Elfogadva Winter Whiteman --> Felix

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Whiteman

I wake up every morning, I'm in pain!
2019. 06. 30.
99
73
Philadelphia?
V4 karakter
Winter_Whiteman 🤵
LV karakter
KIA
V2 karakter
KIA
zoldlogo.png

InGame neved:
Winter Whiteman

A ban időpontja:
2019.06.29 ~23:30

A ban időtartama:
2 hónap

Admin neve, aki bannolt:
Felix

A ban oka:
Adminnak való hazudás [S.G.H. mocskolás]

Amiért szeretnéd az unbant:
Nem feltételen szeretnék unbant. Hibáztam, elismerem. Szerettem volna még elnézést kérni tőled Felix, és a segítőtől is, mielőtt kitiltasz, de nem volt rá lehetőségem, persze tudom, biztosan dolgod volt, és nem értem annyit hogy bocsánatot kérjek.

Megjegyzés:
(aláhúzott írja le az esetet, a sima csak felvezető, remélem maradhat) Tapasztaltam már párszor, azalatt az 5-10 óra(!) játékidőm alatt, hogy SGH, vagy adminsegéd, vagy épp admin nem válaszol azonnal. Ez természetes, hiszen nem csak én vagyok egyedül a szerveren, rengeteg okuk lehet hogy nem válaszolnak. Pl. Bogi-nak írtam egy kérdést, de nem válaszolt azonnal, megkérdeztem mástől, ő már tudott segíteni. Majd Bogi is rámírt, hogy aktuális-e még. Nem zargattam hogy miért nem tud vissza írni, mind emberek vagyunk. Akár egy telefon miatt, vagy egy mosdóba menetel miatt nem tudott visszaírni. Nekem ehhez nincs közöm, nem látok bele. Ha valahogy vissza tudjátok nézni, hogy hogyan viselkedek azokkal akiktől segítséget kérek, láthatjátok hogy mindig tiszteletben tarottam őker. ("Köszönöm szépen! Pacsi. :) Szép estét." ) Noos, az eset, hogy mi is történt aznap este: Késő este volt már, fáradt az ember ilyenkor, de segítségre volt szükségem a buszos munkát illetően. Nagy kör volt, és nem tudtam hogy van-e végállomás. Szerettem volna SGH-nak írni, DE rossz ID-t írtam, elütöttem egy karaktert. Láttam hogy kiírja a chat hogy csak Adminnak és segédnek lehet PM-et írni. Viszont nem tudtam hogy elírtam egy karaktert. Azt hittem hogy olyasmi tipp, mint mikor beszállok az autóba, és leítja hogyan indítsd be. Utánna írtam neked, Felix, hogy ezt meg ezt szeretném megkérdezni tőled. Én írtam neked hogy volt aki nem válaszol, ekkor még nem tudtam hogy én vétettem!!! Mivel nem volt fontos (részemről) montam neked hogy "Mindegy, nem szeretnélek ezzel zaklatni", akkor nem tudtam hogy felelősségre vonás következik, és ahogy ti is mondtátok logellenörzés. Utólag állt össze bennem a kép, hogy én rontottam el, miattam van církuisz, és JOGTALANUL vádoltam meg valakit. Ezért is szerettem volna megírni ezt a topikot, mert nyomja a szívem, ha hiszed ha nem. Ha nem így lenne nem írnék olyen terjedelemben. 221 helyett 211-et írtam... A "nem tudtam" tudom hogy nem oldoz fel amiért vétkeztem, de remélem helyre tudom tenni azt, hogy hogyan fogsz vélekedni felőlem, és az eset felöl.
Szeretnék tőled, Felix elnézést kérni, mert nem igaz szavakat mondtam feléd, még ha én úgy is tudtam róla. Szeretnélek megkérni, hogy az SGH-nak add át légyszíves, hogy sajnálom, nem szerettem volna bajna sodorni, és elnézését kérem a kellemetlenségért, amit a kislányos tudatlanságom, figyelmetlenségem okott!
Bárhogy döntesz, ez volt az első, és utolsó kéremem egyben!
Köszönöm hogy, elolvasztad, bocsánat amiért sok lett, de tisztázni szerettem volna magam, és azt ami történt!
Szép napot!

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.