Winter Whiteman jelekezése a Nemzeti Adó- és Vámhivatal állományába.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Whiteman

I wake up every morning, I'm in pain!
2019. 06. 30.
99
73
Philadelphia?
V4 karakter
Winter_Whiteman 🤵
LV karakter
KIA
V2 karakter
KIA
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Cs. P. Milán ~

[#2] Korod:
~ Januárban fogom betölteni a 18-ik életévem. ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ V2-n kezdtem, de tönkrement a számítógépem. Egy gyenge számítógéphez sikerült saját pénzemből hozzájutnom ami nem futtatta élvezhető minőségben az MTA-t. Nemrégiben jutottam hozzá a jelenlegi konfigomhoz önerőből, így visszatértem. Összesen kezel 1 év tapaszalatom van jelen szerveren. Megközelítőleg 4500 játszott percem van. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~

-AJ: https://imgur.com/a/L73ixah
-BAN: https://imgur.com/a/E8JYzIL (https://forum.see-game.com/threads/winter-whiteman-felix.44930/ ) (Nem tarott 24 óráig)
~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Annyi RP lehetőseg van a frakción belül, hogy napestig sorolhatnám. Szeretnék szerevezett körökön belül játszani, tartozni egy közösségbe. Nem a fizetés miatt szeretnék csatlakozni, hogy "céllal" AFK-olhassak. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Nem vagyok szociáliasn sem túl aktív, sem beszédes. Ezen szeretnék javítani, és úgy hiszem ebben a frakcióban megismerhetek más embereket, hiszen a köszös szolgálat, RP nem egy barátságot kovácsolt. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ 17 éves diák vagyok, egy kéttanítási nyelvű szakgimnáziumban. Jelenleg egy szakmára, egy érettségire és egy OKJ-s képesítért küzdök. Mindig is nagyon szerettem rajzolni, csak hát... Sosem jeleskedtem benne, rengeteg csalódás ért miatta. Papám ajánlotta az írást, hogy szavakban, adjam ki amit elképzelek. Eleinte nagyon elutasító voltam ezzel szemben, mert szerintem ez komplikáltabb mint egy rajz, egy kép vagy egy festmény. Valamit ezek vizuális dolgok, amit könnyű befogadni, nem úgy mint egy könyvet... És hát, azért nem sokan olvasnak manapság könyveket. Amikor nekiláttam az első regénymnek, egyszerűen... Szárnyaltam, úgy éreztem hogy megtaláltam a helyem a világban, ez vagyok én. Viszont kezdett ártalmas lenni, hogy prögök, és pörgök, és nem tudok leállni a történetek kreálásával. Sport, és az MTA az ami menedéket ad magam elől, legalább is attól, hogy mentálisan túlterheljem magam. Érdekel az orvostudomány és a rendvédelem egyaránt, bármi amivel másnak tudok segíteni, ezáltal felszabadítva a közel sem békés gyerekkoromból adódó... Khm, problémáimat... Szertem a telet, olyam mint egy teljesán más világban járnék. Ilyenkor jön elő, hogy a nők mennyire nők, és mennyire lányok még. Legalább is öltözködési értékredjeik alapján. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Winter Whiteman ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Blueberry, OMSZ által kirendelt egészségügyi központ, 1995.01.07. ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A N.A.V. feladata a határok védelme, és átlépési információk felhasználása. Körözött járművek elleni fellépés Los Santos határain túl. San Fierro tisztántartása, továbbá idesorolnám a bűnmegelőzést is. Társszervekkel zökkenőmentes együttműködés. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~

