- 2019. 01. 11.
- 34
- 8
- V4 karakter
- Amanda Bruce
- LV karakter
- Raylon Turner
- V2 karakter
- Avram Belov
Teljes neve:
< Williams Turner>
Születési helye, ideje:
< 1996.02.05. LasVenturas-i korház>
Édesanyja lánykori neve:
< Lara Newston>
Jelenlegi lakcíme:
< The Camel Joe street 158>
Hány éve él a városban?:
< 24 éve>
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Mivel Elégé Szorgalmasnak és csapatban dolgozónak tartom magamat.Nagyon szivesen szoktam vállalni túlórákat is.Bármiben tudok segíteni, pontos választ adni és gyorsan általában.És Szeretném tehetségemet most itt is megmutatni magamnak,hogy képes vagyok erre is.>
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Mivel én Általában egy nyugodt és Kedves Ember tudok lenni,és nagyon segítőkéz is.Nagyon szivesen dolgozok csapatban bármikor,és közre és működök ha igénylik.>
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Igen egy kisebb vállalkozásom volt Ahol karosszériákat lehetet csinálni 3 évig 2016.07.28.----2019.09.30.-ig>
Előző munkahelye(i):
< Las venturas Administrativer Programator>
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Igen!>
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
< Williams Turner>
Játszott perceid:
< 1909 perc >
Eddigi frakcióid:
< Nem Volt >
Jelenlegi frakciód:
< Nincs!>
Mióta RP-zel?:
< 3 éve kezdtem el komolyabban az RP-t >
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Mivel már egy tapasztalt szerelő vagyok Több szerveren is volt alkalmam is Szerelő lenni.Itt is kiszeretném próbálni a szerelő szervezetet mivel így külsőleg nagyon összetartónak tűnik >
Miért pont téged válasszunk?:
< Mivel Egy segítőkéz ember vagyok.Szeretek csapatban dolgozni mivel sokkal jobb ha az ember megtanulja kezelni az embereket.A szerelő szervezet az megtanít sok mindenre pl.: emberek kiismerése,RP stb.. és én ezt szeretem ami egy összetartó közösség és beszéltem már 1-2 szerelővel és elégé kedvesek és nagyon tetszik hogy ilyen segítőkézek tudnak lenni az emberek és énis megszeretném mutatni a tudásomat. >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/yvw9MSl ekkor természetesn még nem teljesen Tudtam RPZ-ni és így ez lett a vége >
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/p6equME >
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/bMoUIpO >
Voltál-e már szerelő?:
< Igen >
Mennyi idős vagy?:
< 15 >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 2 éve de kb Nemrég kezdtem most el Normálisan a szervert >
Használsz-e TS3-at?:
< Igen >
Használsz Facebook fiókot?:
< Igen >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< 3óra hétköznap Hétvégén általában 5 óra vagy annál több >
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Délután >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Figyelmesen elolvastam a tájékoztatót és a másodikat tudom teljesíteni>
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Helló mindenkinek Dani vagyok 15 éves és szabadkán élek.8 éve kezdtem el sportolni karatét és azóta rendszeresen járok edzésekre,versenyekre és bajnokságokra is,és amire büszke vagyok,hogy 1 szer már világbajnokságig is kijutottam.Szeretek videójátékokal foglalkozni általában játszani szoktam velük,de ha 1-2 játékban akad esély esetleg valamit mappot elkészíteni vagy talán saját szervert azt is kiszoktam próbálni és csinálni is.Szabadidőmben a városba szoktam járkálni a barátaimal,és a kutyámal szoktam kint játszani vagy sétáltatni.Hát ennyi lenne az én kis bemutatóm Remélem a Meghallgatáson Találkozunk Helló mindenkinek! >