William S David - Qano Reufi [FalleN]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TNMTRoli

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 06. 17.
717
689
V4 karakter
William S David
LV karakter
Kayla Wilson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
William S David

Panaszra tett személy InGame neve:
Qano Reufi

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Csomagtartózás. Legutoljára (logom szerint) 326955 ID járműbe raktam le W49464SM sorozatszámú Winter MP5-ömet. Ez még 09.12.-én volt, 13.-án nem voltam fent, és most 14.-én nem találom, máshol nem jelenik meg a logomban. Volt rajta névcédula is, ezt is vissza szeretném kérni, ugyanis már nem 5 ezer dollárról beszélünk.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
image.png
[2023-09-12 17:20:24] [Output] : *** William S David kinyitotta egy Alfa Romeo Giulia ajtaját.
[2023-09-12 17:20:25] [Output] : *** William S David berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Winter MP5 (romániai hideg))

Megjegyzés:
-

tengerimalac

Újonc
Támogató
2022. 03. 10.
34
58
V4 karakter
cayo.velez 🇵🇱
Sziasztok! Igen én voltam viszont ami azt illeti rá kérdeztem hogy ki lehet e venni mivel nem volt mellette a csomagtartóban bizonylat, azt mondták hogy tegyem el egy biztos helyre ahol megmarad és ha esetleg kapok egy ilyesféle panaszkönyvet vissza tudjam szolgálatatni, teljes mértékben együttműködő vagyok. Képeket csatolom, és a mp5 tulajdonosától privátban várom hogy hol találkozzunk az átadásra. UI: Hogyha nem bizonylatos a fegyver akkor ki csomagtartózhatom legjobb tudomásom szerint mivel nincs rá bizonyíték hogy ő ppzte.

TNMTRoli

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 06. 17.
717
689
V4 karakter
William S David
LV karakter
Kayla Wilson
Felveszem veled a kapcsolatot, jelzek, ha megoldottuk a problémát. Köszi.

Edit: te vedd fel velem, nem tudok pü-t írni rád.

• Tetszik
Reactions: tengerimalac

TNMTRoli

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 06. 17.
717
689
V4 karakter
William S David
LV karakter
Kayla Wilson
Visszaadta a fegyvert, köszi az utánajárást FalleN, és a korrektséget Qano, zárható ✌

• Tetszik
Reactions: tengerimalac
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.