Bírálatra vár Winfred Douglas Unban kérelme

Xab17

Újonc
2024. 10. 31.
1
0
V4 karakter
Richard Hutson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Winfred Douglas

A ban időpontja:
2024.10.29

A ban időtartama:
Örökös

Admin neve, aki bannolt:
Sneci

A ban oka:
Nonrp, Fun, Admin ügy alatt komoyltalanság

Amiért szeretnéd az unbant:

Sziasztok! Winfred Douglas vagyok, a SeeMTA V4-en volt 2024.10.29-én egy incidensem, ami az volt, hogy feltettem TikTok-ra egy videót, amiben az volt, hogy a barátommal hülyéskedtünk. Aznap nem voltam teljesen józan, mivel haza jött a bátyám és kicsit ittam vele és édesapámmal is, és miközben horgásztam, oda jött Sneci és még egy ember akinek nem tudom a nevét (ezért elnézést kérek), és tiszteletlen módón viselkedtem velük, nem vettem komolyan az Admin ügyet, ezért bocsánatot is kérek, a szabályzatot azóta át olvastam, és meg beszéltem magammal a helyzetet, hogy miket ne csináljak, és be látta,, hogy nagy hiba volt, ha esetleg nem is teljesen Unbannolnak, vagy esetleg 1 hónapra, vagy valami ilyesmi (ha van rá lehetőség) nagyon megköszönném, mert az a kis idő alatt, amíg V4-en játszottam, teljesen belenőtt a SeeMTA V4 a szívembe, nagyon sok emlékem van ott, nagyon sok barátot szereztem. és azért erről az új fiókról irok, mert az előzőt törölték (szerintem, ami nem baj, mert teljesen megértem és tiszteletben tartom), és szeretném még ezt bővíteni, ha nem is Unbannolnak nagyon hálás vagyok azért, hogy elolvasták az Unban kérelmemet. Köszönöm! UI.:Hogyha kapok egy 2. esélyt, minden erőmmel azon leszek, hogy tiszteletben tartom a szabályokat, és tisztelni fogom a nálam magasabb rangú embereket. Üdvözlettel:Winfred Douglas

Megjegyzés:
El nézést szeretnék kérni a tiszteletlenségemért, remélem minnél hamarabb újra játszhatok a SeeMTA V4-en

Utoljára szerkesztve: