William Stewart felülvizsgálati kérelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gandalf

Újonc
2019. 03. 13.
24
28
V4 karakter
William Stewart
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

penzugyorpanasz@nav.hu

Név:
<< William Stewart>>

Lakcím (értesítési cím):
<< - San Fierro Bayshore Freeway, 5. >>

Születési hely,idő:
<< - San Fierro, 1990.01.01>>

Telefonszám:
<< +38-76-172-1752 >>

E-mail cím:
<< 123@seemail.com >>

Pénzügyőr neve:
<< Logan Russel >>

jelvényszáma:
<< 1165 >>

Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< Mount Chiliad, 2024.01.18>>

Bizonyíték:
<<

https://streamable.com/wc386c
>>

Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<<

Tisztelt Hatóság!

Gondatlan vezetést követtem el, nem veszélyeztettem senkit. Fedélzeti kamera felvételén minden látható. Amikor becsatlakoztam az útra egyedül egy navos kocsi volt a közelben akit szintén nem veszélyeztettem mivel jóval elkerültük egymást, csak úgy látszik ez a divat mostanában, hogy jobban lehúzzák a lakosságot. Jogtalan a bírság amit kaptam.
>>

Aláírás:
<< William Stewart>>

• Tetszik
Reactions: Néma és tommen.

lorii

Az idő ad, az idő elvesz
2023. 04. 22.
335
484
23
Budapest
V4 karakter
Lorenzo Saidi
Szép napot!

Pont elég veszélyeztetés az, hogy így levágta a kanyart, ahol egy pénzügyőr egység jött, amit ön a helyszínen be is vallott, nem volt ellenvetése.
Kicsit tegyük tisztába a közúti veszélyeztetés fogalmát.
“A büntetőjogban a közúti veszélyeztetés egy közlekedési bűncselekmény. A közúti veszélyeztetés bűntettét követi el, aki a közúti közlekedés szabályainak a megszegésével közúton vagy közforgalom elől el nem zárt magánúton más vagy mások életét vagy testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki.”

Logan Russel

((Többire ki térve pedig kártérítve lettél, mivel be néztem az új kalkulátort, többször megkérdeztük, hogy jó e így neked, nem válaszoltál.))

• Tetszik
Reactions: Lac és Leviii810

Gandalf

Újonc
2019. 03. 13.
24
28
V4 karakter
William Stewart
Szép napot!

Csak épp ezért van a btk-ban olyan pont, hogy "gondatlan vezetés": "Aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével közúton vagy közforgalom elől el nem zárt magánúton más vagy mások életét vagy testi épségét veszélynek tenné ki, viszont az adott helyzetben ez a forgalom sűrűsége vagy bármilyen egyéb ok miatt nem áll fent. Nem osztható együtt a "Közúti veszélyeztetés" tétellel."
Jelen esetben a fedélzeti kamera felvételén is látható, hogy nyilván valóan szabályt szegtem, de nem veszélyeztettem senki és semmi épségét.
Csak azért, mert nagyobb bírságot akarnak kiosztani az embernek, nem jogosít fel, hogy ilyen bűntettel gyanúsítsák a többi sajnos nagyobb részben tájékozatlan lakót. Ezért kérem egy nagyobb fokozatú Hatósági tag felülvizsgálatát. Köszönöm.

William Stewart
((Igen azzal nincs gond, hogy félrenyomtad mert átutaltátok ic a különbözetet viszont a jogtalanul kiosztott KVSN-t itt tudom jelenteni.))

• Tetszik
Reactions: tommen.

lorii

Az idő ad, az idő elvesz
2023. 04. 22.
335
484
23
Budapest
V4 karakter
Lorenzo Saidi
Jól tudom, hogy van gondatlan vezetés is. Az ott közlekedő pénzügyőr egység miatt kapta a közúti veszélyeztetést.

Gandalf

Újonc
2019. 03. 13.
24
28
V4 karakter
William Stewart
Ha ez veszélyeztetés volt akkor innentől kezdve minden szabályszegésre kiadhatják ezt természetesen maximális bírsággal. Amiből semmi hasznuk sincs, talán csak az ottani mentalitás diktálja, hogy hajnal kettőkor a közös "szolgálatkor" ki tudja kiosztani a lehető legtöbb maximális szabálysértést. Mondjuk ha nem lett volna ott az egység akkor valószínű azt a személyautóst veszélyeztettem volna aki a messzeségbe látható félreállva a pusztán.

• Tetszik
  • Fájdalmas
Reactions: lorii és tommen.

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
2019. 01. 10.
1 321
2 468
V4 karakter
Joseph Chambley
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály elvégezte.

A pénzügyőrök nem hibáztak az eljárás alatt, a domb nem közlekedésre való út.

San Fierro, 2024.02.01.
Joseph Venturas
püőr. vezérezredes
Belső Ellenőrzési Osztály
Osztályvezető​

• Vicces
Reactions: Blitzcrank
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.