Elutasítva William Ricmond UB. kérelem. - Alex

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2021. 01. 08.
1
0
LV karakter
William Ricmond
zoldlogo.png

Neved:
< William Ricmond >

A ban időpontja:
< 2021.01.07. >

A ban időtartama:
< Örök (2030) >

Neve, aki bannolt:
< Alex (4es admin) >

A ban oka:
< Admin szavának semmibevétele. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szerintem nem teljesen volt jogos! Az egész úgy kezdődött,hogy üzletelni szerettem volna,fegyverért adtam volna kocsit,de a kocsi a barátom nevén volt,ő is beleegyezett az üzletbe. Mikor oda kerűlt a sor,megkaptam a fegyvert,de a haverom nem akarta átírni a kocsit,így jött az admin. Én vissza adtam a fegyvert ahogy ezt Alex kérte,de mondta alex,hogy nem lehet vissza mondani adjam át az autót. Én át szerettem volna,de mivel nem az én nevemen volt nem tudtam átírni,könyörögtem a haveromnak telefonon is és OOC chatbe,de nem érdekelte,azt mondta ő bizony nem fogja átírni. Mivel nem az én nevemen volt,és a fegyvert én vissza adtam,ezért nem gondolom jogosnak az én bannomat. Remélem elolvasod ezt Alex,és ebből a szemszögből újra vizsgálod az ügyet. >

AlexLV

"I mean it"🐧
2019. 02. 16.
831
912
24
KSVRD
forum.see-game.com
V4 karakter
Kiril Tsankov
LV karakter
Valentino Sean
V2 karakter
Raul Moya
Hali, nekem tegnap OOC-ba teljesen mást írtál. Amit itt feltűntettél semmi köze hozzá. OOC nem hangott el semmi ilyemi OOC chaten. Többször is elmondtam, hogy milyen opció közzül választhattok. Vagy átadjátok a kocsit vagy pedig kiosztom a szankciót. Ennek a kérésnek nem tettetek eleget. Sajnálom nem tudok unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.