A helyzetnek megfelelően izembe helyzezném a fényhidat, majd a Megafon használatával felszólítanám a gépjármű vezetőjét, hogy amint lehet, biztonságosan húzodjon le a leállósávba, az úttest szélére, vagy egy parkolóba.
Felszólítanám a jármű utasait, hogy száljanak ki a járműből, és készítésk elő az irataikat. (Szemlyi igazolvány, útlevél, gépjármű vezetői engedély illetve az autó forgalmiját). Igazolom magam, és elmondom miért vettük ki a forgalomból. Rendszám ellenörzés, amennyiben nem tudatosan körözött autó lett megálítva. Szükséges esetben kollágámmal átvizsgáljuk a jármű csomagtartóját, illegális dolgok után kutatva.
Valamint, a személyek ruházatának vizsgálata, szintén indokolt esetben. A hiányosságokra, felhívjuk a figyelmét, és ennek megfelelően szankciót osztunk. Illegális tárgyak esetén, azonnal őrizetbe vesszük a vétett személyt, majd előállítjuk a Nemzeti Adó- és Vámhivatal székhelyére.
~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs állománybéli ismeretségem. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Nem hiszem hogy jobb vagyok. Van akinek ez, van akinek az megy jobban, gördülékenyebben. Feladtomnak érzem, a Kormány által hozott törvények betartatását. Az illegális szervezetek elleni fellépést, a dorogok felszámolását az utcákról, ezáltal is védve a gyermekeinket az illegális szervezetek befolyásolhatásóga alól. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro, valamint Los Santons városán kívüli falvak. Los Santosba csak is kizárólag engedéllyel léphet be, illetve üldözés során. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Nem halálos maroklőfegyvert (Sokkolót) abban az esetben alkalmazhatok, ha a felszólításomnek nem tesznek eleget, valamint nem halálós fegyverrel támadnak rám, vagy társamra. Gumibotot akkor használhatunk ha a személy támadólag lép fel, fegyvertelenül, az öklét használva. Emberi élet kioltására alkalmas, éles lőfegyvert abban az esetben alaklamazhatok, ha velem szemben is ember ölésre alkalmas lőfegyvert fognak. Amennyiben a deviáns személyek nem nyitnak rám, vagy társamra közvetlen tüzet, köteles vagyok megadásra felszólítani.~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~

Személyes adatok:
Név: Winter Whiteman
Leánykori neve: n/a
Születési hely, és idő: Blueberry, 1995.01.07
Anyja leánykori neve: Naomi Morrow

Iskoláim:
Nem jártam óvodába, édesanyám nevelt, két testvéremmel együtt.
Általános iskola: Bluebarry, 8 év
Szakközépiskola: San Fierro, ápoló, 4 év
Egyetem: Los Santos, bölcsész, 5 év

Érdekéődési kör:
-Humán segélyezés
-Állatvilág
-Jogászat

Hobbijaim:
-Teniszezés
-Szalvétagyűtés
-Régi bútorok restaurálása
~

Utoljára szerkesztve:

Pici gyilok

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
497
242
23
V4 karakter
Frank Hooren
LV karakter
Pietro Hooren
A Ban nem szép nagyon csúnya . Csak ezét nem Támogatni

Whiteman

2019. 06. 30.
99
73
Philadelphia?
V4 karakter
Winter_Whiteman 🤵
LV karakter
KIA
V2 karakter
KIA
Elnézést kéretem TSen az érintett felektől. Mindazonáltal elfogadom, hogy emiatt nem kerülhetek be az állományba.

Pici gyilok

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
497
242
23
V4 karakter
Frank Hooren
LV karakter
Pietro Hooren
én csak támogatom lapokat nem csinálok mást a Leanderek döntése a lap elfogadása nem az enyimé övéké a döntés.

Whiteman

2019. 06. 30.
99
73
Philadelphia?
V4 karakter
Winter_Whiteman 🤵
LV karakter
KIA
V2 karakter
KIA
Ezzel tisztában vagyok, viszont úgyvélem ha Önnek nem nyerte el a tetszését, akkor a feletteseinek sem fogja.

Adzsii

Újonc
2019. 01. 11.
61
7
21
Szolnok
V4 karakter
Eric D Winchester
LV karakter
Adam Mugen
V2 karakter
Adam Winchester
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Winter Whiteman!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

((Ma gyere TS-re 14.00-kor!))
Tisztelettel:

Adam Winchester

Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.