért is felelős vagyok, és lobbanékonyságom ellenére képes vagyok tűrtőztetni magam, így megpróbálok kultúráltabb megoldást keresni a porblémára, akár egy TS beszélgetés keretein belül
>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Nem titkolt szándékom, hogy abban az esetben ha jól végzem az See Game Helpdesk kötelezettségeimet, és elégedettek a munkámmal akkor majd egy nagyobb szintre lépjek. Szerintem eléggé terhelhető vagyok, a figyelmemet több irányba tudom osztani (pl. OMSZ frakción belül az egységek mozgatása). Napi rendszerességgel olvasok internetes hírlapot, és ha olvasok egy gyilkosságról, ami persze elítélendő és az egyik legmocskosabb dolog, szeretem megvizsgálni, hogy mi állhat a másik oldalon. Ebből kifolyólag szerintem lenne érzékem az adminisztrátori kötelezettségek elvégzése során arra, hogy mindkét felet egyaránt meghallgassam, és a bizonyítékokat mérlegelve megfelelő döntést hozzak >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Tudatnám vele, hogy a szerver felépítése a valós élet szimulálásának felel meg. Ezáltal nem tehet olyan cselekedeteket, amit a való életben sem tenne meg. Viszont megerősíteném abban, hogy nem feltétlen a saját életét, céljait kell megvalósítania, hiszen ez egy szerepjáték. Dönthet úgy, hogy a rendvédelemhez csatlakozik, vagy az illegális életet választja. Az, hogy milyen embert személyesít meg a szerveren töltött ideje alatt, az csak rajta ál, ám vannak szabályok, amit be kell tartania, és amelyeknek elmulasztása esetén szankciókban részesülhet. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Mivel S.G.H. nem tud fixet adni, így először is megkérném hogy írja le az esetet, és ha van bizonyítéka, akkor csatolja azt is. Mérlegelem a leírtakat, és annak alapján döntést hoznék. Amennyiben szerveroldali hibáról van szó, akkor értesítem egy elérhető Adminsztrátor társamat, hogy XY játékossal ez az eset törtönt meg. Amennyiben IC ügy miatt lett mozgásképtelen a járműve, így megadnám neki a vontatók számát, hogy hívja fel őket, és folytassanak egymással egy RP-t. Ha esetleg két jármű összebugolt, abban az esetben is értesítenék admint, hogy legyenszíves válassza szét a két járművet. Felhívnám a játékos figyelmét arra, hogy a jövőbeni esetek elkerülése véget mellőzze a forgalmas parkolókat, és inkább az út szélén parkolja a járművét. Így jóval kisebb az esélye, hogy más járművel összebugolna, valamint a Parkolásfelügyelet sem tudja jogosan elvontatni a járművet, mivel a KRESZ szabályainak megfelelően parkol. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM]: Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Ismét csak kérnék bizonyítékot, és mivel máshogy nem lehet segíteni ilyen esetben, értesítenék egy szolgálatban lévő Adminisztrátor. Továbbá tudatnám a játékossal, hogy amennyiben garázsban lép ki, így több mint valószínű, hogy legközelebb is beesik az interior elé, ileltve a további kellemetlenségeket elkerülve interioron kívül lépjen le a szerverről. >>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.