- 2022. 11. 01.
- 6
- 2
- LV karakter
- William S Jackson
Neved:
< William S Jackson >
Kitiltás időpontja:
<
2: Aktív:2022-10-29 09:49:35
>
Kitiltás időtartama:
<
1: Deaktiválva: 2030-12-31 13:12:12Kitiltás időtartama:
<
2: Aktív :2030-01-01 01:00:00
>
Admin neve, aki kitiltott:
<
1: Deaktiválva : MatteoAdmin neve, aki kitiltott:
<
2: Aktív : Borisz
>
A kitiltás indoka:
<
1: Deaktiválva: DM, NonRP, Gusztustalan stílus adminügy alatt, OOC szidás.A kitiltás indoka:
<
2: Aktív : El?z?+ supporton megpróbál a képünkbe hazudni, hogy unbanhoz jusson
>
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Első sorban elnézést kérek minden egyes érintett személytől aki az ügyet intézte akkor. Kedves Matteo illetve még volt veled valaki akinek nem tudom a nevét már illetve kedves Borisz , ne haragudjatok én rám. Megbántam amit tettem , elnézést szeretnék kérni ! Nem tudom megmondani miért csináltam mivolt ezzel a célom , mai napig nem tudom. Sajnos akkor nem tudom mi volt velem , mostanában sokat agyaltam rajta hogy mi lehetett a célom ezzel , de nem jutottam semmire. Megkell mondjam őszintén , hogy napokban elgondolkodtam ezen és hiányzik a szerver, sok minden újdonság van amiről úgymond lemaradtam. Hazudni nem szép dolog , történt ami történt. Sajnos ezen már nem tudok változtatni sőt nem is kellett volna ennek megtörténi-e magának a szerveren történtek ért illetve amit a facebook oldalon megírt üzenetem. Minden féle képen át nézem a szerver szabályzatot , teamspeak szabályokat. Szeretném megmutatni , hogy én közösségbe való vagyok , szeretnék egy esélyt kapni. Kérlek szépen titeket ezt ne parancsolásnak értelmezzétek , mert nem annak szántam. Elnézést a furcsa mondat alakításomért. Vissza térve a dolgokhoz , igen megbántam azt amit tettem , minden egyes dolgán el gondolkoztam , hogy ez nem való a szervere . Szeretnék nektek bizonyítani , hogy megváltoztam. Bármit is mondok , arra szeretnék ki jutni , hogy kapjak egy utolsó esélyt.Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Ui.: A deaktivált bannomat is oda írtam mivel nem tudtam hogy melyiket kell , mármint abból a szempontból , hogy 2 dolog miatt is vagyok bannolva, ezért igy töltöttem ki a lapomat. Köszönöm! Tisztelettel William S Jackson (Patrik)
>