Williams Turner Jelentkezési lap

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Headhunte

Újonc
2019. 01. 11.
34
8
V4 karakter
Amanda Bruce
LV karakter
Raylon Turner
V2 karakter
Avram Belov
g6ihL4y.png

Teljes neve:
< Williams Turner>

Születési helye, ideje:
< 1996.02.05. LasVenturas-i korház>

Édesanyja lánykori neve:
< Lara Newston>

Jelenlegi lakcíme:
< The Camel Joe street 158>

Hány éve él a városban?:
< 24 éve>

Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Mivel Elégé Szorgalmasnak és csapatban dolgozónak tartom magamat.Nagyon szivesen szoktam vállalni túlórákat is.Bármiben tudok segíteni, pontos választ adni és gyorsan általában.És Szeretném tehetségemet most itt is megmutatni magamnak,hogy képes vagyok erre is.>

Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Mivel én Általában egy nyugodt és Kedves Ember tudok lenni,és nagyon segítőkéz is.Nagyon szivesen dolgozok csapatban bármikor,és közre és működök ha igénylik.>

Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Igen egy kisebb vállalkozásom volt Ahol karosszériákat lehetet csinálni 3 évig 2016.07.28.----2019.09.30.-ig>

Előző munkahelye(i):
< Las venturas Administrativer Programator>

Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Igen!>

A jelentkező nyilatkozata:

Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.

Jelentkező Aláírása:

< Williams Turner>

dmbg9Hw.png

Játszott perceid:
< 1909 perc >

Eddigi frakcióid:
< Nem Volt >

Jelenlegi frakciód:
< Nincs!>

Mióta RP-zel?:
< 3 éve kezdtem el komolyabban az RP-t >

Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Mivel már egy tapasztalt szerelő vagyok Több szerveren is volt alkalmam is Szerelő lenni.Itt is kiszeretném próbálni a szerelő szervezetet mivel így külsőleg nagyon összetartónak tűnik >

Miért pont téged válasszunk?:
< Mivel Egy segítőkéz ember vagyok.Szeretek csapatban dolgozni mivel sokkal jobb ha az ember megtanulja kezelni az embereket.A szerelő szervezet az megtanít sok mindenre pl.: emberek kiismerése,RP stb.. és én ezt szeretem ami egy összetartó közösség és beszéltem már 1-2 szerelővel és elégé kedvesek és nagyon tetszik hogy ilyen segítőkézek tudnak lenni az emberek és énis megszeretném mutatni a tudásomat. >

Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/yvw9MSl ekkor természetesn még nem teljesen Tudtam RPZ-ni és így ez lett a vége >

Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/p6equME >

Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/bMoUIpO >

Voltál-e már szerelő?:
< Igen >

Mennyi idős vagy?:
< 15 >

Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 2 éve de kb Nemrég kezdtem most el Normálisan a szervert >

Használsz-e TS3-at?:
< Igen >

Használsz Facebook fiókot?:
< Igen >

Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< 3óra hétköznap Hétvégén általában 5 óra vagy annál több >

Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Délután >

Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Figyelmesen elolvastam a tájékoztatót és a másodikat tudom teljesíteni>

Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Helló mindenkinek Dani vagyok 15 éves és szabadkán élek.8 éve kezdtem el sportolni karatét és azóta rendszeresen járok edzésekre,versenyekre és bajnokságokra is,és amire büszke vagyok,hogy 1 szer már világbajnokságig is kijutottam.Szeretek videójátékokal foglalkozni általában játszani szoktam velük,de ha 1-2 játékban akad esély esetleg valamit mappot elkészíteni vagy talán saját szervert azt is kiszoktam próbálni és csinálni is.Szabadidőmben a városba szoktam járkálni a barátaimal,és a kutyámal szoktam kint játszani vagy sétáltatni.Hát ennyi lenne az én kis bemutatóm Remélem a Meghallgatáson Találkozunk Helló mindenkinek! >

hyperpap

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 15.
381
163
V4 karakter
James Easton
LV karakter
Carter Freeman
Szia 2 év alatt 1900 játszott perc elég kevés akkor is ha most kezdted újra egy kis tapasztalatot szerezzél még szerintem. Meg a szerveren való fent léted 10%-át jailben töltötted ami nagyon rossz arány. NEM TÁMOGATOM.

Utoljára szerkesztve:

Moder

Pletykafészek
Támogató
2019. 11. 25.
838
736
21
Budapest
V4 karakter
Marcus Rossini
LV karakter
Marcus Easton
Csáó
A lapod elnyerte a tetszésem viszont 2 éve kezdted és 1900 perced van, ez azt mutatja hogy nem vagy még jártas a szerveren, illetve a jailek indokai elég csúnyák sajnos.
Részemről NEM TÁMOGATOM!

Headhunte

Újonc
2019. 01. 11.
34
8
V4 karakter
Amanda Bruce
LV karakter
Raylon Turner
V2 karakter
Avram Belov
Igen mivel volt egy idő mikor sokáig Inaktív voltam

Gomi

Zöldfülű
2019. 07. 30.
214
76
22
Zalaegerszeg
LV karakter
Bryen Gomez
Ugyanaz a hozzáfűzni valóm mint a kollégáknak! ⇵
Nem Támogatom!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
proba.png
:
2020.02.13 - XXXX.XX.XX
-----------------------------
Redline
Auto Service - 2019.11.28 - XXXX.XX.XX

=====
Veterán Vontatós
-Gomez-

Damnn

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 16.
300
97
19
LV karakter
Harry Whitehill
V2 karakter
Harry Whitehill
Szia.
Számomra a lapod még
határeset, viszont a játszott perceid eléggé csekélyek.
Sajnálom, de
TARTÓZKODOM.

Makó

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
748
566
31
New York
V4 karakter
Mako Szabolcs
LV karakter
Mako Brassco
V2 karakter
Mako Szabolcs
Kevés játszott perc, sok adminjail. igaz fél éve nem kaptál. De amiket kaptál eddig, az eléggé botrányos. Nem szívesen dolgoznék veled együtt és tanítanám be a kisokost. Nem támogatom.

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 029
702
21
Szombathely
V4 karakter
Kyle Martinez
LV karakter
Kyle Martinez
V2 karakter
Joey Wayne
Eléggé kicsi a szinted, illetve azok a jailok se valami szépek. Sajnos ez most nem tudom támogatni.

Jack

Pötyögtető
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
525
373
22
Gyöngyös
V4 karakter
Jack D Alvarez
LV karakter
Jack D Alvarez
Igényesen megírtad a lapod, támogatom, nem olyan vészesek azok a jailek

Brian

Fórum Császár
Very Important Person
Támogató
2019. 01. 10.
1 824
965
LV karakter
Brian Taylor
V2 karakter
Brian Taylor
Gratulálunk, a lapod elnyerte a vezetőség tetszését, ezért továbbjutottál a TS meghallgatásra. Időpontja: 2020.03.12. 18:00 - Redline Váró.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben tagfelvételkor a lapod elfogadásra kerül, és az ott megadott időpontban nem tudsz megjelenni a TS meghallgatáson, sajnos új időpontot nem áll szándékunkban adni, így nem kerülhetsz be a frakcióba. Legközelebb, újra kell próbáld a felvételt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.