Neved:
< William Trucker >
A ban időpontja:
< 2020-03-21 21:55:22 >
A ban időtartama:
< Örök ("Lejár": 2030-12-31 13:12:12) >
Neve, aki bannolt:
< Norby, és Lucii >
A ban oka:
< Multi account >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szép napot mindenkinek, azzal kezdeném először is, hogy nagyon hiányzik már az LV nekem, igazán itt alakult ki az RP stílusom, hiszen az első accountomon V3 kipróbálása után egyfolytába itt kezdtem el játszani. Amikor az első accountomat bannolták, aminek már az ucp-jét sem tudom, ooc kereskedésért ha jól emlékszek, kicsit könnyebben akartam vagyonhoz jutni, amit utólag eléggé bánok sajnos , azóta már tényleg megkomolyodtam, az összes többi accountom, amit ez után csináltam nem nonozásért lett kibannolva egyszer sem, mindig elszólta valaki magát, merthogy multiaccozok, és ooc kereztem. 2 éven keresztül írtam UnBanért, de utolsó eséllyel sem kaptam unbant, ezért hát nem vártam tovább, és nem volt más választásom, minthogy vegyek egy új merevlemezt, mert tényleg sokat szenvedtem az unbanért, de hiába. Nem kezdek el magyarázkodni, a jailek, és stb kapcsán, de nem nonozni jártam fel LV-re, szimplán olyan volt a társaság akikkel játszottam, mindig is próbáltam frakcióba menni, több alkalommal fel is vettek volna, de akkor mindig közbe jött valami IRL, és ezek amúgy sem mentek olyan könnyen, mert ismertek azért az emberek TS-en. Tényleg azért írok UB-t, mert játszani szeretnék már a szerveren, tiszta lappal szeretnék indulni, és nem venni még egy ssd-t, nem tudom mennyit kell könyörögni az UnBanért, tényleg nem azért vettem 3-4 merevlemezt, mert nonozni járok fel LVre, és nem is ezért töltöttem fel tízezreket. Tudom, hogy amit műveltünk néha nem volt a legszebb dolog, de egyáltalán nem közösségbomlasztó volt a tevékenység, a legtulsó LV accountom, William Truckert is azért bannolták, mert beköpött egy csávó, amiért nem írtam rá az e34-em, amit egyébként kissé nevetségesnek tartok. Töröljétek az összes accountom, ha kell videót is küldök arról, hogy kibaszom ezeket az ssdket, mert már tényleg nagyon hiányozik az LV-s társaság, csomó régi ismerősöm is újra elkezdett játszani. Már egy utolsó esélynek is nagyon örülnék, akár úgy is, ha legkisebb szankció után is ténylegesen örök ban jár. Előre is köszönöm a válaszod, és innen is bocsánat, ha bárkit is bántottam ezalatt a 3 év alatt, nem volt szándékomban. >
Edit: Ez inkább FA/SA ügy szerintem, csak Luciék bannoltak, mert nekik köptek be.
Swjatoslaw Vladimir
Utoljára szerkesztve: